Goede uitleg van wat het allemaal inhoud en goede communicatie, klantvriendelijk. De zonnepanelen zijn vakkundig, goed en snel geïnstalleerd, de kabels zijn netjes weggewerkt en alle troep wordt door installateurs opgeruimd.
Zeer professionele organisatie en leveren wat ze beloven!
Ze waren snel en leuke jongens werkten netjes
Was een goede uitleg.en werd correct geholpen.
Zeer prettig ervaring met Zelfstroom op alle vragen keurig te woord gestaan zonder enige druk ,Zelfstroom is erg stipt op alle afspraken, erg open en transparant ervaren. Zou het iedereen aanbevelen, wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden.
Zelfstroom is een super prettig bedrijf om een jarenlange verbintenis mee aan te gaan. Betrouwbaar , correct, duidelijke informatie, heldere offerte en vakkundige medewerkers!
Netjes en ervaren ze weten wat ze doen.
Zeer prettig.
Zeer klantvriendelijke en vakbekwame mensen die je voorzien van advies, kijken mee met de mogelijkheden en plaatsen alles naar jouw wensen en gaan niet eerder weg dan dat alles perfect werkt
Zeker vriendelijk personeel en perfecte installatie!
Goede uitleg gehad, voorafgaand de installatie, en ook tijdens de technische schouwing. De installateurs hebben keurig netjes gewerkt, en waren zeer vriendelijk.
gewoon goed
Zeer tevreden over zelfstroom en de installateur. Een hele goede duidelijke uitleg van de telefoniste. En erg tevreden over de opbrengst.
Vriendelijke benadering .monteurs bestaande uit tweejongens ..zeer correct netjes gewerkt ..zijn ergtevreden
Wilden zonnepanelen aanschaffen. De communicatie was vaak slecht, al tijdens de offerte periode werden er fouten gemaakt, de site waarop ik mijn gegevens moest invullen, werkte niet goed. Vervolgens zou er worden geschouwd om de plaatsing te beoordelen. Alles prima., Op de dag vd plaatsing (de 2e snipperdag opgenomen) komt men niet op het afgesproken tijdstip opdagen, maar een 2,5 uur voor zonsondergang.. Dat ging natuurlijk niet meer lukken... Het was überhaupt niet gelukt, want volgens deze medewerkers konden er helemaal geen zonnepanelen worden geplaatst zonder hoogwerker... Dus nieuwe schouwen, weer een snipperdag, deze meldt: geen enkel probleem hoor, kan zonder hoogwerker. Toen gebeurde er niets meer. Men zou één en ander zo snel mogelijk in werking zetten, zo rond 10 januari zouden wij de panelen op het dak krijgen. We hoorden dus niets en moesten er weer zelf achteraan, dat waren we inmiddels wel gewend....medewerker niet op de hoogte van onze eerder al verzonden mail, met klacht. Verder viel het ons weer eens op dat de medewerkers weinig tot geen verstand hebben van zonnepanelen en de plaatsing. Het uiteindelijke antwoord van Zelfstroom??? Mijn leidinggevende heeft besloten vind het niet verantwoord om zonnepanelen bij u te plaatsen.... Had dat meteen gezegd, had me een hoop tijd, ergernis en snipperdagen gescheeld.
Beste mevrouw, Dank voor het delen van uw ervaringen met Zelfstroom. Ik vind het erg spijtig om te horen dat de gang van zaken niet zo is geweest zoals u had mogen verwachten, en kan me voorstellen dat het allesbehalve ideaal is dat uw installatie is geannuleerd nadat u hiervoor al enkele snipperdagen had opgenomen. Daarnaast begrijp ik dat er enige verwarring is geweest over de veiligheidsmaatregelen op de installatiedag. Hoewel veiligheid bij ons op nummer één staat, kan ik me uw teleurstelling voorstellen toen uw installatie hierom geannuleerd werd. Uw dak bleek helaas te hoog voor onze teams om uw systeem op een verantwoorde manier te kunnen plaatsen. Uw feedback betreffende de communicatie naar u toe nemen wij graag ter harte. Wij werken enkel met Zonnekeur-gecertificeerde installateurs, daarnaast worden al onze medewerkers intern opgeleid. Mijn collega's van de installatie-afdeling worden bovendien bij een extern opleidingsinstituut opgeleid op het gebied van zonne-energie, gevels en daken, zodat zij u met een deskundig oog te woord kunnen staan. Ik vind het erg jammer dat deze expertise op u niet goed over is gekomen. Ik hoop dat u op een andere manier kunt overstappen op zelf opgewekte zonnestroom. Nogmaals dank voor uw feedback, wij nemen dit graag mee om ons in de toekomst te kunnen blijven verbeteren. Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Tja, wat kan ik nog meer zeggen? Het heeft even geduurd voordat de panelen geinstalleerd konden worden, ivm met sneeuw en ziekte's maar uiteindelijk vrij snel op dak gemonteerd en in werking gesteld.
Beste meneer, Fijn dat u tevreden bent met uw zonnepanelen! Begin dit jaar hebben we inderdaad een beetje moeten schuiven in de planning vanwege de weersomstandigheden, we willen immers wel dat onze teams veilig het dak op kunnen. Wij stellen uw begrip hiervoor op prijs, en wensen u een energiek voorjaar toe! Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Netjes, snel en duidelijk. De monteurs dachten goed mee en waren flexibel
Top ervaring, ondanks een kleine vertraging vanwege sneeuw is alles top geinstalleerd. Helemaal tevreden mee.
ben tevreden
Met het afsluiten van All-inn contract ( huur panelen en energiecontract is mij niet verteld dat ik het energie contract apart moest accoderen. Hierdoor ben ik nu €20 p/m duurder uit dan is aangeboden in de offerte(prijsstijging energie 2019). het verkeerd plaatsen van de zonnepanelen wat in 2 weken tijd is hersteld. De vergoeding van een halve maand geen huur te betalen vindt ik ten opzichte van wat de panelen hadden op kunnen brengen en de extra vrije dag die ik op moest nemen vindt ik erg karrig. Hierbij komt nog het feit dat er nog steeds geen oplossing is voor het €20 duurdere energiecontract.
Beste meneer, Dank voor de tijd die u heeft genomen om Zelfstroom te beoordelen. Goed om te horen dat u ons als vriendelijk en betrouwbaar heeft ervaren! Ik zie dat u ook al uitgebreid contact met ons heeft gehad naar aanleiding van het tweede bezoek om uw installatie af te maken, en over uw voorschotbedrag voor aanvullende stroom en gas. Wat betreft de installatie, ik kan me voorstellen dat het niet ideaal is dat u hiervoor opnieuw thuis moest blijven. Uiteraard streven wij ernaar om uw installatie geheel naar wens en volgens afspraak op te leveren, helaas is dat in uw geval niet gelukt. Zoals u zelf ook aangeeft factureren wij geen huur totdat het systeem geheel werkend is opgeleverd, daarom is bij u de startdatum van uw contract met 2 weken verschoven. In de tussentijd heeft uw systeem al wel stroom opgewekt, inderdaad wel minder dan dat de panelen in de daadwerkelijke opstelling hadden kunnen doen. U heeft hierdoor ongeveer 25 kWh minder geproduceerd dan had gekund in de afgesproken opstelling, dit staat gelijk aan grofweg €5,-. De verwarring rondom uw energiecontract is erg zonde, wij nemen dit absoluut mee om te voorkomen dat dit opnieuw voorkomt. Zoals in uw offerte vermeld staat, wordt uw voorschotbedrag daarin berekend aan de hand van de energietarieven van dat moment. Per 1-1-2019 hebben we te maken gehad met een aanzienlijke stijging in energiebelastingen, ook zijn de energietarieven vanaf het nieuwe jaar gewijzigd. Ook wanneer u direct de offerte had ondertekend, had u te maken gehad met de stijging in energiebelastingen. Dit is immers iets waar ieder huishouden in Nederland mee te maken heeft. Daarnaast gaat u naar verwachting overproduceren, iets waar EnergyHouse in de berekening van de voorschotbedragen geen rekening mee houdt. In plaats van de overproductie direct in uw voorschotbedrag mee te nemen, werken zij met een afronding. Uiteraard wordt dit in uw jaarrekening rechtgetrokken, en ontvangt u eventueel te veel betaalde voorschotten terug. Dit is op 23-01-2019 aan u toegelicht. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring met Zelfstroom. Mocht u nog verdere vragen hebben naar aanleiding hiervan, dan horen wij het uiteraard graag van u. Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
alles is duidelijk en ze laten een goede indruk achter.
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de aankoop en plaatsing van de zonnepanelen is verlopen. Nu hoop ik verder op veel zon en een goede opbrengst, voor het milieu en mijn portemonnee.
Wij zijn 100% tevreden over zelfstroom. Duidelijke offerte, goede communicatie m.b.t. de planning en professionele monteurs. Wij bevelen zelfstroom aan iedereen aan die niet de investering kan of wil doen om zonnepanelen te kopen. De mogelijkheid om de panelen na 10 jaar voor een zeer vriendelijk bedrag over te nemen, heeft voor ons de doorslag gegeven om voor zelfstroom te kiezen. Goed bedrijf, maakt waar wat ze zeggen en bijzonder vriendelijk en deskundig personeel.
Statenlaan 14
5223LA 's-hertogenbosch