Uitstekend!

Ik ben uitermate vriendelijk geholpen, en mijn Iwatch is vakkundig gerepareerd. Prima service Kortom een uitstekend bedrijf!

Vriendelijk, snel en deskundig!

Verwachting overtroffen.

Snelle service, duidelijke communicatie.

Zij doen echt hun best om betere service te geven. Een belletje extra, nemen de tijd, begrijpen wat er nodig is.

Hergebruik in beeld

Als een iPad valt kan het glas kapot gaan. En dan? Repareren kan ook en voor de iPad snel een doorstart. Kan weer even mee

Snel en correct geregeld

Correct en smel geregeld.

Uitstekende en snelle service

Werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Dit is onze tweede ervaring met dit bedrijf en we kunnen het iedereen aanraden.

Probleem met mijn ‘oude’ MacBook maar gelukkig wist Sven het te repareren en was ik niks kwijt

Duidelijke en efficiënte afwikkeling!

Goede communicatie en duidelijke afwikkeling. Er wordt gedaan wat afgesproken is. Toestel functioneert weer uitstekend.

Prettig snel.

Snel, duidelijk en eerlijk.

Goed, vakkundig, vriendelijk!

Altijd goe geholpen bij Repairpoint. Vriendelijke lui.

Super snelle service

Prijs kwaliteit is prima en ze waren binnen 2 uur klaar met de reparatie. Alles ziet er weer mooi uit.

Deskundig, vriendelijk, goede service en snelle levering van een nieuwe iMac.

Goede en snelle service

Repairpoint heeft mijn oude iMac nagelopen en met deze was weinig meer mogelijk. In overleg een nieuwe iMac gekocht die ik een dag later, met alle informatie die op de oude iMac stond op kon halen. Vriendelijke mensen en snelle service !

Snel en vakkundig geholpen

Gewoon top geholpen IPhone werkt weer perfect

Snel, volgens afspraak en betrouwbaar

Glasplaatje telefoon gesneuveld door een val. Dan heb je dus niets maar aan je telefoon. Maar we kunnen niet zonder tegenwoordig. Vooral niet als er appjes op staan waar je mee moet werken om je werk uit te voeren. Vrijdagnacht gebeurt, zaterdagmorgen gebeld en een paar uur later gerepareerd. Nieuwe glasplaat erop. Fijne zulke snelle service.

Vriendelijk, professioneel, correct, snel

Behulpzame, goede en vriendelijke service

Vlotte en zeer klantvriendelijke reparatie-service!

Vlotte en zeer klantvriendelijke reparatie-service!

Repairpoint is snel, deskundig en repareert voor een goede prijs.

Ruim binnen de afgesproken tijd liet Repairpoint me weten wat er mis was met mijn desktop computer. Daarna werd de afgesproken reparatie ook weer snel uitgevoerd. De kosten vielen werkelijk heel erg mee. Als ik nog eens een adres zoek voor een reparatie: Repairpoint Soest!

Uitstekend geholpen

Snel en vakkundig gerepareerd

GE-WEL-DIG

Hele goede en snelle service. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

prima!

Prima installatie en service. Ze doen wat ze beloven!

Snel geregeld en prima service!

De batterij van mij iPhone 7 laten vervangen door Repairpoint. Eerst werd gekeken of het echt wel nodig was!

Perfect service

Al trouwe klant van Repairpoint. Fantastisch service en heel snel!

Super goed

iMac 2010 harde schijf defect opgelost binnen 1 dag! Met duidelijke uitleg voor en na Een aanrader deze winkel

Van Weedestraat 23

3761CE Soest

Over Repairpoint

Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.