4 sterren: goede service, goed behandeld

erg aardige mensen, leggen goed uit als je vragen hebt kan je ze altijd bereiken via de app, alles word netjes aangesloten en netjes achter gelaten

• Besparing per jaar in euro's (schatting) in het begin 15 euro pm

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Donderdag 20 december kwamen ze s morgens om de zonnepanelen te monteren. Ze zouden om 8 uur komen. Werd uiteindelijk 9.30 uur. Anyway prima verder. Goede uitleg en en vakkundig. Naderhand alles weer schoongemaakt.

SNELLE INSTALATIE EN VAKKUNDIG AANGELEGD

• Besparing per jaar in euro's (schatting) ZOU IK NIET DURVEN ZEGGEN NOG

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de installatie controle door Zelfstroom zelf kwamen een paar fouten aan het licht die de deskundigheid en vakkundigheid van de monteurs in twijfel brachten

• Besparing per jaar in euro's (schatting) Geen idee eigenlijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke offerte, en de plaatsing door Duravolt uitstekend. Alles netjes afgewerkt, en alle afval meegenomen.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) Kan ik nog niet zeggen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles ziet er keurig uit, prima verzorgd, de installateurs zijn vriendelijk en zeer deskundig.

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) Na aftrek van de huur blijft nog steeds paar honderd euro per jaar besparing!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ligt 3 dagen op ons dak. keurig gewerkt. Vanaf beging goed voorgelicht en deskundig geholpen.We huren de panelen.

• Vakkundige installatie
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) zien we over een jaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het instaleren als zeer prettig ervaren Zij hebben ook alle restafval opgeruimd zoals het hoort

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 150

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De installatie ging goed, ik weet nog niet hoeveel ik daadwerkelijk ga opwekken, dat zal ik de komende tijd wel merken.

• Betrouwbaar N.v.t.
  • Besparing per jaar in euro's (schatting) 400

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De beide mannen hebben hard gewerkt om de panelen en de omvormer te plaatsen. het was een regenachtige dag dus een extra compliment zeker waard. keurige mannen, duidelijke uitleg en zeker vakkundig!! goede uitleg bij aanvang. ook de wensen van ons werden aangehoord. het werk goed en professioneel opleveren is zeker gebeurd.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 65

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super snelle installatie door echte vakmannen die ook nog eens met je meedenken! Na installatie een mail ontvangen voor een app met inloggegevens om alles te kunnen monitoren. Ook na installatie nog contact door Zelfstroom zelf of alles goed is gegaan en of er toch nog vragen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

telefonisch top geholpen, goede duidelijke uitleg, ploeg die kwam installeren waren goed op elkaar ingespeeld , keurig werk geleverd . zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eerste contact was prima. Toen de overeenkomst "getekend" was hebben we veel problemen gehad omtrent plannen van schouwing en plaatsing. Verscheidene malen afgemeld, uiteindelijk wel tot plaatsing gekomen. Panelen liggen prima, de "elektricien" kon niet goed uitleggen hoe stroom teruggeleverd wordt. Officieel klacht die ik heb ingediend is verder niets mee gedaan.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 800

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles snel geleverd en geïnstalleerd, hadden lekkages na die tijd en dat is snel en zeer goed opgelost dus prima service

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 350

Zeer goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1 dag waren de panelen en omvormer zeer vakkundig geplaatst en alles keurig op geruimd. En! duidelijk uitleg over de werking enz.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) geen idee

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aardige mannen die het kwamen instaleren. Alleen jammer dat het bedrijf zelf vertelde dat ik een paar dakpannen moest over hebben...Nu moet ik iemand inhuren om de 3 ontbrekende erop te gaan liggen... Ik had 7 reserve pannen, dit was genoeg vertelde ze.

• Besparing per jaar in euro's (schatting) geen idee

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden met Remco en Michael die mijn zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Ze waren heel vriendelijk en beantwoordden mijn vragen duidelijk. Ze hebben heel erg professioneel gewerkt en ik ben erg tevreden dat ik Zelfstroom heb gekozen. Ik bedank de twee jongens heel erg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Er was goed overleg

Prima geregeld, duidelijke uitleg

• Besparing per jaar in euro's (schatting) Dat weten we nog niet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aankomst vriendelijke medewerkers, werd overal gevraagd of ze mochten kijken, deden niks zonder mijn of mijn vriendins toestemming, al met al alles zit erop en er in, ik ben tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie via zelfstroom is zeer netjes en duidelijk verlopen. De installateurs die zelfstroom inhuurt van firma Lukkes hebben keurig netjes werk geleverd. Alle 3 vriendelijke en vakkundige mensen. Onze besparing zal voorals nog minimaal zijn doordat wij nu nog tegen een zeer laag tarief stroom geleverd krijgen

• Besparing per jaar in euro's (schatting) 0

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer duidelijke en vriendelijke contacten gehad, eerst goed uitleg gehad met betrekking tot huren van zonnepanelen daarna goed en ook snel tot plaatsing van panelen op onze dak.

Statenlaan 14

5223LA 's-hertogenbosch