Vervanging scherm Iphone 11

Goed netjes en snel afgehandeld.

Prima service vakkundig advies

Imac gebracht ter reparatie uitstekend volgens wensen uitgevoerd en netjes afgesproken priks gehanteerd.

Fijn geholpen en goed geadviseerd

Ik had problemen met mijn iPhone. Deze heb ik gebracht en repairpoint heeft eerst een diagnose onderzoek gedaan. Binnen dag de uitslag telefonisch doorgekregen. Toen ik de iPhone ging ophalen is alles goed en duidelijk uitgelegd inclusief de mogelijke opties. Uiteindelijk bleek door terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, de juiste keuze. Blij dat alles weer picobello functioneert.

Keurige service

Snel een nieuw scherm op de telefoon, vriendelijke medewerker

Kan niet beter

Waterschade snel en goed verholpen. Ontzettend aardig personeel. Een absolute aanrader.

Snelle en prettige hulp bij vervanging batterij.

Probleem met mijn batterij voor iPhone snel opgelost. Ook de nazorg, omdat de geplaatste batterij problemen opleverde, was top. Direct een nieuwe batterij geplaatst

iPad kapot is in 3 dagen hersteld

Prima reparatie

Snel geholpen,veel vertrouwen.

Snel geholpen veel vertrouwen

prima bediening, deskundig, accuraat en snel. Zeeer vriendelijk

zie boven

Meerdere reparaties tot volle tevredenheid uitgevoerd

Meerdere reparaties tot volle tevredenheid uitgevoerd. Snelle service.

Goed, prettig en snel

X

Snel en goed geregeld

Prima informatie en service

Zowel telefonisch vooraf als daadwerkelijk bij de reparatie een heel goede service. Ik kom graag nog eens terug.

Prima en snel

Werd goed uitgelegd en snel weer klaar

Top behandeling !

Mooie zaak, snelle vervanging I phone batterij. “klaar terwijl je wacht”.

Een betere service had ik niet kunnen verwachten

De service is écht uitstekend. Klantvriendelijke personeel ... duidelijke tekst en uitleg als je iets niet begrijpt ... en een snelle service vwb reparatie. Repairpoint te Soest is een aanrader voor reparatie van mobiel en laptop zoals ik het heb mogen ervaren.

Uitstekende service & communicatie

Goed ontvangen en na onderzoek duidelijk via mobiele telefoon omschreven wat het probleem was en welke oplossingen er mogelijk waren. Prijs kwaliteitsverhouding is prima.

Heel snel en goede service

De iPhone van onze dochter vertoonde grote scheuren op de achterkant. Repairpoint heeft dezelfde middag de behuizing en achterkant vervangen. De iphone ziet er weer uit als nieuw!

Topservice

Vriendelijk personeel En service een 10 Beter kan het niet

Goed en op afspraak

Gewoon goed

Prima bedrijf

Vriendelijk en adequaat. Goede service waar ik vertrouwen in heb.

Professioneel en vriendelijk

glazen scherm vervanging voor mijn iphone

De meesters vervingen het scherm van mijn favoriete iPhone snel en efficiënt. Ik ben erg dankbaar!

Top service

Fijne zaak.

Snel en goed

Geheel volgens afspraak nieuwe batterij geplaatst.

Van Weedestraat 23

3761CE Soest

Over Repairpoint

Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.