Lees enquête.
Netjes en vakkundig geholpen vanaf het eerste contact tot en met installeren. Zelfs nog controle gehad van zelfstroom om te kijken hoe het plaatsen verging en wat ik er persoonlijk van vond. Top werk geleverd heren wij zijn er blij mee.
Wellicht wat hoge waardering, maar ik kan niet anders zeggen dan dat alles op rolletjes is gegaan en exact volgens afspraak/planning is geoffreerd, gecontroleerd en geïnstalleerd; goede afspraken vind ik érg belangrijk. Mijn enige kritiekpuntje is, dat het vrij lang duurt voordat de app is gekoppeld aan mijn slimme meter (op dit moment 1 week verder en nog niet gekoppeld). Ik begrijp dat deze actie bij Liander ligt, dus wellicht zouden jullie het verloop daarvan voor de klant nog iets duidelijker kunnen schetsen.
Beste meneer, Goed om te horen dat de installatie van uw zonnestroomsysteem en de aanloop daartoe naar wens zijn verlopen! Uw opmerking over de gloednieuwe Zelfstroom app nemen wij graag ter harte. De app is met veel aandacht ontworpen en ontwikkeld, en wordt nu gefaseerd aan onze klanten aangeboden. Uiteraard zullen we voortdurend blijven poetsen en sleutelen aan de app, iedere feedback hierover is meer dan welkom. Dank voor het delen van uw ervaringen met Zelfstroom tot nu toe! Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Uitstekende info, planning en uitvoering
Ik heb echt geen enkele kritshe noot
Vriendelijk, correct, betrouwbaar en deskundig
Voor de aanschaf van zonnepanelen hebben we bij verschillende partijen offertes opgevraagd, onder meer bij Zelfstroom. Na het eerste (overigens vriendelijke) telefonische contact kwam de offerte binnen en hadden we nog wat vragen/wilden we wat aanpassingen laten doen. We hebben hier tot 4 keer toe op eigen initiatief contact over opgenomen via mail en Facebook, een inhoudelijke reactie hebben we echter nooit ontvangen. Inmiddels hebben we een leverancier gekozen die ons wel graag als klant wilde hebben, dit leek bij Zelfstroom niet het geval te zijn.
Beste meneer, Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om Zelfstroom te beoordelen. Vanwege tijdelijke afwezigheid van de collega met wie u contact had, waren uw e-mails helaas tussen wal en schip beland. Ik kan me voorstellen dat dit allesbehalve ideaal is, vooral gezien u meerdere keren zelf via Facebook aan de bel heeft getrokken hierover. Ik vind het oprecht jammer dat dit zo gelopen is, wel ben ik blij om te horen dat u alsnog via een andere weg overstapt op zelf geproduceerde zonne-energie. Dank voor het opnieuw delen van uw ervaringen, en veel plezier toegewenst met uw zonnestroomsysteem. Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Heb nu al een jaar 18 panelen. Ben hierover zeer tevreden. De besparing is prima. Nu nog 6 panelen erbij laten plaatsen onder de zelfde voorwaarden. Ben nu meer klaar voor de toekomst en heb bijna geen gas meer nodig om mijn huis te verwarmen.
Beste meneer, Goed om te horen dat u uw woning verder verduurzaamd heeft, en een tweede zonnestroomsysteem heeft laten plaatsen! Een overstap van gas naar zon is een prachtige zet. Dank voor het (opnieuw) beoordelen van uw installatie, en een zonnige lente toegewenst! Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Top advies, communicatie en afhandeling.Van start tot installatie en oplevering. Aanrader!
Vanaf het eerste contact is alles erg soepel verlopen. Ze waren erg vriendelijk en duidelijk, tussentijdse mailing over de volgende stappen. De installatie is ook erg soepel verlopen.
Goeie vakmensen met hard voor de zaak.
Goed geholpen in het voortraject, perfect geplaatst door zeer vakkundig en vriendelijke monteurs.
Heel erg vriendelijk en duidelijke uitleg gehad over alles en de installateurs waren ook heel vriendelijk en mee denkend .
Alles is prima verlopen en nu maar hopen op geen storingen
Beste meneer, Gefeliciteerd met uw nieuwe zonnepanelen! Uiteraard gaan wij er van uit dat u een zonnige periode tegemoet gaat, waarin u zich geen zorgen hoeft te maken over storingen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw systeem, dan helpen wij u natuurlijk graag. Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
1 optimizer bleek stuk bij installatie en er was geen reserve aanwezig
Beste meneer, Dank voor het delen van uw ervaringen met Zelfstroom! Goed om te horen dat u, ondanks de verwarring rond uw optimizer, tevreden bent over uw installatie. Ik begrijp dat één van uw optimizers na installatie geen productie doorgaf. Na enig onderzoek bleek het niet om een defect product te gaan, echter was de betreffende optimizer niet aan uw online monitoringportaal gekoppeld. Hierdoor kon de optimizer de opgeslagen data niet doorsturen naar uw portaal, terwijl er wel stroom geproduceerd werd. Ik ben blij dat dit snel werd opgemerkt en aangepast kon worden. Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe zonnestroomsysteem! Energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering prima geholpen. De informatie vooraf was helder, de installatie is snel, netjes en volledig volgens afspraak uitgevoerd.
Goed begeleid door Zelfstroom en ook de installatie door Atama was perfect geregeld.
Van begin tot het eind is alles zeer correct gegaan.
Een echte aanrader. Geen moeilijke omstandigheden. Leuk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk, duidelijk en goede expertise
Ben zeer tevreden, zowel ik te woord ben gestaan door de medewerkers van Zelfstroom Ook hoe de monteurs van ATAMA te werk zijn gegaan en overleg pleegde met bewoner
deskundig , vriendelijk, goede offerte en vlotte en correcte installatie volgens plan dus zonder verrassingen.
Statenlaan 14
5223LA 's-hertogenbosch