Laden reviews...
62 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten erg tevreden zijn met advies tot montage. De communicatie is duidelijk en vriendelijk en afspraken worden nagekomen. De installaties worden als vakwerk en netjes geplaatst beschreven. Over het geheel gezien ervaren klanten BASK als betrouwbaar en klantgericht.
Na schade aan de overhead deur werd er snel een noodreparatie uitgevoerd. Daarna werd er goed geadviseerd over de te vervangen deur die vervolgens zeer correct werd gemonteerd
18 October 2025
Peter
Oss
Goede afspraken vooraf. Deskundig advies en uiteindelijk werd de garagedeur netjes geplaatst.
18 October 2025
Peters
Nijmegen
Zeer tevreden over het vervangen van de motor garagedeur en op korte termijn geholpen
8 October 2025
Geert
Groesbeek
Na het telefonische contact, werd er direct een afspraak gemaakt om de situatie te bekijken. Vrij snel daarna kwam er iemand kijken naar probleem en oorzaak. Daarbij werd duidelijk uitgelegd en ook aangegeven wat de oplossing was. Vervolgens werd er afspraak gemaakt om eea te herstellen, wat ook prima is gedaan. Dus blij mee.
4 October 2025
Josje
Plasmolen
4 October 2025
Marja Driessen - Verheij
Millingen aan De RIJN
Net bedrijf! Kwalitatief hoogwaardige deuren en super vriendelijke monteurs! Alles volgens afspraak.
28 September 2025
Elisa
Bemmel
We zijn zowel in de showroom als tijdens het plaatsen van onze garagedeur zeer prettig geholpen. Echt een aanrader!
Astrid
Dodewaard
Heel vriendelijke ontvangst in de showroom, uitgebreide uitleg en vervolgens keurig plaatsing
Soof
Zeer goed en netjes
Michel Stiennissen
Nijmegen
Op een zaterdag hebben we een afspraak met Monique gemaakt. Haar voorlichting was heel duidelijk en ook eerlijk. Plaatsing zou door levering en vakanties wel even gaan duren. We wisten precies waar we aan toe waren en besloten diezelfde dag met dit bedrijf in zee te gaan. De afspraak met Roel over het inmeten van de deuren werd keurig nagekomen. Voor hun vakantie belde Monique dat het tijdstip van plaatsing iets later kon worden door de aflevering door de fabrikant, na hun vakantie belde zij dat het oorspronkelijke tijdstip zou worden gehandhaafd. Precies om acht uur stonden Roel en zijn vader voor de deur. Binnen drie uur was de oude deur verwijderd en waren de nieuwe geplaatst. Het ziet er prima uit. Wij zijn zeer tevreden
27 August 2025
Henk
Duiven
Perfecte afhandeling van zaken. Goed advies en behulpzaam bij het vinden van een oplossing. Zeer goede montage van de garage deuren.
27 August 2025
van Doorn
20 August 2025
Michel
Beuningen
Het was meer dan uitstekend. Natuurlijk het contact, de werkzaamheden en de klantvriendelijkheid, maar als kers op de taart de snelle onverwachte plaatsing. Nogmaals heel hartelijk bedankt hiervoor!!!!!!!
10 August 2025
Marianne Kraan
Zeer mooi afgewerkt
15 July 2025
marcel
Cuijk
Goede montage en klantvriendelijk. Mooie garagedeur .
Toon
Mill
Jos
Beek
Bask bied een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar vooral een prima dienstverlening. Goede voorlichtingsavond alle mogelijkheden werden besproken en we ruim de tijd kregen voor vragen. Maar ook prima aftersale. We werden keurig op de hoogte gehouden tot en met de dag van montage. Op de montagedag werden alle afspraken waargemaakt. Op tijd en vlot. In een halve dag was alles klaar. Last but not least; We zijn erg blij met het resultaat.
Rene
Heveadorp
Goed ontvangen, eerlijk verhaal. Zeer tevreden over plaatsen garagedeur. Aanrader!
25 June 2025
Mario
Nijmegen
goedenmorgen een heel goede ondernemig goede service en een korrekte behandeling en snel geholpn ook bij storingen daarom beveel ik Bask aan mijn ervaring met Bask Nederasselt is super met vr groetenDHR GJJ TANG
5 June 2025
gerard
wijchen
Binnen een paar dagen nieuwe aandrijving geplaatst voor de garagedeur. Hele fijne service, top bedrijf
fam Theunissen
Wijchen
We zijn erg tevreden over bask garagedeuren. De uitvoerige informatie, hulp bij keuze en vlotte installatie. Ik zou ze zeker aanraden!
Carmen
Nijmegen
Fijne duidelijke info vooraf en afspraken worden nagekomen.
Ronald
Wijchen
Erg goede ervaring met BASK, zowel vooraf in het offerte traject als na opdracht een goede follow up en informatievoorziening naar mij als klant toe. Je wordt op de hoogte gehouden en geinformeerd, erg prettig. Ook de installatie verliep vlot en snel, goed overleg en duidelijk uitgevoerd door iemand die dit al veel vaker heeft gedaan, dan krijg je een soort automatisch aandacht voor de kleine dingen die voor mij als klant erg gewaardeerd worden.
Jeroen
VEENENDAAL
Goed advies in de winkel gekregen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de levering van de garagedeur. Installatie verliep soepel en volgens afspraak!
11 May 2025
Judith
Lent
Komen afspraak uitstekend na. Nette afwerking.
10 May 2025
Tonia