Super snel en goed
Zeer goed geholpen. Mijn iPad scherm laten vervangen en bijna een jaar daarna heeft het scherm losgelaten. Nu onder garantie een compleet nieuw scherm. Vaklui welke nog op weinig plekken te vinden zijn. Bedankt mannen!
Nette winkel, nette communicatie, nette service!
Spontaan en geduldig geholpen met de aanschaf van een refurbished iPhone. Goed advies gekregen.
Zeer goed van advies gediend
Nette winkel, klantvriendelijke en deskundige medewerkers.
Het scherm van mijn experia z5 compact moest worden vervangen. Dat ging heel snel en de communicatie was prima
Netjes gedaan.
Snelle, deskundige en professionele service!
Op afspraak, en in 30 minuten batterij gs6 vervangen.
Zeer snel en professioneel geholpen. Reparatie binnen 4 uur gereed.
Dank voor de vriendelijke en snelle service!
Prima advies
Maak regelmatig gebruik van REPAIRPOINT. Topservice en kundigheid.
zeer prettige winkel
Telefoon weer goed en snel gefixt.
Apparaat werkt na reparatie als nieuw.
Vriendelijk en deskundig geholpen.
De iPhone van mijn dochter deed het niet goed. Omdat ze er niet precies achter konden komen wat het probleem was hebben ze haar scherm verwisseld. We hebben dat nu 'op zicht'; als het werkt blijft het zitten. Werkt het niet kunnen we terug en gaan ze opnieuw kijken.
vriendelijke mensen, snel en goed gerepareerd. Veel geld, dat wel
Top service! Hier kan de “officiele” Apple store een voorbeeld aan nemen.
Van Weedestraat 23
3761CE Soest
Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.