Duurt lang totdat ie teruggestuurd wordt Is prima.
Beste David, Het klopt dat de reparatie enkele dagen is blijven liggen. Jammer want hij was dezelfde dag nog gerepareerd. Wij gaan kijken of wij voor de opgestuurde reparaties een beter verwerkingsproces in werking kunnen stellen. Bedankt voor je feedback!
Een bijzonder klantvriendelijk onthaal Efficiënt en snel geholpen met kennis van zaken!!!
prima service en snelle reparatie en niet duur, een mooie en schone winkel ,vriendelijk personeel en koffie of thee terwijl je wacht
Vriendelijk personeel Vakkundig personeel Meedenkend personeel En bovenal een razendsnelle service Echt Top
Snelle en vakkundige service.
Zeer goede service. Ze werken ESD veilig! Dus veilig voor apparatuur.
Perfecte klantgerichtheid gecombineerd met klantvriendelijkheid en oplossingsgericht
Superfijn dat de jongens van Repairpoint met mij meedachten in de verschillende oplossingen voor mijn gecrashte MacBook. En ze hebben er ook nog een andere onderplaat op gezet! Klasse en ik raad al mijn vrienden en bekenden Repairpoint aan!
Top koffie
SSD VERVANGEN. Werknemers zijn ervaren en deskundig. Transparant en eerlijk en duidelijk.
Gewoon een heel fijne winkel. Duidelijk, goede kwaliteit en eerlijke adviezen.
Alleen maar lof voor deze jongens! Wordt altijd super geolpen en kom dan ook graag terug. Vakmensen die je maar weinig tegen komt.
Upgrade MAC en reparatie iPad, klaar in een paar uur. Perfect!
Prima.. op de dag een afspraak gemaakt voor mijn gehele telefoon... Nu? Nu is deze weer als nieuw en de prijs wist ik van tevoren... Prima winkel
Aardige jongens en weten alles. Helpen je met alle problemen. Snelle en goede service.
Prima zaak! Mijn tweede Apple, eerst laptop, nu iMac, voor opwaardering afgegeven. iMac met verouderd OS-systeem afgeleverd, maar is sportief en spontaan hersteld. Communicatie moet dus iets verbeterd worden, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik beveel deze zaak aan voor al je Apple spullen
Netjes, goed en snel geholpen.
goede service, snel en duidelijk. Kennis van zaken
prima service prettig in communicatie
Van Weedestraat 23
3761CE Soest
Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.