Vlotte afhandeling en zeer deskundig.

Kreeg direct info via mail en kon gelijk afspraak maken. Dat wat ze zeggen maken ze waar. Snel , schoon en correct.

Mijn oude bestanden zijn zorgvuldig en snel overgezet op mijn nieuwe computer

Al mijn documenten en foto's zijn op snelle en deskundige wijze overgezet op mijn nieuwe computer

zeer goed

Deskundig en zeer correcte .

Top service

Snel, professioneel en zeer vriendelijk geholpen

Top kwaliteit & goede service!

Mijn ervaring was super! Ik kom bij Repairpoint al jaren. Ook ben ik altijd tevreden met de nieuwe producten die ik aanschaf voor zowel mijn bedrijf als persoonlijk gebruik. Op verzoek heb ik een laptop laten zoeken en deze is vanuit Repairpoint aangeboden. Hoge kwaliteit producten & goede service.

Uitstekende service.

Er is over alles nagedacht en in het gesprek werd niks achterwege gelaten. Een duidelijk verhaal en ondanks de drukte hebben ze het probleem van mijn telefoon die dag nog kunnen verhelpen.

Gewoon goed

Batterij iPhone X laten vervangen. Helder duidelijk uitleg. Controleren en laten dat zien. Plus niet te beroerd om uit te leggen waar een snackbar is (had nog niet gegeten). Gewoon top.,,

Nieuw scherm op de iPhone, supersnel gedaan!

's ochtends gebeld of ik mijn telefoon 's middags kon brengen zodat hij ook weer 's middags klaar zou zijn. Kon hem 's middags al na een half uur ophalen.

Uitmuntende sevice

Altijd bereid om deze service te verlenen

Altijd goed geholpen

Goed en eerlijk advies.

Stevig aan de prijs, maar goede kwaliteit

Beeldscherm IPhone laten vervangen.

In overleg het scherm laten vervangen. Keurig klaar op de afgesproken tijd. (Ca. 2 uurtjes) Geen gedoe. Prima!

Superservice, betaalbaar en snel, dank Bert Smit

Xyz

super service en niet al te duur

goede behandeling, advies heel blij dat ze mijn pc goed gerepareerd en gereinigd hebben.

Goede en snelle service!

Bij aanschaf nieuwe telefoon keurig geholpen

Als digibeten zijn wij bij aanschaf nieuwe telefoon keurig,vakbekwaam,en geduldig geholpen door Laura. Chapeau!

Goede, snelle service!

Goede, snelle service

Goede en snelle actie

Het enige minpuntje is dat ik geen specificatie kreeg, alleen dat mijn iPad was gerepareerd. De dame in de winkel zei dat er iets mis was met de software en dat wel vaker voorkomt bij deze iPadjes. Ik was tevreden met de prijs, het is goedkoper dan een nieuwe te moeten kopen, maar misschien is er alleen maar gereset, en of dat 45 euro moet kosten vraag ik me af.

Absolute aanrader

+4 weken ellende gehad met Mediamarkt en nog steeds niet opgelost door ze, kunnen daar niet lezen, schrijven en repareren! Niets op voorraad. bij Repairpoint Soest naar binnen gelopen en gevraagd of zij het wel konden regelen. Telefoon kon achterblijven en binnen 2 uur teruggebeld en het toestel had de nieuwe batterij. Alles op voorraad en keurig netjes geregeld. Voor de prijs moet je het zeker niet laten, want de service is 5+.

Geweldige service

Simpel, snel en efficiënt

Heel fijn

Mijn I phone werd ala minute doorgemeten en oorzaak van mijn probleem duidelijk gemaakt.1 uur later de phone voor een nette reparatie prijs weer opgehaald.

Snel klaar, goed geholpen!

Fantastisch geholpen

Kundig en vlot en vriendelijk geholpen

Deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, nemen de tijd en geven niet op als het niet makkelijk op te lossen is, kortom top!! Ze luisteren goed naar je vraag

Gelukkig hij doet het weer

Door een ongelukkige samenloop op school was de 3 maanden oude laptop van mijn zoon op de grond gevallen.... Scherm helemaal gebarsten. Gelukkig bij Repairpoint weer hersteld binnen een paar dagen (onderdelen bezorgdienst zorgde voor wat vertraging anders was hij binnen 24 uur gemaakt.

Van Weedestraat 23

3761CE Soest

Over Repairpoint

Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.