goed spul, goed advies en vriendelijk

Fantastische service

Wat ik zei hierboven. Fantastische service en zeer persoonlijk gericht

Meedenken met de klant!

Duidelijke uitleg en advies op mijn vragen

Overzichtelijk en duidelijke website

Snelle levering, gemakkelijk bestelproces

er werd goed mee gedacht

De Verfbron heeft kwalitatief uitstekende producten. De medewerkers zijn klantvriendelijk.

Goede voorllichting en sevice

Vriendelijke bediening. Heel goed meegedacht over welke verf en kleur ik moest hebben.

Goede uitleg, prettig geholpen en klus geklaard op basis van hen informatie!

Goed advies en service gekregen !

Vriendelijke medewerkers , en ben perfect geholpen en goed advies gekregen om het materiaal te kunnen verwerken voor de toepassing die ik voor ogen had ! Vriendelijk bedankt hiervoor !

Voorraad artikelen worden snel geleverd.

Geen orderbevestiging per mail, geen tijdstip of melding van levering. Verder prima service dat de volgende dag wordt geleverd.

Hardstikke goed

Ik ben ,ondanks dat ik bijzondere wensen had, fantastisch door de medewerkers geholpen. Petje af.

Prima advies en goede service.

Klantvriendelijk, goed advies!

Product als besteld, bezorging kan beter

Bestelling in tweeën geleverd over twee dagen en 1 blik redelijk beschadigd. Verder als besteld.

Meedenken tot kunst verheven!

Wat een fantastische dame staat er achter de verfbalie. Een uitstekend advies combineert zij met fijne adviezen en een prijs die heel veel meevalt. Van harte aanbevolen.

Prima geholpen

Juiste voorlichting

Je word goed behandeld. Snelle reactie van jullie uit. Goed geregeld

Goed geregeld, bij jullie. Daar kun je wat mee.

Snel, vriendelijk en goed product tegen mooie prijs!

zie hierboven

Goeie service daar

Vriendelijke dame

Verkeerde rol behang

We kwamen een rol behang tekort en kregen de verfbron aan geraden. Het werd snel voor ons geregeld, maar uiteindelikk kregen we de verkeerde rol. Toch masr gebruikt. Ik weet niet of ik de verfbron zou asnbevelen, daarvoor te weinig ervaring.

Uitstekend geholpen

Schilder en kleuradvies gekregen.

Netjes uitleg gekregen

Goede afspraken gemaakt. Ervaring moet nog komen bij daadwerkelijke bestelling en uitvoering

Goed geholpen

Goede uitleg

Alles wat schilderen is er te koop

Kassasysteem moet beter.

Hebben veel meer dan ik kon vermoeden en voor een mooie prijs

Was op internet zoek naar mengkleuren en kwam uit bij de verfbron. wist niet dat er zoveel soorten waren en de prijs is zeer aantrekkelijk

Livingstoneweg 5 C

4462GL Goes