TOP!!

Mensen met veel kennis, heel vriendelijk, service gericht en heel goed advies!!! Echt een aanrader als je voor kwaliteit kiest! Voor een blik verf rij ik graag een uur heen en weer!!

Prima geholpen.

top!

snel en gratis thuis bezorgt, goed advies!

Voldoet

Jammer dat de verf online goedkoper is dan in de winkel .

goede service en prima advies

NVT

Heel goed

prima geholpen

Goed advies, vriendelijk en deskundig

Super deskundige hulp en advies

Goede opvang en deskundig meedenken

Goed geholpen

Prima geholpen

prima, lekkere verf

kleur was ook nog eens goed

Goed advies en kwaliteit producten

Kom hier al jaren en wordt goed geadviseerd. Kwaliteitsverf tegen een redelijke prijs

Prima zaak met goede producten

Prima zaak met goede producten.

prima!

De verf, die we dringend nodig hadden, was niet voorradig. Personeel dacht goed mee en we kwamen, na wat heen en weer bellen, tot een oplossing. Super. Gedreven en meedenkend personeel.

erg fijne behulpzame mensen. ze snappen wat ik wil.

Vriendelijk en behulpzaam

Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd

Supersnelle bezorging na het plaatsen van de order.

Makkelijke en toegankelijke site om te bestellen, snelle bezorging door vriendelijke medewerkers.

kennis van zaken vlot en vriendelijk

Kennis van zaken vlot en vriendelijk

Prima producten, prijs en service.

Prima producten, prijs en service.

Vlotte levering met goed advies

Onze schilder heeft een andere roeping gevolg. Voor wat bijwerken had ik de door hem gebruikte verf nodig. Volgens zijn opgaaf was die afkomstig van Dingemanse en Van der Ploeg, met een speciaal recept. Met mijn toelichting was die verf binnen een dag geleverd met goed advies over de te gebruiken kwasten. Vriendelijke, klantgerichte contacten bij bestellen én ophalen.

Prettig geholpen.

Ik had sikkens rubbol eps nodig, met een kleurcode die eertijds voor rambo beits gold. Deze kleur is perfect gemengd.

Prima geholpen

Veel keuze en een goed advies

Prima produkt.

Was t in alle winkels maar zo....

Keer op keer heel erg goed, vriendelijk, vakkundig en geduldig geholpen. Aardige enthousiaste mensen die de tijd nemen je vakkundig en eerlijk te adviseren. Én benieuwd zijn naar t resultaat van t versterk!!

Vakkundig

Vlot en correct