Vriendelijke vlotte bediening
Badverf besteld. Niet meer te verkijgen via de verfbron. Gestort bedrag onmiddellijk terugbetaald. Vandaar onze prima beoordeling.
Didn’t have the small volume of the product I needed in stock to deliver it in time. So they s not me a bigger volume of the product that was in stock at no extra charge. Amazingly considerate level of service and client care.
Fijne zaak met veel vakkundigheid en gevoel voor kleur
Medewerkers nemen uitgebreid de tijd. Geven gedegen advies en denken graag (en op professionele) wijze mee!
als het goed is , hoeft dit niet verder uitgelicht te worden
prima hoor
Fijne webshop om verf bij te bestellen, als iets onduidelijk wordt er snel contact gelegd om de bestelling duidelijk te krijgen. Daarnaast een snelle levering na het bestellen. Ik ben zeer tevreden.
Heel blij met mijn aankoop, ik zal een volgende keer hier zeker weer bestellen
Hele professionele en leuke en persoonlijke begeleiding en ook hebben ze heel goede producten👍
Nieuwbouw woning, vliesbehang, saus en lak hard houten trap dit is echte professionele schilderskwaliteit. Stukken beter dan de "bouwmarkt" kwaliteit.
IK KLUS WAT VOOR FAMILIE EN KRIJG ALTIJD GOED ADVIES,OOK OVER DE PRODUCTEN BEN IK SUPER TE VREDEN.PROFESSIONELE PRODUCTEN WERKEN HEEL FIJN.EN DAAROM BEVEEL IK DE VERFBRON AAN, IK BLIJF ZEKER KLANT.
Overzichtelijk aanbod en site. Persoonlijk contact via telefoon; attente opvolging en tijdige levering. Top!
Dik tevreden
Deskundig advies! En een goede prijs- kwaliteit verhouding.