Zending was compleet en volgens afspraak geleverd!
Fijn geholpen, aardig personeel
Eerst op de website gekeken wat aangeraden werd voor mijn vereisten en ervaringsniveau. Vervolgens de ruim opgezette winkel in, waar een enorm assortiment aan machines uitgestald staan. Geweldig geholpen door de verkoopster: ze wist precies de verschillen tussen de mogelijke modellen te benoemen, en de prijsverschillen, zodat ik optimaal een keuze kon maken. Vervolgens werd de machine die het wellicht zou worden voor mij klaargezet en kon ik deze uitgebreid testen. Zeer aan te raden om zelf een paar lapjes stof me te nemen waar je vaak mee werkt. Geweldige ervaring, absolute aanrader!
De service beurt is prima gedaan
De verkoopster gaf een duidelijke uitleg over meerdere machines en heeft me zodoende geholpen een keus te maken uit de mooie collectie apparaten. Ik kom zeker terug voor accessoires, fournituren en de workshop.
Na de positieve ervaring met de service van mijn machine, brak 2 weken later de naaldhouder van mijn machine. Eigen domme fout…. Onderdeel is nauwelijks nog te krijgen. Uiteindelijk heb ik zelf een onderdeel kunnen vinden. Leverancier wilde alleen naar winkel versturen om er zeker van te zijn dat het ook nuttig gebruikt werd. En zo is mijn Brother Ace weer in ere hersteld. Heel blij met de service, goede communicatie en komen afspraken na. Bij vertraging wordt het ook gemeld
Onlangs in de winkel een nieuwe lockmachine uitgezocht. Ik werd uitgebreid geholpen, kreeg veel uitleg over alle verschillende machines. Het was een zeer prettige ervaring waarbij ik niet gepusht werd om een aankoop te doen.
Zie hierboven
Altijd leuke workshops en interessante demo's van nieuwe machines en technieken.
Veel tijd genomen om alles uit te leggen. Alle tijd ,heel behulpzaam.
De zaak was moeilijk te vinden. Ben vriendelijk geholpen. Alles werd goed uitgelegd en ben tevreden naar huis gegaan. Nu de machine nog leren kennen maar dat zal ook wel lukken
Ik ben vriendelijk en met veel kennis van zaken geholpen. Er is ook goed uitgelegd waarom mijn oude machine niet meer te repareren was. Achteraf bedacht ik me dat ik zelf even de nieuwe machine had moeten proberen, maar ik kan altijd nog de instructie lessen volgen.
Mijn naaimachine is gemaakt en heeft een beurt gehad maar dat het zo duur was had ik niet gedacht. Eigenlijk niet in verhouding . Daar heb je al 1/3 de nieuwe machine voor. Maar je kunt niet anders.
Er werd voldoende tijd genomen om alles uit te leggen, op een rustige manier. Zonder dwang. De verkoopster was erg kundig en vriendelijk.
Originele beoordeling
Mijn naaimachine is jaren terug gekocht bij Schuring. Maar ook voor een ouder model hebben ze goed werk verricht. De machine loopt weer als vanouds, en de klantvriendelijkheid is top. Erg tevreden. Bedankt. Carly
Bij reparatie betrouwbare prijsopgaaf vooraf:
Alle mogelijkheid voor vragen, al het geduld. Een hele fijne naai/borduur machine gekocht.
Medewerkers zijn erg behulpzaam professioneel en geduldig. Fijne ervaring
Ik ben uiterst vriendelijk geholpen, vanaf de orientatie tot aan het helpen met in de auto zetten. Alles aan uitleg en meedenken met alles, keuzes, betaling e.d. 4 en geen 5 sterren wil ik wel onderbouwen. Als je een fors bedrag uitgeeft zou er bij de machine ook een koffer moeten zitten ipv dat ik die voor 700 euro nog apart moet kopen. Dat is extra lastig met machine meenemen voor borduurinstructies, je wilt t apparaat tenslotte veilig kunnen vervoeren, als je die zelf moet meenemen naar de binnenstad van Enschede. De borduurmodule, die minder kost, heeft trouwens wel een mooie koffer. Maar ik weet niet of ik dit alles aan pfaff op zich moet wijten of aan schuring of een combi. Ik zou op zich erg content zijn met een passender koffer, wat het minder een drempel maakt om de gratis workshops en instructielessen te komen volgen. Nogmaals: verder petje af voor de mensen die er werken en je vakkundig te woord staan
Je kan elke naaimachine uitproberen wat aanwezig is. Zo super fijn!! De service is echt geweldig !! Je kan zelfs gratis een proeflesje krijgen bij hun om de machine beter te leren kennen. Hoe top is dat!!
Je wordt er prettig geholpen, krijgt goeie uitleg als je iets vraagt.
Blij dat we zo'n mooie zaak in Enschede hebben. Goed advies voor aanschaf van een machine. Leuke workshops en duidelijke instructielessen.
Ook een mooie winkel trouwens. Werd heel fijn ontvangen en geholpen. Goed advies gekregen.
Ben door omstandigheden nog niet aan het nadien geweest. Ben wel heel blij met de nieuwe machine.
De Coöperatie 15 2
7514 JK Enschede
Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!