Een zeer leuke winkel, top!
Zeer goede hulp en adviezen van het altijd aardige personeel, daar heb je echt wat aan!
Zeer snelle levering:einde van de dag bestelde behang is volgende dag geleverd. Dit had ik niet verwacht omdat de website hier geen belofte over maakt en ik aan de andere kant van het land woon. Het product heb ik nog niet gebruikt, maar ziet er stevig uit. Kleine tip: op het te downloaden factsheet op de productpagina van het renovlies (Erfurt 180) staan andere afmetingen van de rol dan op jullie website. De gegevens op de webshop van Verfbron klopten, maar hierdoor twijfelde ik wel een beetje hoeveel rollen ik moest bestellen. Prijs voor het product is overigens goed, bij jullie kreeg ik meer waar voor mijn geld. Bedankt!
kennis van zaken en goed advies.
Op zaterdagochtend gaan ze vaak jongleren met verfblikken en laat een clown volle verblikken vallen enz Echt leuk voor kinderen!
Verpakking niet ok. Doos deels open en dichtgeplakt met tape. Ecovlies nog niet gebruikt, maar lijkt een vieze vlek te hebben. Benieuwd hoe het er uitziet als ik het ga gebruiken.
Nadat achteraf bleek dat mijn bestelde produkt momenteel niet leverbaar op is ben ik keurig benaderd door Verfbron om de betaalde kosten te retourneren. En dit op een adequate manier, goede klantenservice!
Als het overal zo vlot ging als hier heb ik een vrije dag extra per week.
Vriendelijke vlotte bediening
Badverf besteld. Niet meer te verkijgen via de verfbron. Gestort bedrag onmiddellijk terugbetaald. Vandaar onze prima beoordeling.
Didn’t have the small volume of the product I needed in stock to deliver it in time. So they s not me a bigger volume of the product that was in stock at no extra charge. Amazingly considerate level of service and client care.
Fijne zaak met veel vakkundigheid en gevoel voor kleur
Medewerkers nemen uitgebreid de tijd. Geven gedegen advies en denken graag (en op professionele) wijze mee!
als het goed is , hoeft dit niet verder uitgelicht te worden
prima hoor
Fijne webshop om verf bij te bestellen, als iets onduidelijk wordt er snel contact gelegd om de bestelling duidelijk te krijgen. Daarnaast een snelle levering na het bestellen. Ik ben zeer tevreden.