Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen snelle bereikbaarheid en een flexibele service. Klanten waarderen duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Het materiaal wordt als van goede kwaliteit ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding is eerlijk. Klanten voelen zich gehoord en zien het bedrijf als een betrouwbare partij die meedenkt bij de juiste keuze.
Swaans een super goed bedrijf om een hoogwerker te huren. Je hoeft maar te bellen of te appen en ze staan voor je klaar. Ook heb ze een eerlijke goede prijs.
16 April 2026
Dennis
Diessen
tijdig geleverd; tijdig opgehaald; prima materiaal
15 April 2026
Martijn
Drunen
allereerst, een vriendelijke chauffeur ook heel belangrijk. Een goede en snelle mail contact. en service dikke tien
19 February 2026
ben Jochems
Rijsbergen
op het moment dat je er niet uitkomt wat voor hoogwerker je nodig hebt, kijken en denken ze graag mee. Dit contact vind ik erg belangrijk. personeel is altijd vriendelijk
18 June 2025
Luuk
BERKEL-ENSCHOT
Goed materiaal, heldere communicatie en fijne service.
11 June 2025
Martin
Tilburg
Kundig advies, goede hulp en een mooi product. Volgens afspraak geleverd en opgehaald. Wij blij, onze schilder blij, echt helemaal top.
10 June 2025
Casper
Oisterwijk
De hoogwerker op rupsbanden heeft ons geholpen om te mogen werken aan de bomen op de buitengrens van ons terrein. Natuurmonumenten had toestemming gegeven mits er geen diepen sporen zouden ontstaan. Dat was dus niet het geval met deze tientonner! Tot op 22 meter hoog konden we veilig de boomkruinen snoeien. Halen en brengen werd op tijd verzorgd! Dank voor deze service!
11 March 2025
Henk
Tilburg
Contact, levering en gebruik is goed bevallen zonder gedoe over extra aanvullende kosten. Goed werkende machine. Alles volgens afspraak.
11 March 2025
CAJ
Sprang-Capelle
We zijn niet zo bekent met hoogwerkers met rupsbanden. Met Swaans gebeld, goed uitleg en overleg en het was zo geregeld. En vriendelijke begeleiding hoe de machine werkt. Ook de aanvoer en afvoer van de machine, top!
10 March 2025
Eric Huijbregts
Tilburg
Aflevering voor de deur op de afgesproken tijd voor een goede prijs. Absolute aanrader!
5 August 2024
Paul De Graaff
Sprang Capelle
Mijn vriend heeft erg fijn kunnen schilderen jammer dat de weergoden het anders hebben geregeld
Beveelt niet aan
5 August 2024
Mirjam De wilt
TILBURG
Levering was ruim op tijd. Hoogwerker werkte goed.
28 November 2023
Edwin
Den Bosch
De hoogwerker wordt ruim op tijd geleverd en volgens afspraak weer opgehaald Er wordt ook meegedacht en goed advies gegeven
23 November 2023
Harrie Van Breugel
LOON OP ZAND
22m hoogwerker gehuurd voor vrijdag en zaterdag. Overigens een prima apparaat daar is niets van te zeggen. Het was erg heet die dagen dus werk over 3 dagen verdeeld omdat ie niet op zondag gehaald zou worden. Dat werd blijkbaar ook als extra huurder gerekend dus factuur was onverwacht aanzienlijk hoger. Misschien kleine letters niet gelezen maar dat was ook niet vooraf gemeld. Dus jammere ervaring. Volgende keer dus 1 dag huren en alles ineens doen.
23 November 2023
Marc Schenk
Tilburg
om te bepalen welke hoogwerker nodig was en om te beoordelen of deze in deze ruimte paste heb ik enkele foto's gemaakt van de ruimte en deze doorgestuurd. op basis hiervan offerte ontvangen en levertijd afgesproken.
15 August 2023
Hans van Genuchten
Best
netjes gebracht en uitleg. ook netjes opgehaald volgens afspraak.
11 August 2023
chris
rosmalen
alles netjes geregeld van a tot z
theo van hautum
tilburg
Wij hebben een telescoop hoogwerker gehuurd voor schilderwerk rondom het huis. Bij de aanvraag of er beschikbaarheid was, checkte de medewerker ook of we zeker waren dat we de juiste maat hadden. Hij deed zelfs de moeite om via Google Maps de situatie te bekijken, om te zien of we de juiste hoogwerker geselecteerd hadden. Vervolgens hadden we er een gereserveerd, en moesten we annuleren vanwege slecht weer. Ook dit ging zonder problemen. De levering, en uitleg waren ook gewoon goed, waardoor ik Swaans van harte aanbeveel aan iedereen die iets wil huren bij hen.
Angelique
Tilburg
Het brengen en halen ging zeer voorspoedig net als het verlengen van de huur. Flexibel en prettig.
Marc
Moergestel
Telefonisch goed te bereiken, worden altijd goed geholpen . Hoogwerker staat op de afgesproken tijd op locatie.
20 June 2023
Witte bv
Breda
Ze hebben me goed geadviseerd welke hoogwerker toe te passen, en deze ruim op tijd bezorgd.
19 June 2023
Robert Te Walvaart
Tilburg
Prima geholpen en geadviseerd in het huren van een hoogwerker. Zeker een aanrader om hier iets te huren.
16 May 2023
Cees
Tilburg
Vooraf keken jullie mee naar de situatie. De hoogwerker was prima en de prijs ook. Het aftanken werd als service door jullie geleverd
12 April 2023
Werner Van der Velden
TILBURG
top service
11 April 2023
maikel
raamsdonksveer
Was snel geregeld en goed
11 April 2023
pim