Leuke sfeer vriendelijke mensen
Als je een interactieve les geeft moet je dat ook plannen met je tijd; ongeveer een half uur langer dan normaal; dat is net iets over de "toegelate" overschrijding van de tijd.
De lessen werden goed gegeven, iedereen zeer vriendelijk.
Zeer leerijk. We hebben veel tips meegekregen die je zeker kan toepassen bij het theoretisch examen. Ik ben de week erna onmiddelijk mijn examen gaan maken en ik was er met glans door! Dank u Tadek!
Het sensibiliseringsmoment voor de pauze (inzake rijden onder invloed, snelheid) duurde iets te lang, waardoor het gedeelte na de pauze te snel behandeld diende te worden en de cursus 30minuten langer duurde. Ik begrijp dat de sensibilisering een belangrijk onderdeel vormt, maar dit kon een ietsje sneller.
Nvt
Ok
De theorie werdt duidelijk gegeven onlangs de korte tijd. Ik heb veel bijgeleerd.
Cursus werd gegeven met veelvuldige aanzet tot reflectie. Interessant invalshoeken gebruikt om pijnpunten ivm verkeersveiligheid aan te brengen. Verkeersveiligheid gaat over eigen gedrag en reflectie daarrond, overstijgen van louter goed- fout discussie.
doe zo voort, Jeroen. Ik zag de nut niet van zo een cursus maar uit eindelijk ben ik super blij en als mijn zoon rijlessen nodig heeft, zal ik naar Jeroen vragen. Bedankt
(onverwacht) bijzonder leerrijk, heel wat praktische inzichten en tips!
Super cursus. Ik was sceptisch omtrent nut en opzet maar dank zij een super lesgever werd het een aangename en interessante avond.
Met frisse tegenzin naar deze verplichte cursus gekomen. Maar ik ben enthousiast buitengekomen. De structuur van de cursus, de rustige opbouw en de opfrissing was zeer zinvol. De lesgever kan heel goed de groep meenemen.
Dankzij deze lessen was ik na de eerste keer geslaagd!
Goede diensten. Rest is n.v.t.