Duidelijke communicatie, alleen feedback kan beter op vragen
In het begin waren er wat opstart problemen omdat de panelen anders op het dak moesten en de omvormer elders moest komen dan afgesproken. Maar de mannen hebben alles keurig opgelost en hebben vlot en netjes gewerkt. Alles is uiteindelijk prima verlopen.
Vanaf het eerste contact was er al het gevoel dat Zelfstroom een professioneel bedrijf is en het onderwerp zonnepanelen serieus neemt. Dit gevoel werd constant bevestigd in het voortraject als we telefonisch contact zochten om vragen door te nemen. Na de knoop doorgehakt te hebben, met nog steeds een beetje het gevoel van..oh jee en nu...als het maar goedgaat, is er geen enkele reden geweest om te tweifelen aan Zelfstroom. De communicatie via mail, de schouwing en uiteindelijk de installatie, echt heel deskundig en professioneel zoals gecommuniceerd en vastgelegd in de huurovereenkomst. Voor een ieder die zich aan het orienteren is kan ik adviseren om Zelfstroom mee te nemen in het voortraject, onze ervaringen zijn echt louter positief.
Goede, duidelijke, heldere uitleg, app werkt goed. Ben zeer tevreden
Vanaf het begin van mijn interesse goede voorlichting gekregen. Goed meegedacht en vriendelijke mensen die thuis eerst alles in kaart brachten. Ook de monteurs waren vriendelijk, meedenkend en lieten alles keurig netjes achter.
De schouwing veel te gejacht niet correct het bedrijf wat hier was moet de ZZP die voor jullie werken niet afzeiken of slecht over deze mensen praten. Deze mensen werken ook voor zelf stoom . Als hun zo goed waren dan hadden ze beter moeten schouwen.
Goede info vooraf en een geweldig goed montage team.
Van de aanvraag tot en met de oplevering heb ik de onderlingen contacten als prettig ervaren. De informatie was zeer duidelijk en de afspraken werden goed nagekomen ook door het montagebedrijf. Kortom dit bedrijf is een aanrader als het gaat om zonnepanelen
Zeer tevreden en goed geadviseerd. Alles volgens planning uitgevoerd en zeer Meedenkend. Kortom een aanrader viir iedereen
Bijdrage aan het milieu
Wel of geen zonnepanelen, knop doorgehakt. Na 3 jaar info zoeken en vergljken. Bij zelfstroom terecht gekomen. En inderdaad gewoon eerlijk en duidelijkheid. Afspraken goed nagekomen , op vragen ook binnen een dag antwoord, of er word gemeld dat het langer duurt omdat het antwoord nog even op zich laat wachten. Nu wachten we nog op de hele weeking van de app. En dan is het helemaal top. Hopelijkbijft het in de toekomst ook zo goed gaan met de samen werking .
telefonisch contact met de adviseur ging zeer simpel en makkelijk zeer duidelijk al mijn vragen en onzekerheden werden zeer uitgebreid en rustig beantwoordt tot nu toe zeer tevreden. de monteurs waren zeer vriendelijk en ook aardig voor de kinderen onze zoon wou even voetballen en dat deden ze ook leuk.
zeer goede advies, hebben een alles in 1 pakket, nergens omkijken na, houden zich aan de afspraken ,en zeer behulpzaam en vriendelijk
Ik heb het geheel als prettig ervaren
De aanbieding en offerte waren prima. Net als het voortraject en de installatie. Alleen kan ik na 9 dagen nog niet alles aflezen via de app, behalve de opgewekte stroom.
Vanaf eerste moment worden afspraken nagekomen, contact en levering optimaal.
Het was een goed samen werking tussen klant en de mensen die het hebben aangelegd
Tevreden over totale traject; afspraken goed nagekomen; duidelijke uitleg; complete ontzorging.
Mijn ervaring met zelfstroom is heel goed. Vriendelijke vakkundige mensen die afspraken maken, en zich daar ook aan houden.
De installateurs die bij ons de zonnepanelen hebben geïnstalleerd waren zeer bedreven in hun vak. Plaatsing en verdeling van de zonnepanelen zijn met de hoogst mogelijke accuratesse uitgevoerd, als mede de plaatsing van de omvormer, die ook zeer vakkundig en optimaal met de daarbij behorende aansluitingen is uitgevoerd. We zijn heel blij met de panelen en ook met de informatie en uitleg die we van Zelfstroom krijgen en alvast hebben gekregen.
het mail contact duurde vaak lang en was niet altijd duidelijk het leggen van de panelen zelf was prima en netjes geregeld duidelijke uitleg
Vanaf begin tot het einde transparant!
Stonden op de afgesproken tijd voor de deur, gingen vakkundig te werk. Hadden verstand van zaken en waren zeer vriendelijk en gingen netjes te werk
In totaal 3x een afspraak moeten maken alvorens alles in werking was. Op hoofdkantoor was men het schouwrapport "kwijt". Vervolgens bij installatie kon e.e.a niet geplaatst worden. Verzuimd om mij als klant in te lichten. Hele discussie geweest op die dag over al dan niet mogelijk plaatsen van panelen (Hellinghoek dak en positie ten opzichte van de zon). Installateurs gaven aan dat e.e.a makkelijk kon, echter vanuit kantoor hield men vast aan beleid. Uiteindelijk nieuwe schouw geweest. 2e afspraak ivm met plaatsing na nieuwe offerte. Binnen een week werd ik weer gebeld dat de omvormer die men geplaatst had niet de juiste was. Dit had ik nog uitdrukkelijk gevraagd op de dag van installatie. 3e afspraak gemaakt en als het goed is werkt het nu. Ik moet wel meegeven dat de mensen die kwamen installeren prima gasten waren, die de installatie heel professioneel en netjes hebben gedaan. Voor hen dan ook de hoge score
Prettig
Statenlaan 14