Netjes geholpen Tegen een net prijs.

Zoals altijd een goede service

Altijd een goede service en als er iets is communiceren ze dat. Zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!!

Maakt de afspraken waar!!

snelle en vriendeljke service

binnen 24 uur onderdelen binnen, gerepareerd, factuur in de mailbox, Top!

uitstekende service

goede service , makkelijk afspraak te maken via website. vakkundig gemaakt

Eerlijk en transparant

Betrouwbare telefoon reparateur

Vervanging van telefoon scherm is prima uitgevoerd.

Zeer te vreden

Prima geholpen duidelijkheid

Snel geholpen

Batterij laten vervangen en tijd afgesproken om deze weer op te halen. Lag op gewenste tijd klaar en nu weer een 100% batterij.

Prima geholpen

Mijn ervaring me repairpoint is prima, er waren weinig woorden nodig om Swen uit te leggen wat er met mijn Imac aan de hand was. En toen het probleem gevonden was op de hoogte gehouden en afspraken gemaakt wat er zou gaan gebeuren. En de Imac werkt weer goed en snel.

Goede service en fijne benadering in de winkel.

Net zoals de vorige keer, erg tevreden, reparatie erg goed gedaan en zoals ik in de winkel geholpen werd, erg aangenaam, vriendelijk, prettig en correct.

Heel prima geholpen

Prima service bij aankoop refurbished iphone en overzetten data

Top service!

Mijn iPhone voorzien van een nieuwe originele accu. Hij is weer als nieuw. Fijn dat dit ook kan. Verder perfecte service als altijd. Mijn go-to bij problemen!

Snel en effectief geholpen

Ik denk dat mijn oudste zoon en kleinzoon bij u waren.

Gezien uw uitleg over de aanhef ‘beste Plaat’ deel ik u met alle plezier mede dat ik de 5e STER weer aankruis en met genoegen weer eens bij u langs kom.

super adequaat en snel geholpen

Laptopscherm kapot, moet mee gewerkt worden dus wel een beetje haast. 's middags gebracht, volgende ochtend klaar!

Zeer prettig

Erg fijne ervaring

Prima reparatie

Vlot geholpen en de laadpoort van mijn Samsung telefoon doet het weer, dus blij mee!

Super service!

Telefoon snel en vakkundig gerepareerd.

Top service en vriendelijk personeel

Top service en vriendelijk personeel

Professionele zaak met vriendelijk personeel

Kom hier al een aantal jaren en de reparaties zijn tot nu toe naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bij uitgebreide of moeilijke situaties wordt er ook goed en praktisch meegedacht. Topzaak!

Prima service, snel en adequaat geholpen

Vriendelijke bediening. Snel geholpen.

Vriendelijke deskundige behandeling

Ze doen wat ze zeggen

Zeer tevreden.

Snel en goed afspraak kunnen maken. Ik kon er op wachten en ver binnen de tijd was reparatie uitgevoerd. En ook redelijk qua prijs. Dus zeer tevreden. Guus

Superfijne service tegen redelijke prijs

Zeer servicegericht. Goed contact. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Van Weedestraat 23

3761CE Soest

Over Repairpoint

Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.