Groot minpunt. Bestaande installatie is niet uit te breiden.
Het word je mooi verkocht, en dan hang je erin! Hele slechte voorlichting gehad blijkt achteraf
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Ik vind het erg verrassend om te horen dat Zelfstroom niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij u zie ik namelijk een vlotte installatie, en een mooie opbrengst van 311 kWh in de eerste gehele maand dat u zelf stroom heeft opgewekt. Daarnaast begrijp ik dat u begin juni enige vragen heeft gehad over uw maandbedrag, en dat wij aan u hebben toegelicht waar dit bedrag uit is opgebouwd. Aangezien u na onze reactie niet bij ons terug bent gekomen, zijn wij ervan uitgegaan dat uw vragen hiermee beantwoord waren. Mocht u desondanks toch nog onze assistentie nodig hebben, dan horen wij dat uiteraard graag van u. We helpen u graag verder. U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen naar [email protected] Energieke groet, Anna namens het Zelfstroom-team
Erg vriendelijk de mensen van zelfstroom. Andere firma's gaat de communicatie wat stroever. Zelfstroom betrouwbaar qua afspraken. De andere firma's minder Deskundigheid is eerst nog afwachten. De installatie is volgens mij goed gegaan.
Prima geregeld monteurs prima tot nu toe geen klachten
Vriendelijk en duidelijk. Wel enige miscommunicatie omtrent de bereikbaarheid van mijn dak maar toen dat eenmaal duidelijk was, werd het snel en netjes geleverd
vriendelijke mensen die verstand hebben van datgene wat ze verkopen. Nette mensen die de installatie doen
TOT NU TOE IK BEN TEVREDEN EN IK WENS JULLIE HEEL VEEL SUCCES VRIENDELIJKE GROETEN PELESIC EDIN MIDDELBURG
ik heb een duidelijk en vriendelijk aanbod gekregen die ik niet kon weigeren
Installatie van de zonnepanelen is uitstekend verlopen door zeer ervaren en deskundige mensen
Ik heb diverse zonnepaneel-aanbieders vergeleken, maar Zelfstroom kwam bij mij stipt op Nr. 1! De website is erg duidelijk, de adviseur vriendelijk en betrouwbaar, en de prijs/kwaliteit is perfect!
Heeft toch wel langer geduurd,dan werd gezegd Offerte 29/03/18 en op 20/06/18 op het dak. Liggen er wel mooi op.
Heel vriendelijk en duidelijk. Prettige samenwerking.
Bijna een half jaar gewacht op een installatie waarbij de omvormer direct kapot was maar niet werd vervangen. Na twee weken kwam de installateur en die zei dat alles weer gemaakt was. Nog weer bijna 2 weken wachten op de inlogcode van de monitor. Bleek dat de omvormer toch niet werkte. Nu moet ik weer 2 weken wachten op een nieuwe omvormer. Ook bij deze organisatie is er geen klachtenfunctionaris of vaste contactpersoon die adequaat een oplossing biedt.
Beste Paul, Hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaringen met Zelfstroom te delen. Goed om te lezen dat u vriendelijk geholpen bent door onze medewerkers. Uiteraard is het ons doel om uw gekochte systeem in één bezoek werkend op te leveren. Doordat uw omvormer na uw installatie op 29 mei defect is geraakt is dit ons helaas niet gelukt. Op het moment zijn wij in overleg met u hard aan het werk om de omvormer te vervangen zodat u zo snel mogelijk een prachtig opwekkend zonnestroomsysteem op uw dak heeft. Omdat wij het zonde zouden vinden als u voor korte servicebezoeken thuis zou moeten blijven, willen we onze installateur in een enkel bezoek de omvormer laten vervangen en alles netjes op laten leveren. Zodra de nieuwe omvormer binnen is, neemt onze installateur contact met u op voor een afspraak die binnen uw planning past. Verder wil ik u graag nogmaals op het hart drukken dat uw factuur pas hoeft te worden voldaan op het moment dat het systeem 100% werkend is opgeleverd. Tot het zo ver is verwachten wij geen enkele betaling van u. Wat betreft uw feedback over onze organisatie en hoe wij uw vragen per e-mail en telefonisch beantwoorden, ik stel het op prijs dat u deze verbeterpunten aangeeft. Omdat wij u graag op het moment dat u ons benaderd direct te woord willen staan en willen assisteren, werken wij samen als team om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Op deze manier hoeft u zo min mogelijk te wachten tot er een vast contactpersoon aanwezig is en aan uw telefoontje of e-mail toe komt. Nogmaals dank voor uw beoordeling, wij waarderen uw vertrouwen in Zelfstroom en de kans die u ons geeft om samen Nederland over te laten stappen op zonne-energie. Energieke groet, Anna namens het Zelfstroom-team
Vanaf het eerste contact tothet met plaatsen van de zonnepanelen ben ik zeer tevreden
Door mijn 1e gesprek met Mustafa gelijk een goed gevoel bij Zelfstroom. Alles werd duidelijk uitgelegd zonder dat het voelde als een verplicht verkooppraatje. Verder wil je vanzelfsprekend zo snel mogelijk je zonnepanelen in gebruik nemen, dus duurt het allemaal voor je gevoel al snel te lang, maar al met al zijn we zeer tevreden over de service en tot nu toe oik de werking van de zonnepanelen!
Vond het perfect gedaan
Over de mensen van zelfstroom top over de installateurs kan veel beter
Beste Achiel, Fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met Zelfstroom te beoordelen en met anderen te delen. Wij grijpen uw beoordeling graag aan om onszelf te verbeteren. Omdat u aangeeft niet geheel tevreden te zijn over de installateur heb ik u zojuist een e-mail gestuurd. Wellicht kunt u ons daar meer vertellen over uw ervaring. Nogmaals bedankt voor uw tijd! Energieke groet, Anna namens het Zelfstroom-team
Zeer deskundig geholpen, volledig ontzorgd. Zelfstroom regelt alles. De installateurs weten waar ze mee bezig zijn. Zeer tevreden
Kapotte trekveer.
De informatie is niet in overeenstemming met de realiteit. 24 April zouden panelen geplaatst worden. Geen passende beugels, gisteren 4 Juni zijn de panelen uiteindelijk geplaatst, maar.... het werkt nog niet nu is de omvormer niet goed.
Beste Peter, Dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen om deze beoordeling te schrijven. Ik kan me voorstellen dat de vertraging rond uw installatie niet ideaal is geweest. Dit kwam onder andere, zoals u ook al aangeeft, doordat er verkeerde dakhaken mee waren genomen op de dag van installatie. Ik zie dat mijn collega’s bezig zijn met uw hulpverzoeken, en dat zij in gesprek zijn met de installateur om uw installatie in zijn geheel te voltooien. Graag wil ik u er voor de volledigheid op wijzen dat wij het huurcontract pas in laten gaan op het moment dat het systeem volledig werkend is opgeleverd. Hiermee haal ik de tijd die voorbij is gegaan tussen de geplande installatie en de voltooiing daarvan niet terug, ik hoop u echter wel hiermee enigszins gerust te stellen. Wij stellen uw vertrouwen in ons jonge bedrijf zeer op prijs, en waarderen het dat u ons de kans geeft om de complicaties rond uw installatie te herstellen. Energieke groet, Anna namens het Zelfstroom-team
Goede uitleg bij offerte aanvraag. Duidelijke toelichting bij opname. Goedopgeleide monteurs, die precies en netjes werken. Na oplevering kon je niet zien dat ze waren geweest. ( behalve de teruglopende meter 😃)
Statenlaan 14
5223LA 's-hertogenbosch