Telefonische gesprekken liepen goed en vriendelijk. Schouwing was ook goed en duidelijk, ook zeer vriendelijk. Installatie verliep een sukje moeizamer vriendelijke gasten, maar hadden wat spullen aan het dak stuk gemaakt. Na installatie deed mijn stroom het niet meer in de tuin en achterkant van mij huis. Men is een klein kapje komen repareren van de dakgoot. Elektra kwam iemand voor langs, viel zijn collega's af vanwege de installering en zooitje in mijn meterkast qua aanlegging. Daarbij kreeg hij kortsluiting bij reperatie van een van die dure dingen van Liander. Die moest gebeld worden, dit werd gemaakt maar de rest werd gewoon weer achtergelaten. Daarna een discussie gehad over de dakpannen die ik door een extern bedrijf maar heb laten vervangen en het doormeten en zoeken van het elektraprobleem. We zitten nu in december en dit is in februari gestart. Ik wordt gevraagd continu hetzelfde aan te leveren maar Zelfstroom als eindverantwoordelijk geeft niet meer thuis. Kortom als alles goed was verlopen zeker een aandrader als je om duurzaamheid geeft. Dit is niet de manier hoe je je klanten behandeld ik zit nog steeds met shit en rekeningen die ik zelf heb moeten betalen.
Vanaf het eerste contact, telefonisch tot het plaatsen van de collectoren is het contact steeds prettig en correct geweest. Ook het plaatsen was vakkundig en zonder overlast voor ons. De stofzuiger werd zelfs nog even door het huis gehaald.
Alles duidelijk en helder, scherpe prijzen
In een halve dag geplaatst en alle rommel was opgeruimd. Perfect. Een aanrader als je zonnepanelen wilt nemen.
super monteurs,alles super vanaf het eerste contact
Er werd alle tijd genomen en vragen onze zijde zijn duidelijk beantwoord
?
Als ze 1 keer niet kunnen incasseren dreigen ze binnen DRIE weken met gerechtelijke incasso en afsluiting! Wat een onfatsoenlijke honden! Overigens bij installatie geconfronteerd met een monteur die zonder veiligheid met een hoofdzekering in de weer was. Heb met een telefoon klaargestaan om 112 te bellen. Wat een amateurs!
Vanaf moment van 1st.tel.contact t/m plaatsing panelen alles naar wens en volgens gemaakte afspraken verlopen !! Op alle door ons gestelde vragen kregen wij deskundig en duidelijk antwoord en we en op vriendelijke wijze door het traject begeleid. De uiteindelijke montage van de panelen is vakkundig en zéér netjes uitgevoerd.
Na een snelle en verassend positieve uitkomst van de check volgde er een zeer prettig telefoongesprek met een duidelijke uitleg en een goed verhaal. In alle rust alles later in de mail kunnen nalezen en extra uitleg kunnen vragen. Na het uiteindelijke akkoord waren de vervolgafspraken snel gemaakt en afgehandeld!
Ik heb al een week zomerpanelen en ik denk dat dit een goede beslissing was om het te hebben.
Alles ging conform afspraken en verwachtingen.
Vlotte afwerking, snelle offerte, goed contact en prima nakomen van de gemaakte afspraken. Gisteren hebben de monteurs van Atama de panelen op het dak gelegd en dat was een waar genoegen. Keurige jonge mannen met verstand van zaken en een gezonde dosis humor. Alles netjes opgeruimd en het was gewoon een gezellige dag, nu nog wachten op de App en dan eens kijken hoeveel die 30 panelen gaan opleveren. Vrienden van ons willen dit ook en wij bevelen Zelfstroom absoluut aan.
1 zonnepaneel defect hierna veel contact gehad met zelfstroom Er staat garantie op het paneel ben hiermee al 2 maanden bezig Neem nu juridische stappen
Ja super!! Vriendelijke mensen alles duidelijk verteld. Werken had. Ja echt Top! Super bedankt!!
Het is een heel goed bedrijf alles is perfect gegaan ,ik ben er tevreden over
Na telefonisch goed en duidelijk advies hebben we besloten via Zelfstroom zonnepanelen aan te schaffen. We kregen tussentijds adviezen waar we op moesten letten. Na een paar weken een schouwing. Was ook duidelijk en netjes. Een week later lagen de panelen op het dak. Werkzaamheden werden vlot en netjes uitgevoerd. Alles ziet er keurig uit en we zijn erg tevreden
De uitleg was helder en de installatie is zeer goed verlopen.
Vanaf de eerste dag tot de installatie van de panelen ben ik zeer goed geholpen door Milou. Het was duidelijk en ik heb nooit het gevoel gehad dat het verkopen van de panelen op de eerste plaats stond. De klant staat centraal en daar wordt alle tijd voor genomen. Milou heeft het hele traject begeleid en heeft verschillende legplannen gemaakt. Naast alle goed informatie was de prijs ook zeer goed.
Er is kort maar zeer duidelijk uitgelegd wat Zelfstroom gaat doen en wat ik jan verwachten. Na de inspectiedag is er overlegd en uitgelegd hoe en waar de panelen geplaatst gaan worden. Op de installatiedag waren er 5 gedreven medewerkers bezig de panelen te plaatsen. Er was goed teamwork. Na de plaatsing werd er uitleg gegeven over de omvormer. Binnen enkele dagen de inlog voor de ZelfstroomApp ontvangen. Kortom (tot nu toe) zeer tevreden.
Uitermate tevreden.
Zonnepanelen voor een nette prijs en het levert nog op ook en tevens een bijdrage aan het milieu
Voortraject en montage verliepen prima, de controle vooraf was minder. Volgens de monteurs was degene die de schouwing heeft verricht niet op het dak geweest om te meten. Daardoor was de ruimte voor plaatsing van de panelen aan de krappe kant. Prima opgelost.
het gesprek vooraf aan onze beslissing om dit te doen was zeer prettig en de schouw en installatie zeer net en vakkundig gedaan
Kundig
Statenlaan 14