Goed advies, uitstekende service

Heel fijn contact. Het bedrijf is sterk in de communicatie en afspraken worden uitstekend nagekomen.

Perfect advies met dito service

We hebben een goed advies gekregen en daardoor een mooie en goede garagedeur op een professionele wijze laten monteren met een geweldige service.

vakkundig, correct en snelle levering !!

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de garagedeur. Vakkundig, correct en korte levertijd ..

Goed en vriendelijke onderneming.

Geheel volgens afspraak. Een mooi product. Vakkundig geplaatst. Perfect afgewerkt.

Klantvriendelijke en professionele benadering

Heldere uitleg in showroom. Goede offerte. Snelle bepaling datum installatie. Adequate installatie en nazorg.

Prima familiebedrijf

Vakkundig, vriendelijk, effectief

Goede prijs, duidelijke communicatie en perfecte montage

Na opvragen van een offerte snelle reactie gekregen en vrijblijvend advies aan huis gehad. Prijs / kwaliteit is top! Professioneel geplaatst door een vriendelijke vakman die ook de tijd nam om samen de oude deur te verwijderen. Een aanrader voor iedereen!

Plaatsing verliep netjes, goede service. De garagedeuren zijn mooi en praktisch in de omgang. Ze zijn dik en isoleren goed.

Heldere communicatie en netjes afgewerkt

Goede uitleg in de showroom. Daarna snel en duidelijk in de communicatie. Deur is netjes geplaatst en ziet er mooi uit.

keurig gemaakt

Deur is keurig geplaatst en volgens afspraak! als de service net zo goed is als de verkoop en montage dan is dit bedrijf zeker aan te bevelen.

Keurig netjes en proffessioneel geïnstalleerd.

Na deskundig advies vooraf werd onze deur een aantal weken later vakkundig en snel gemonteerd. Een dikke 10 ! Wij zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen.

Uitstekend en zeer professioneel

Komen op tijd, erg vriendelijk en werken zeer professioneel.

Keurig geplaatst en netjes gewerkt

De garagedeur is netjes geplaatst. Prima op tijd en geen rommel achtergelaten.

Goede kwaliteit van producten en service

De communicatie verloopt perfect en afspraken worden nagekomen Persoonlijk contact is prettig Plaatsing is vakkundig en afwerking is zeer netjes. Klein bedrijf en zeker aan te bevelen! Bedankt voor de goede service!

Erg goede service

Zeer goed en netjes

Het is een vakman

Het was aan de telefoon al mee vriendelijk hoe de mevrouw mij hielp nou en de man toen hij kwam die verstaat zijn vak

Super !

Alles perfect

Van A tot Z uitstekend

Van de afspraak in de showroom tot montage uitstekende service. Goede uitleg in de showroom, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Nette prijs. Montage volgens afspraak en alles netjes achter gelaten.

Goede prijs, duidelijke communicatie en perfecte montage

Ik kan het iedereen aanbevelen om hier de garagedeur aan te schaffen

Alle verwachtingen waargemaakt

Al eerder een garagedeur laten plaatsen toen we in de Betuwe woonde. Dat beviel toen al goed. Nu we weer en deur nodif hadden was er geen twijfel. BASK. prima offerte, goed advies en alle afspraken nagekomen. Deur zit er mooi in en functioneert super. Blij!

kundig advies, zeer actieve ondernemers, correcte levering

Bij de storing van onze oude deur, van een andere leverancier, toch direct gekomen. De (on)mogelijkheden besproken. Wij hebben besloten de 35 jaar oude deur te laten vervangen. Afspraak gemaakt in de zaak. Alles mogelijkheden zijn ons duidelijk laten zien. De zelfde zaterdagavond kwam rond 22.00 uur de offerte!! E.e.a. besteld en een week voor de geplande datum werd de deur tot volle tevredenheid geplaatst..

Zeer tevreden!

Een bedrijf dat zijn beloftes waarmaakt. Super tevreden over het resultaat. Bedankt.

Ik heb een zeer goede ervaring

De offerte is op een juiste wijze gemaakt en was duidelijk. Hierna zijn de gemaakte afspraken ook goed en correct afgewerkt. Tijdens het plaatsen is netjes gewerkt, al het afval werd netjes meegenomen, zelf de vloer van de garage is nog aangeveegd. Perfecte plaatsing.

netjes en corect

Broekstraat 29