We zijn zeer tevreden. Alleen de teller van Zelfstroom geeft anders weer dan dat het bij onze stroom leverancier.
Alles vlot en goed geïnstalleerd volgens afspraak.
na een moeizame start voor plaatsing door weersinvloeden zijn ze perfect geplaatst, alleen een beetje vreemd dat 10 panelen 50 euro kosten , en neem je er 11 dan kost het 59 euro . dus een advies neem er maar 10 ook al staat 11 beter op je woning .
Prima voorlichting en snelle plaatsing
Aanvraag, Offerte, Schouwing en vooral de installatie en uitleg zijn perfect verlopen. Administratie kan beter. De twee installateurs hebben een pluimpje verdiend. Een schone, perfect gemonteerde pv-installatie en goede uitleg achtergelaten. Nu nog een accu voor 's-avonds als de zon niet schijnt en er veel elektriciteit wordt verbruikt.
Allemaal prima geregeld! Maar het ontbreken van een eigen verbruiks/opbrengst-app vind ik echt niet kunnen anno 2018.
Zelfstroom is uiterst vriendelijk en voorkomend! In twee etappes met een jaar ertussen kreeg ik totaal 21 panelen. Er was natuurlijk wel eens wat en bijna altijd werd er direct gereageerd en het probleem verholpen. Ik ben erg tevreden.
Zelfstroom is vriendelijk, maar je moet zelf wel actief blijven om ze aan t werk te houden.Tijd tussen bestellen en afspraak voor schouw en plaatsing kan m.i. sneller. Schouw en installatie door andere partij (Atama) Bij probleem kan Zelfstroom weinig betekenen. Service voor BTW teruggave is wel handig (moet ik nog wel ontvangen.....). Ik denk dat zelfstroom geen betere aanbieder is dan de andere spelers op deze markt.
Na de schouwing is alles precies verlopen als afgesproken. De besparing begon toen de knop op AAN ging...
Contact is prettig, wel nog wachtend op een oplossing vanwege vergissing.. Door deze vergissing nog geen top erkend systeem wat ik ook kan monitoren en daarom ook twijfel of alles goed verloopt met de verwachtte opbrengst
Wacht al lang op monteur
Het is nu 7-4-2018 en ik wacht al sinds de melding van 19-3-2018 op een nieuwe omvormer omdat de in jan. 2018 nieuw geïnstalleerde omvormer stuk is gegaan. De doorlooptijd voor het vervangen van de omvormer vind ik te gek voor woorden.
Fijne mensen die de tijd voor je nemen. Ook installatie ging voorspoedig. Prijs/ kwaliteit verhouding is goed te noemen.
Alles uitstekend uitgevoerd volgens de duidelijke opdrachtbevestiging. Uitstekende vakmensen die de panelen en toebehoren hebben geplaatst.
Mijn ervaring is alles behalve goed. Panelen zijn geplaatst. Afgesproken geheel over te gaan. Niet duidelijk gecommuniceerd ondanks dat ik 2 x gebeld heb om dat te checken. Later toch nota oude energieleverancier. Gemaild maar geen antwoord terug. Nooit nota ontvangen, maar wordt wel geld afgeschreven. Vanaf plaatsen panelen boven geen televisie. En kunnen nergens inzien hoeveel stroom wij opwekken. Dus nee, we zijn totaal niet tevreden
Moeizame installatie, planning vergeten, later verkeerde zonnenpanelengeinstalleerd, te laat ontdekt!
Begin februari zijn de zonnepanelen ( 15st ) geplaatst. De monteurs hebben in overleg met mij alles zeer netjes weg/af gewerkt en binnen 1 dag was de gehele installatie klaar. Via zelfmonitoring houd ik nu met veel plezier de opbrengst bij.
Ik weet nog niet wat het mij opleverd (de stroom) aan het eind. De buurvrouw die bij mij nu een dakkapel bouwen, kwam bij mij over de zonnepanelen op mijn dak. En ik maakte reklame, hoe goed ik dit vindt en dit ook iets voor hun is en zeker als je het huurt
Vlot, snel en duidelijk .
zeer tevreden over zelfstroom
Statenlaan 14