Filters

10

Servicegericht en klantvriendelijk

Monteur heeft de vloer heel mooi gelegd. Vriendelijk en oplossingsgericht. Vloer voldoet aan alle verwachtingen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en een prachtige vloer

De vloeren waren snel en vakkundig gelegd. De tweede laag olie zelf opzetten ging prima . Het lijkt of ze oorspronkelijk in het huis zaten. Heel goed advies gekregen dus. We genieten er van.

 • Aanbevelen? Ja
8

We zijn zeer te vreden

Meer dan tevreden. Van ontvangst tot aan een schitterende vloer, we zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Begin hier kijk niet verder

Wij zijn op verschillende adressen geweest, opzoek naar een eiken visgraat tijdverspilling, Wij kwamen bij de oude plank en wisten gelijk dat we hier gingen slagen. Van begin tot eind was de communicatie uitstekend en de leggers zijn vakmannen

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte service achteraf

Vloer is goed gelegd, maar naar ons idee wijkt de kleur af. Diverse keren gevraagd of men wil komen kijken, maar hier wordt geen gehoor aan gegeven.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Thomassen, Wij betreuren uw review. Echter zijn wij van mening dat de kleur van uw vloer hetzelfde is zoals het voorbeeld in onze showroom. Wij hebben u een aantal keren uitgenodigd in onze showroom om hiernaar te komen kijken. Helaas heeft u hiervan nog geen gebruik gemaakt. Met vriendelijke groet, De Oude Plank

10

Vloeren met karakter!

Wat een ontzettend leuk en goed bedrijf. Met recht vloeren met karakter! Fijne sfeer met leuke mensen met passie voor mooie vloeren. Vakmanschap in uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mensen met passie die kwaliteit leveren!

Vanaf het eerste moment dat je bij de Oude Plank binnen stapt weet je dat je te maken hebt met mensen met passie voor houten vloeren. Het contact is gemakkelijk, snel en accuraat. Net als de mannen die de vloer kwamen leggen. Kortom kwaliteit! Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar het resultaat is er zeker naar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect gelegd

De vloer is precies zoals we het voor ogen hadden en is super mooi gelegd. Vakmanschap! Wel was er geen flexibliteit in het ruim van te voren aanpassen van de datum waarop deze werd gelegd. Omdat we met een nieuwbouwhuis zaten welke later werd opgeleverd werden we gedwongen om de vloer te laten leggen op een moment dat andere zaken nog niet waren gedaan. Wat voor ons erg onhandig was. Er werd totaal niet mee gedacht. Het was die afgesproken datum of 3 maanden later. Dat was uiteraard ook geen optie. De dame wie ons de vloer heeft verkocht was tijdens de verkoop een stuk vriendelijker, meedenkender en flexibeler dan na het moment dat de vloer al was aangeshaft. Maar al met al nu heel erg blij met de vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

puur vakmanschap

Wat een vakman is Marcel en daarnaast ook nog erg flexibel en meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Bij binnenkomst in de winkel kregen wij al het gevoel deze mensen weten waar ze over praten. Naar goed advies uiteindelijk de vloer besteld. Vervolgens de datum afgesproken wanneer deze gelegd kon worden. Uiteraard werd de vloer door hun op de afgesproken dagen gelegd. De medewerker Marcel in 1 woord fantastisch. Daarom raden wij iedereen dit adres aan. Bedankt voor de prachtige vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Woaw, wat een service!

We zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen door de Oude Plank. Bij vragen over het leggen zijn ze heel behulpzaam geweest, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige vloeren, vakwerk

Het uitzoeken van de vloer was informatief en daardoor goed te doen. We hadden al afbeeldingen gezien van gelegde vloeren en het was duidelijk dat we voor iets ouds en moois best om wilden rijden. In de voorbereidingen van de werkzaamheden, zoals een situatie rond de aflevering, vond ik de communicatie wat straf. De uitvoerders waren fantastisch, aardig en flexibel. Er waren andere mensen uit de bouw die toevallig langskwamen en die waren onder de indruk van het vakwerk. De vloer ligt als een plaatje. Het zelf aanbrengen van de beschermende olie is wel een nadeel. Maar verder werd alles ontzorgd en kon ik ook nog contact opnemen toen ik na het leggen een vraag had. Ik zou het al met al zeker aanraden. Het is niet goedkoop, maar als je het ervoor over hebt, dan heb je wel een unieke vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar

De Oude Plank doet er alles aan om te achterhalen wat de klant voor ogen heeft. Nu zijn er twee mogelijkheden: 1. De klant krijgt datgene precies 2. De klant krijgt iets anders; namelijk iets veel mooiers..

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

Zeer goed geholpen in de shop. Goed kunnen overleggen hoe en wat we wilden. de vragen die we nog hadden zijn bij het plaatsen nog eens goed doorgenomen qua kleur afwerking en leg richting. Meeste tevreden ben ik over de mannen die de vloer geplaatst hebben. Wat een top mannen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

prima!

De oude plank is een bedrijf met een grote mate aan ervaring. Dat is al merkbaar bij het uitzoeken van de vloer. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, alle tijd ingepland om alle mogelijkheden te bekijken en tot slot volgt een uitstekend advies. Wij zijn blij met de keuze van de vloer. Wij hebben gekozen voor een vloer voor de gehele woning. De vloer is vervolgens heel mooi gelegd en - op ons verzoek - ook voorzien van plinten. In vier dagen tijd hebben de monteurs de vloer gelegd. Kortom, vakwerk van professionals op alle onderdelen van het proces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf met topkwaliteit en topservice

Een Versailles vloer diagonaal laten leggen in huis, wat is het mooi geworden! Vlotte service waarvan het plezier en deskundigheid vanaf spatte, aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mooie onderscheidende vloer. Vooraf goede communicatie. Netjes gelegd! Vaklui!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, zeer vakkundig bedrijf!

Houten vloer op twee verdiepingen pas laten leggen. Ik ben een enorme zeiksnor maar had niks aan te merken op het geleverde werk. In een woord super! Aardige gasten ook!

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord prachtig!

Door De Oude Plank vanaf het allereerste telefonische contact geweldig geholpen en geadviseerd. En vandaag was het dan zover hij ligt en hij is prachtig! Hier worden we heel blij van! Dankjewel voor deze fantastische eiken visgraat vloer hier gaan wij heel veel plezier van hebben!

 • Aanbevelen? Ja
9

Droomvloer!

Allereerst al heel goed en eerlijk geadviseerd in de winkel, er werd alle tijd voor ons genomen om naar ons te luisteren en mee te denken. Bijv. over de kleur. De vloer is prachtig gelegd en heeft precies de karakteristieke uitstraling die we graag willen! Dat is ook echt de kracht van dit bedrijf. Wij worden iedere dag blij als we onze kamer binnenkomen. Het is echt onze droomvloer!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service, mooie vloer

De vloer is in twee dagen er netjes ingelegd. Is precies geworden zoals we hadden verwacht. Behulpzame leggers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en ervaren

Prettig en fijn ambachtelijk bedrijf. Beetje feedback: offerte wat rommelig op papier gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

prachtige vloer en zeer vakkundig gelegd

Deskundig, bijzonder prettige advisering in de winkel. grote keuze, geen verkooptechnieken gewoon eerlijk en duidelijk advies. Niet opdringerig. Zeer aan te bevelen. Prachtige vloeren. Uiterst vakbekwame, vlotte plaatsing van de vloer. en dan als alles klaar is ontvang je ook nog eens een flesje wijn! Wordt erg gewaardeerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed

Prettig contact zowel in de winkel als met diegenen die de vloer kwamen leggen. Meedenken, prettig in omgang en afspraken goed nagekomen. Kortom helemaal goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader !!! Uitstekend werk

Fijne vriendelijke mensen met verstand van zaken. Na bezoek aan de showroom is er een eiken vloer gekozen .., prachtig en vakkundig aangebracht Duidelijke communicatie en contact !!!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd