Bijzonder aardig en beschaafd
Vriendelijk, accuraat, duidelijk en snel.
Snel en nette goede afhandeling
Uitstekende klantvriendelijkheid Snelle reactie en prima financiële afwikkeling
Snel geregeld
Vriendelijke mensen en de afwikkeling vd verkoop caravan naar volle tevredenheid. 👍👍👍
Zeer goede commenicatie , afspraak is afspraak. Afhandeling zeer positief . Geen misschien of twijfels .
Prettig,snel en doeltreffend afgehandeld.
Geen holle beloften maar eerlijke handel. De overdracht van de caravan was professioneel, rustig en ontspannen. Al met al een prettig contact met de vertegenwoordiger van dit bedrijf.
Super kan het iedereen aanbevelen vriendelijke mensen geld kreeg ik gestort de avond voor dat hij langs kwam dat geeft vertrouwen dank je wel voor alles caravanaanbieden.nl👍
Super vriendelijk geholpen aan de telefoon geeft gelijk een goed gevoel . Vooraf een richtprijs besproken na akkoord om te kijken is alles direct netjes afgehandeld keurig netjes contant geld gehad op eigen verzoek super allemaal kan niet anders zeggen
Wat toch een lastig moment was, het verkopen van je trouwe sleurhutje, verliep met een fijn gevoel. Achteraf zeker geen spijt zaken te hebben gedaan met jullie. Ik zal jullie ook zeker bij andere aanbevelen. Suc6 met jullie bedrijf. Gr Sandra
We zijn door Eugène op een prettige manier geholpen en hebben onze caravan voor een mooie prijs aan hem verkocht en zijn dik tevreden.
Caravan verkocht aan dit bedrijf ,aardige contact persoon.Zeer vlotte afhandeling zonder gezeur.
Helder en transparant, goede afwikkeling.
Caravan van mijn ouders verkocht. Vrijwaringsbewijs gelijk in de mailbox gekregen. Uiteindelijk betere prijs gekregen dan de plaatselijke dealer.Het aanraden waard.
Caravan verkocht aan dit bedrijf. Het bedrag van de caravan was van te voren op onze bankrekening bij geschreven.
betrouwbaar bedrijf . goede afspraak. meteen gevrijwaard. kontant betaald.
De Hooge Krocht 82
2201 TZ Noordwijk