Goede uitgebreide uitleg over gekocht product, mocht altijd nog bellen voor advies

Plezierig en met geduld geluisterd naar mijn vragen

professioneel personeel

mijn ervaring is dat het personeel ervaring hebben van de producten die ze verkopen .Ik werd zeer goed geholpen.

Uitstekend!!

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Top snel geleverd aan huis Services prima

Zeer behulpzaam en hoge expertise van de keurmeester.

Correcte en vlotte afhandeling!

Met problemen gaan ze net zolang door tot dat het opgelost is! Heel vriendelijk personeel.

Goede service.

Goede service en vriendelijk personeel

Altijd goed advies en meedenkend

Vaste klant inmiddels bij de verfbron. Denken goed mee in oplossingen, kwalitatief goede producten en snelle levertijd.

Kwalitatief goed

En vriendelijk behulpzaam medewerker

heel goed geholpen

ik ben heel goed geholpen. alleen mijn naam is niet goed niet wal maar bal is mijn naam.

Geen bouwmarkt spul en ze hebben er echt verstand van.

Goed advies en materiaal voor een perfect resultaat

Goede kwaliteit spullen, goed advies.

Goede kwaliteit spullen, goed advies.

Correct geholpen

Op iedere vraag het passende antwoord gekregen en correcte bezorging van de bestelde producten.

Zeer goede service

Behulpzaam, vriendelijk en deskundig advies. Dé verfspecialist voor particulieren in Zeeland!

Vriendelijk

Zeer vriendelijk team en zeer behulpzaam

Je wordt bij de verfbron heel goed en deskundig voorgelicht bij het uitkiezen van een product.

Mijn ervaring is dat het personeel goed weet welk product goed is voor een bepaalde klus.

Super goede service

Na een foutje, heel goed geholpen en rechtgezet Zonder enig verweer absoluut meer dan goedgemaakt

Uitstekende 10/10 klantenservice!

Ik kwam bij de Verfbron omdat ik mijn garagevloer wilde coaten. Om mij een goed advies te kunnen geven kwam een Verfbron medewerker speciaal naar mijn huis om eerst de vloer te inspecteren en het vocht in de vloer te meten. Wat een top klantenservice, ik kom hier zeker weer terug zodra ik weer verf nodig heb!

Altijd goed geholpen door vriendelijk en kundig personeel.

Zeer klantvriendelijk

Goede informatie en uitleg, zeer vriendelijk personeel en goede service. Ivm letsel is informatieverwerking zeer langzaam, daar werd gelukkig alle tijd en ruimte voor genomen

Zeer goede service

Zeer goede service, indien de medewerker twijfelt over de vraag v/d klant (of de kennis ontbreekt) vraagt de medewerker om kennis van een andere medewerker.

Behulpzaam,servicegericht. Ongevraagd werd mijn bestelling thuisbezorgd, zonder meerkosten, waarvoor hulde.

Livingstoneweg 5 C

4462GL Goes