5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het proces bij zelfstroom verloopt heel klantvriendelijk. Leggen goed uit wat de stappen in het proces zijn. En het allerbelangrijkste denken goed met je mee bij de installatie. De bedrading binnenshuis is helemaal weggewerkt en de omvormer hoor je totaal niet. Ook de panelen op het dak zijn van buitenaf helemaal niet te zien. Top!

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) Paar honderd euro. Maar dat wordt na 10 jaar hoger als de huur niet meer betaald hoeft te worden.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) geen idee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste contact tot en met de installatie top geholpen. Vriendelijk en deskundig contact. Vakkundige monteurs.

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) een aanzienlijk bedrag hopelijk.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 300

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonnepanelen vakkundig en netjes gemonteerd en dat alles in een dag. Ook de monteurs zijn vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld Wij zijn dan ook zeer tevreden.

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) Liggen er nog maar net een week op ,even afwachten nog

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben overal dik tevreden over. De hele procedure voor, tijdens en na de installatie is prima op orde. Kleine opmerking: bij de installatie is men op een aantal belangrijke punten afgeweken van het advies op basis van de schouwing. Op zich absoluut niet erg; het werd er zelfs beter op, maar het geeft een wat andere blik op de schouwing...

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) 45 euro de eerst 10 jaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf, duidelijke uitleg en supersnel geplaatst. Deskundige monteurs die top werk hebben afgeleverd

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 480 euro

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste telefonische contact tot na de installatie zeer goed en deskundig een eerlijk geinformeerd door Zelfstroom over de verwachting, de schouw, de installatie en nazorg.

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) varierend in de loop van de tijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en aardig personeel, heel tevreden over de plaatsing. Een klein min puntje, heb zelf moeten bellen op welk dagdeel ze de panelen komen plaatsen.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) Ik hoop zoveel mogelijk

Met een goede 3 uur waren ze klaar,aardige mensen en vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie over hoe het allemaal in zn werk gaat, wat het kost en ook met btw teruggave. Ook na installatie nog contact of alles Goed gegaan was.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 862

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed voorgelicht, duidelijke offerte, goed te woord gestaan aan de telefoon. Plaatsen panelen, bedraden en monitor zeer netjes gedaan. Alles werkt naar behoren en kunnen we volgen via "mijn portaal"

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) durf ik nog niet te zeggen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel tevreden over Zelfstroom. Ik heb zelf contact opgenomen voor een huurovereenkomst en ben prima voorgelicht. De monteurs hebben heel goed werk geleverd. Netjes, snel en schoon opgeleverd. Geïnstalleerd in November en direct al een beetje teruglevering, ondanks de herfst.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 600

Vriendelijk kundig en netjes

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 200

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de medewerkers zijn snel vriendelijk en kundig, ruimen ook heel goed op

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 94% zelf stroom opwekken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van 1e telefoon tot aan installatie super gegaan kan niet anders zeggen.Zeker de installateurs waren super voelt als familie maar het is ook belangrijk hoe je als klant zijnde er tegenover staat

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 400

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen minpunten kunnen ontdekken in de installatie en het werk van de monteurs. Ik heb tot nu toe geen handleiding en app ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben de afhandeling via Zelfstroom en hun monteurs als vakkundig ervaren. Een kleine misrekening van het aantal panelen is ter plaatse opgelost en snel aangepast door de medewerkers van zelfstroom in de administratie.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) /

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd steeds zeer snel en vriendelijk te woord gestaan. Ik wilde zonnepanelen kopen, hoewel ze eigenlijk alleen nog zonnepanelen verhuren, hebben ze toch een uitzondering gemaakt. De offerte was duidelijk. Het was fijn dat ik op eigen verzoek wat meer tijd kreeg om te vergelijken met andere aanbieders en dat ik niet werd gebeld of ik er al uit was, maar zelf contact op kon nemen. Zelfstroom was tot nu erg betrouwbaar in de afspraken. Toen ik uiteindelijk de keuze had gemaakt konden ze binnen een week de zonnepanelen installeren. De heren die voor de installatie kwamen waren keurig op tijd, erg vriendelijk, werkten hard en hebben alles keurig afgehandeld. Ook over de BTW teruggave werd ik goed geïnformeerd.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 400

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot eind eeen prettig gevoel bij het hele proces, vriendelijke en beleefde mensen, helder en duidelijk in hun uitleg, geen overdreven praatjes en gewoon doen wat je beloofd (van wie is dat ook al weer?).

• Besparing per jaar in euro's (schatting) Na de huurperiode €700

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijke benadering en duidelijke uitleg

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 360

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden en geduldig wat betreft uitleg, informatie, installatie en afhandeling.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) Ongeveer 400 euro

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als eerste ik wil niet met naam op vicebook of twitter of dergelijk. Geruisloos na overleg de een doet de aansluit wzh meterkast en draden trekken en de ander voorbereiding intal op dak.Later afronden en na lopen met twee man en later met de klant koper en/huurder prima.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) weet ik nog niet ik denk €420

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In tegenstelling tot andere aanbieders, kwamen de mensen van Zelfstroom vooraf kijken of de installatie mogelijk was zoals wij dat graag wilden. Ook de kabels buitenhuis was voor deze firma geen probleem. Ook prettig dat we de panelen in kunnen ruilen voor zwaardere als de ontwikkeling van panelen over enkele jaren weer verder gevorderd is. De installatie zelf is keurig verlopen. Prima werk en geen rommel in huis achtergelaten.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) circa 300 euro

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correcte informatie vooraf en zich houdende aan afgesproken telefonische afspaken met Zelfstroom adviseur dhr. Hosein Esmailly. Kortom een klantgerichte en servicegerichte instelling ! Deskundige en concrete toelichting tijdens de installatie van de installateur Atama Zeer tevreden over de gebruiksmogelijkheden van de app SolarEdge.

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) nog niet in te schatten

Statenlaan 14

5223LA 's-hertogenbosch