ok . correct .
Zinvol vormingsmoment met nadruk op leereffect voor leerling en begeleider . Interactief en enthousiast gebracht .
Zeer professioneel. Duidelijk gebrachte cursus door iemand met veel goede praktijkervaring
De lesgever was duidelijk begaan met de materie. En hij kon zijn bevlogenheid goed overbrengen. Hij betrok iedereen op een respectvolle manier bij de les. Ik vond het echt een boeiende avond.
Duidelijke en aangename spreker. Heel concrete en gedetailleerde uitleg. Geen seconde verveeld.
Interessante inhoud - goed gegeven!
De avond was snel voorbij. Dat is een goed teken,niet? De uitleg adhv een powerpoint-presentatie was duidelijk en overzichtelijk.
Was super goed, aan te raden voor iedereen!! Onze lesgever was Hugo!
Meer comfortabele stoelen Tafels om notities te kunnen maken
Lesgever met grondige kennis van zaken, helder uitgelegd...Zeer interessante benadering met de nadruk op de zelfstandigheid van de toekomstige chauffeur (aandacht voor de verantwoordelijkheid). Tevens heel wat nuttige tips opgestoken.
Ik vond het zeer interessant!
entertainend en informatief: een leuke zaterdagvoormiddag.
super
Wij hebben geen negatieve commentaar over de service of bekwaamheid van de lesgever of de mercator rijschool zelf (iedereen is uiterst vriendelijk), maar wel degelijk over de inhoud van deze theoriecursus. Het eerste deel is meer dan saai en biedt quasi geen informatie naar de ouders toe. Het is meer een betuttelende (op een kinderachtige manier gegeven) info en zeer lang uitgetrokken. Het tweede deel is dan wel meer informatief maar we bleven toch op onze honger zitten. Deze cursus is bedoeld om een goede en duidelijk geïnformeerde rij-begeleider van je kind te worden en buiten een paar praktische tips (zeker niet voldoende) vonden we het toch nog onvoldoende. Hier had veel meer ingezeten. Echt een gemiste kans!!
Ik ben heel tevreden, ik had al veel theorie onder de knie maar liet me altijd vangen door strikvragen en had veel last van stress en onzekerheid... Dankzij tips van Leo kon ik hier beter mee om en slaagde ik met 49/50 :)