Behulpzaam, en uitgevoerd zoals gezegd!

Ik heb een zo goed als nieuwe Giant Touring fiets waar ik zo veel plezier mee heb, nu ik voor mijn werk elke dag 14km heen en weer terug moet fietsen, heb ik mijn fiets bij TM-Tweewielers laten ombouwen tot elektrische fiets. Toen ik de eerste keer aankwam met mijn fiets werd er alle tijd genomen en mij uitgelegd welke keuzes met de voor en nadelen er waren.En het enthousiasme waarmee dit werd verteld gaf mij het vertrouwen mijn fiets te laten ombouwen. Ik gebruik mijn fiets nu elke dag voor woon/werk verkeer en alles wat mij is verteld is waargemaakt. Bedankt!

Zeer klant vriendelijk.

Thierry denkt met je en heeft goede service.

Super geholpen

Super geholpen met een lekke band van mijn vrouw. Kon er zelfs opwachten Goed betrouwbaar en betaalbaar Komen er zeker terug Jan van Ooijhuizen

Perfecte service door een echte vakman

Uitstekend geholpen toen de versnelling van mijn fiets kapot was en de banden vervangen moesten worden. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit en prijs. De liefde voor het vak kwam in alles duidelijk naar voren. TM Tweewielers is een absolute aanrader voor wie een betrouwbaar en betaalbaar adres zoekt voor fietsreparaties.

TOP SERVICE, KLANTVRIENDELIJK

TM tweewielers biedt een top service aan, zeer klantvriendelijk, behulpzaam, fijne ophaalservice, betaalbaar voor iedereen. Denkt met je mee voor de beste oplossing, kortom top, top, top. Voor mij geen andere fietsenmaker!!!!

Goed en vriendelijk geholpen

Dik tevreden. Niet duur en heel goede service

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Ik wilde mijn eigen fiets elektrisch laten maken, omdat ik deze fiets zo fijn vind. Over de mail hebben wij om advies gevraagd bij TM tweewielers. We kregen een zeer uitgebreid advies, met een goede prijs. Na telefonisch contact met de fiets langsgegaan. Hierbij kregen we de mogelijke opties met bijbehorende voor- en nadelen nog een keer. De fiets gelijk daar gelaten. Binnen een week werd mijn fiets thuisgebracht. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Mijn fiets fietst en remt weer als nieuw

Hè, hè, eindelijk dichtbij een goede fietsenmaker gevonden waaraan ik mijn Santos voor een grote beurt durf toe te vertrouwen. Beurt perfect uitgevoerd. De fiets fietst en remt weer als nieuw.

Hoogwaardige en supersnelle service

Ik had al een paar goeie ervaringen met TM Tweewielers toen ik nog in Veenendaal woonde maar nu ik Ede woon is het alleen maar verbeterd, wat een goeie en snelle maar bovenal professionele service. Makkelijk om een afspraak te maken en ook het vervolg contact is top. De fiets is in een geweldige staat terug gebracht op mijn woonadres. Ik hoop niet veel problemen met fietsen te krijgen maar zeer zeker kies ik dan weer voor TM Tweewielers. De racefiets zal het volgende project worden 🤩 Dank je wel.

Hele fijne en zeer goede service

Hele fijne en zeer goede service! Denkt goed met de klant mee en zorgt voor oplossingen. Vriendelijke prijzen. Ook de haal- en brengservice is top, ver buiten Veenendaal is zelfs mogelijk. Zeker aan te raden !!

Vriendelijk en goed geholpen.

Super goed geholpen , Zeer mooie Burgers fiets gekocht .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd vriendelijk, snelle service en fijne prijzen. Zeker weten aan te raden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service.Fijn dat fietsen gehaald en gebracht worden.Maakt duidelijke afspraken en komt deze na.Heel erg vriendelijke man.Ik kan deze fietsenmaker voor 100% aanbevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Denkt mee met klant, geeft eerlijk advies, ook als iets nog niet nodig is of vervangen hoeft te worden. Geeft super service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Samen met een maatje van mij een Tandem gekocht bij TM Tweewielers om deze vervolgens terug te fietsen naar Amsterdam. We zijn heel blij met de service en het product. Na een wild avontuur door de veluwe en de terugtoch naar Amsterdam doet die het nog uitstekend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service, aardige vent, niet te duur en ik werd heel snel geholpen. Ik raad het iedereen aan om hier een fiets te kopen en te laten maken!!!!!!!!!!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service! Overdag geen tijd om mijn fiets te brengen/halen dus mijn fiets is opgehaald, gemaakt en daarna weer naar mijn werk gebracht. Hele fijne communicatie. Zeker aan te raden! Nogmaals bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog altijd een tevreden klant met fijne ervaringen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zelfs in zijn vakantie beantwoorde hij mijn mail. Fiets werd netjes thuis opgehaald en volgende dag weer terug gebracht. Echt top service en kwaliteit voor een prima prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Volgende keer klop ik weer aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

m’n fiets is weer helemaal in orde, zeker aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goeie service. Hij komt je fiets gewoon ophalen...hoe handig is dat!!! Hele vriendelijke man ook!! Hij denkt ook echt met je mee. Ik zeg een dikke 10!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

top, service met een grote S!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Thierry is erg klantvriendelijk, hij denkt met je mee & probeert je op allerlei maniren te helpen.

Kalanderij 2

3901WN Veenendaal