Heel klantgericht

Prima ervaring, afspraak strak nagekomen, vriendelijke bediening

Snel en deskundig tegen een eerlijke prijs.

Snel en deskundig tegen een eerlijke prijs.

Het bedrijf deed precies wat ik vroeg en binnen 5 uur

Mijn laptop van 7 jaar oud deed het niet meer. Het enige wat ik wilde is dat die weer in Windows zou starten. Dat is gelukt voor het minimumbedrag wat er voor gerekend wordt.

uitstekend

hele prettige en klantvriendelijke benadering en goede oplossing van mijn computerprobleem ook al was deze meer dan 11 jaar oud.Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen

Helemaal goed

iPhone laten vallen. Scherm gebarsten. Afspraak gemaakt en binnen een halfuur nieuw kwaliteitsscherm geplaatst door Repairpoint aan de Van Weedestraat in Soest. Gewoon helemaal goed

Zij zijn vriendelijk, bieden goede service.

Goede service!

Mijn iPad werkte niet goed meer. Repairpoint heeft hem in een paar uur weer gerepareerd. Prima. Ben er blij mee.

Ongelooflijk

Binnen 1 uur was mijn mobiel weer gerepareerd!!

Altijd goede service

Kom hier al jaren en altijd de service die ik verwacht en krijg. Leuk bedrijf.

Professionele service.

Vriendelijke medewerkers die oplossingsgericht meedenken

Ontzettend goedi

Mijn Sony telefoon deed helemaal niets meer. Gebracht naar Repairpoint. Moest waarschijnlijk helemaal open gemaakt worden. En naar wat ik niet wist, is dat dat niet eenvoudig zou zijn omdat er bij Sony mobiel veel geplakt is. Ik hield al rekening met een nieuwe telefoon. Toen ik hem ophaalde was ie toch weer gerepareerd! Wat was ik daar blij om!! Ze hebben niet meteen de telefoon uit elkaar gehaald, maar eerst gekeken of het een software probleem kon zijn!! Echt super fijn!! Ben héél blij met Repairpoint Soest!! Eerst goede uitleg hoe zij te werk gaan. Dus je komt niet voor verrassingen te staan! Top zaak!!

Onovertroffen !

Ik maak al vele jaren gebruik van diverse repair shops. Bij de repair shop in Soest heb ik nu meerdere malen een MacBook en een iPhone laten repareren. Vooral met de iPhone, waarbij het geluid het niet meer deed, was ik eerst naar een groot landelijk bedrijf geweest, die het geluid niet konden repareren waarna ik geadviseerd werd een nieuwe iPhone te kopen. Bij Repairpoint in Soest was het geen probleem, die hadden de oplossing, kosten €35. Ook bij het upgraden van een 10 jaar oude MacBook pro werd ik keurig, professional en vriendelijk behandeld, en kreeg de MacBook als nieuw terug. RepairPont hebben aan mij een vaste klant, hoewel ik hoop dat hun service weinig of niet nodig zal zijn.

Attent en adequaat

Na afhandeling van een reparatie bleek er nog meer aan de hand met mijn laptop Alerte medewerker nam contact op en het tweede manco werd naar tevredenheid adequaat opgelost Ook prijsmatig goed en eerlijk geadviseerd Dank!

Prima winkel .

Snel en goed geholpen .

Geweldig goed

Goede service. Snel en vriendelijk geholpen

Geweldige winkel. De hulp is super

Top winkel! Goeie service

Fantastisch

Afspraak gemaakt voor een nieuw beeldscherm. Binnen 45 minuten klaar.

Uitstekend en snel geholpen

Snel en uitstekend geholpen goede service

Efficiënt, vriendelijk, capabel, betrouwbaar.

Efficiënt, vriendelijk, capabel, betrouwbaar

Super service en erg vriendelijk

Ik kom vaker bij Repairpoint, je word altijd goed geholpen door vriendelijke medewerkers Ze bellen met de uiteindelijke kosten, waarna ik zelf kan zeggen of ik akkoord ga, dus geen verassingen achteraf Absoluut een aanrader

Goed behandeld maar probleem ten dele opgelost

Zal erop terug komen Waarschijnlijk sprake van meerdere dingen Aangepaste beoordeling na tweede reparatie actie Adequaat en attent geholpen Ook financieel goede oplossing

Men is zeer service gericht. De batterij van mijn mobiel liep snel terug. In plaats van mij gelijk een nieuwe batterij te verkopen werd eerst op een andere manier getracht het probleem op te lossen. Dit kostte mij niets.

Snelle en prettige reactie

Prettige en snelle hulp/afspraak

Klantvriendelijk en snelle service

De accu van de iPhone 6s van mijn vrouw laten vervangen. Vooraf telefonisch contact gehad met medewerker. Zeer klantvriendelijk en snel geholpen. Klaar terwijl u wacht.

Uitstekende service

Snel en klantgericht

Van Weedestraat 23

3761CE Soest

Over Repairpoint

Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.