Filters

8

Gewoon prima

Erg goed geregeld en op tijd opgehaald en gelijk geld op de bank overgemaakt

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Zeer hartelijk bedankt voor het plaatsen van de review en fijn dat u tevreden was met de verkoop van uw caravan aan ons inkoopplatform. 05-10-2023 Team Caravanaanbieden.nl

10

Betrouwbaar en snel

Het eerste contact gelegd via Internet en binnen een dag werd ik opgebeld om een afspraak te maken voor bezichtiging. We waren het snel eens over de prijs en men was netjes op het afgesproken tijdstip aanwezig om de caravan op te halen.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anita. Bedankt voor het plaatsen van de review. 5 oktober 2023

10

Uitstekend,

Fijne ervaring, houd zich aan de afspraak. Kan niets anders zeggen uitstekend Aanbeveling voor andere. Zekers

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor voor het geven van het hoge cijfer en de positieve review. Team Caravanaanbieden.nl Noordwijk 5 oktober 2023

10

Zeer vriendelijke mensen

Snelle afhandeling en gelijk je geld op je bankrekening

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, Graag willen wij u bedanken voor het plaatsen van de recensie. E Zwakhoven 5 oktober 2023

9

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Blij dat we dit bedrijf benaderd hebben voor de verkoop van onze caravan. Alles werd perfect en vlot geregeld. Ze komen afspraken na en zijn heel vriendelijk.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Andre en Els, Bedankt voor het positieve bericht en fijn dat u tevreden was met onze inkoopservice. Team Caravanaanbieden .nl 5 oktober 2023

10

Zeer fijne mensen en betrouwbaar!

Correspondentie zeer duidelijk en handelen snel, en op een fijne en leuke manier!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het plaatsen van de review. Team Caravanaanbieden.nl Noordwijk

10

Houden zich goed aan afspraken

Zeer betrouwbare mensen, klantvriendelijk. Zou zeker anderen aanbevelen om zaken met hen te doen.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Thea, Fijn te lezen dat u tevreden was met het verkopen van uw caravan aan ons inkoopplatform. 5 oktober 2023 Klantenservice Caravanaanbieden.nl

8

Prima,snel en duidelijk!

Wij zijn heel blij en dankbaar voor de snelle en correcte afhandeling met de verkoop van onze caravan. Geen gedoe met marktplaats en heel vriendelijke mensen! Aanrader

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste H.E. Bedankt voor de positieve recensie.

10

Verkoop caravan prima verlopen, eerlijk en betrouwbaar!

Goed contact met de opkoper, correcte afhandeling. Aan te bevelen!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het plaatsen van de review en fijn dat u tevreden was met onze inkoopservice. Eugene Zwakhoven

10

Geweldig

Wat een fantastisch bedrijf. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Hebben ons volledig "ontzorgd". Harde werkers Eugene en Sabrina. Heel blij mee, kan het iedereen aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste J. Bedankt voor dit positieve bericht. 5 oktober 2023

10

prima

Volgens afspraak, komen de caravan ophalen

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Snelle antwoorden op ap of mail. Snelle afwerking van papieren en geldzaken.

  • Aanbevelen? Ja
8

Prettig contact

Snelle reactie en men weet veel over alle soorten caravans. Professioneel en direct geld en rdw overgemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
8

Keurige en snelle afhandeling

Binnen een half uur na de aanvraag al een waardebepaling, volgende dag na de bezichtiging helaas iets van de prijs gedaan, maar bedrag is direct overgemaakt en de caravan is direct overgeschreven en meegenomen.

  • Aanbevelen? Ja
10

onverwacht , super geholpen met de verkoop van de Caravan

Alles ging super snel , bellen een uurtje later werd de Caravan al opgehaald. We hadden totaal niet verwacht dat zo snel zou gebeuren. Ook werden er ook diversen aanbevelingen gedaan. Kortom goed geholpen Bedankt voor de hulp.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Martin, Heel veel dank dat wij een review hebben mogen ontvangen van u. Ook fijn te lezen dat u tevreden was met de verkoop van de Chateau caravan die 21 jaar in uw bezit was geweest. Het ging inderdaad erg vlot vandaag dit heeft te maken dat wij met 5 auto’s onderweg zijn door Nederland en België en vandaag was Leiden dichtbij. Nogmaals bedankt en veel gezondheid gewenst voor u beiden. 8 augustus 2023 Klantenservice Caravanaanbieden.nl

10

Snel redelijk betrouwbaar

Vandaag onze caravan verkocht. Alles is super snel verlopen. Prima bod goede communicatie snelle afhandeling. Als alle bedrijven zo werken zou je je als klant overal koning voelen. Bert van Eijk

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn dat u tevreden was met het verkopen van de Chateau caravan aan ons inkoopplatform. Wij doen er veel aan om de klant tevreden te houden mede door door goede communicatie vanaf het aanmelden van de caravan tot de uiteindelijke overdracht. 7 augustus 2023 Groetjes , team Caravanaanbieden.nl Noordwijk & Aalsmeer.

10

Perfect

Alles is prima afgehandeld.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gre, Bedankt voor het plaatsen van de review. 7 augustus 2023 Klantenservice Caravanaanbieden.nl

10

Prima ervaring

Snelle reactie op mijn aanbod met een duidelijk aankoop bod op voorbehoud van bezichtiging. Samen de caravan gecontroleerd op afgesproken dag en tijd waarbij medewerker zeer transparant was. Eindbod was na controle (terecht) lager dan 1ste ongeziene bod. Deal was snel gesloten waarbij het afgesproken bedrag direct werd overgemaakt en het vrijwaringsbewijs ook direct werd overhandigd. Kortom, mijn ervaring was een vriendelijke, transparante medewerker met een eerlijk bod en snelle correcte afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Egon, ontzettend bedankt dat u ons positief heeft beoordeeld. Het klopt inderdaad dat bezichtiging altijd onder voor behoud is. Soms zijn er gebreken of schades aan de caravan. Nogmaals bedankt namens het het hele team van Caravanaanbieden.nl 4 augustus 2023

8

snel resultaat.

snelle en goede service

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat u tevreden was met onze service bij de verkoop van de Knaus caravan aan ons inkoopplatform. 3 augustus 2023 Team, Caravanaanbieden.nl

10

Uitstekend

Afspraken waren heel eenvoudig te maken via Whatsapp en een belletje. Zij stelden zich hierin flexibel en eerlijk op. Afspraken werden netjes nagekomen. Prijs was van tevoren aan de hand van foto's al bepaald en bij het bezichtigen werd op hier ook niet meer op terug gekomen. Ik zou het iedereen, die ook hun caravan willen verkopen meteen aanraden.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marco, Heel erg bedankt voor het plaatsen van deze review. Foto’s sturen via whatsapp geeft inderdaad een duidelijke indruk van de caravan. Dit maakt het inkopen voor ons,en het verkopen voor de klant en stuk eenvoudiger. Nogmaals bedankt voor het positieve bericht. 26-07-2023 Vriendelijke groet , Eugene Zwakhoven

9

In mijn eerste contact had ik al vertrouwen in dit bedrijf.

Al het goede is in eerdere reviews reeds beschreven, ik sluit mij hierbij volledig aan. Dan rest mij alleen Sabrina te bedanken voor haar prettige benadering en afhandeling in de verkoop van onze caravan. M.v.g. Cees

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Cees, Bedankt voor het plaatsen van deze review en fijn te mogen lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers van onze inkoopservice. Nogmaals onze dank. 23-07-2023. Team Caravanaanbieden,nl

10

Fijne mensen!

Hoewel wij in het begin niet goed wisten wat we moesten verwachten, ging het verkopen van onze caravan van een lijen dakje. Fijne mensen die we goed konden vertrouwen en afspraken nakomen.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mirjam, Fijn te lezen dat u tevreden was met het verkopen van uw caravan aan ons inkoopplatform. Wij sturen altijd en SMS voordat wij vetrekken vanuit Noordwijk of Aalsmeer. Dit vind de klant erg fijn omdat afspraken soms al wat langer gepland waren. 12-07-2023 Team Caravanaanbieden.nl

8

Correct eerste gesprek gehad.

Afgelopen week contact gehad over de mogelijke verkoop van onze caravan. Helaas is dat gesprek via een prive numner gegaan zodat ik niet kon terugbellen. De caravan was namelijk al aangekocht door OSW gisteren. Maar vandaag de terugkoppeling gehad en de situatie uitgelegd. Geen verkoop dus maar zeker een goed contact met de tussenpersoon. Dank voor alles!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste J uit Den Haag, bedankt voor het plaatsen van de review. Het gebeurd regelmatig dat de caravan al verkocht is aan een andere opkoper. Dit vinden wij niet erg, wel hadden we hem graag van u gekocht. Volgende keer maar weer. 12-07-2023 Groetjes,,Team Caravanaanbieden.nl

10

Eerlijk en betrouwbaar

Afspraken waren heel eenvoudig te maken met de eigenaren van het bedrijf. Zij stelden zich hierin flexibel op. Afspraken werden nagekomen. Ook zijn zij gemakkelijk bereikbaar via de telefoon. Bij het bezichtigen werd op een eerlijke manier informatie gegeven, goed geluisterd en de prijs bepaald. Ik zou het vrienden die ook hun caravan willen verkopen meteen aanraden.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marian , Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn te lezen dat u zeer tevreden was met de verkoop van uw tourcaravan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en halen 7 dagen per week caravans. Nogmaals bedankt! 12-07-2023 Eugene Zwakhoven - Caravanaanbieden.nl

8

Uitstekend

Goede ervaring.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wim Klomp, Bedankt voor dit positieve cijfer en bedankt voor het aanbieden van uw caravan op ons platform. De caravan is inmiddels verkocht naar Duitsland. 12-07-2023 Team Caravanaanbieden.nl B.V. Noordwijk-Aalsmeer

Bedrijfsgegevens

Rouwkooplaan 5

2251AP Voorschoten

06-53202040

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.