Goede ervaring

Ze zijn er vriendelijk weten waar ze het over hebben en het is snel gemaakt Ben super tevreden

Heel goed

Heel blij met de nieuwe machine ,prima geholpen nam de tijd ,begreep wat ik wilde.

Vakkundige medewerkers

Uitstekende service

• Communicatie

Fijn geholpen bij het maken van een goede keuze!

We zijn fijn geholpen bij het maken van een goede keuze. Daarnaast de mogelijkheid voor een instructie les is helemaal top.

• Communicatie

Uitstekende, makkelijk te bedienen naaimachine

Heb inmiddels de naaimachine gebruikt voor het inkorten van broeken. Even wennen, uiteindelijk heel makkelijk in gebruik.

Vriendelijke, professionele verkoopsters

Mooie grote winkel met vriendelijke verkoopsters met verstand van zaken. Leuke locatie als je t eenmaal gevonden hebt.. een uithangbord zou een goed idee zijn. Blij met mijn aankoop passend bij mijn wensen.

• Communicatie

Prettig en positief geholpen met kennis van zaken.

We (kleindochter van 8 en ik) kwamen ter oriëntatie. Alle tijd werd genomen voor uitleg en zelfs mogelijkheid om te proberen. We kochten dus ook gelijk de naaimachine voor kleindochters verjaardag. Hoera.

• Communicatie

We hadden een pakket ontvangen met beschadiging en daardoor was ook de naaimachine helaas beschadigd. Schuring heeft het in 1 dag opgelost. De naaimachine werd per direct omgeruild. Super.

Vakmanschap

Goede uitleg bij verschillende naaimachines. Deze mogen uitproberen waarbij er nog meer uitleg wordt gegeven. Zeer ervaren.

Was goed

Ben uitstekend geholpen.

Vlot herstel

Vlot gerepareerd en niet te duur

• Communicatie

De machine is prima gerepareerd

De reparatie duurde wel erg lang.

• Communicatie

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken en prettige service.

Erg vriendelijk, er werden heldere afspraken gemaakt over de te verwachte kosten en ik kon een leen naaimachine meekrijgen. Dat was erg fijn.

Eerlijke verkoop

Mijn ervaring met Schuring naaimachines is zeer goed. Eerlijk advies, passend bij m’n wensen en budget. Ze denken mee en ook nog eens een lekker bakkie koffie.

• Communicatie

Geweldige service en heel betrouwbaar

Prachtige winkel! Ik laat hier ook al het onderhoud van mijn machines doen en dat gaat altijd perfect en snel.

Uitstekend en vakkundig geadviseerd

Erg klantvriendelijk, genoeg tijd en aandacht voor advies en uitleg.

Deskundig advies

Meer dan 20 jaar geleden een lockmachine gekocht. Bij de Aldi. Ik kon er niet mee werken. Het inrijgen was moeilijk en het afstellen van de draadspanning was onmogelijk om onder de knie te krijgen. Ik had dus een hekel aan lockmachines en deed alles op mijn naaimachine. Na een uitgebreide demonstratie van Babylock was ik om. Het inrijgen gaat via een druk op de knop en ook de spanning wordt automatisch geregeld op de Babylock Enlighten. Even een Youtube filmpje bekeken....en ik kon aan het werk. Werkelijk alles gaat goed. De firma Schuring heeft ook advies gegeven over het garen en welke naalden handig zijn. Heel fijn. Ook geven ze les om nog beter de lockmachine in te zetten.

• Communicatie

Snelle service, machine loopt weer als een trein

Snelle service, mijn machine loopt weer als een trein.

• Communicatie

zeer klantvriendelijk en snel en goed geholpen

na inlevering van mijn andere Pfaff elektronische naaimachine was de directe conclusie : Geen printplaat meer te krijgen. na wikken en wegen en voor en nadelen van een screen i.p.v. mijn oude knoppen toch maar voor een gelijkwaardige maar meer uitgebreidere versie gekozen. Erg behulpzaam geholpen en uitgebreid de mogelijkheden laten zien van de nieuwe. Stond voor een demonstratie voor mij klaar voordat ik hem kocht en meenam.

Positieve ervaring met Schuring Naaimachines

Wij zijn goed voorgelicht en geholpen bij de aanschaf van de nieuwe naaimachine

zeer behulpzaam

Hadden snel gereageerd op mijn telefoontje. Later terug gebeld en uiteindelijk snel geholpen met het juiste voetje wat ik graag wilde hebben.

Fijn

Goed geholpen door Karen. Begreep meteen mijn wensen en zette mij achter de Bernette. Gaf meteen een goed gevoel. Uiteindelijk ook deze machine gekocht. Super tevreden. Groetjes

Uitstekend!

Mijn naaimachine was aan vervanging toe en Michel gaf uitstekend advies voor een nieuwe machine. Met een goede Pfaff machine de deur uitgegaan en geen moment spijt gehad.

Prima geholpen!

Zie bovendstaande beoordeling

Goede uitleg.

Uitleg was duidelijk en rustig. Heb hierdoor een duidelijk beeld gekregen welke machine bij mij past.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!