Snelle een offerte van een garage deur gekregen. Helaas lange lever tijd. Komt afspraak na. Snel en goed geplaatst. een aanrader.

Goede service en fijne contacten

Na schade aan de overhead deur werd er snel een noodreparatie uitgevoerd. Daarna werd er goed geadviseerd over de te vervangen deur die vervolgens zeer correct werd gemonteerd

Zeer goed bevallen.

Goede afspraken vooraf. Deskundig advies en uiteindelijk werd de garagedeur netjes geplaatst.

Zeer tevreden over dienstverlening en op korte termijn geholpen

Zeer tevreden over het vervangen van de motor garagedeur en op korte termijn geholpen

Professioneel, vriendelijk en goed.

Na het telefonische contact, werd er direct een afspraak gemaakt om de situatie te bekijken. Vrij snel daarna kwam er iemand kijken naar probleem en oorzaak. Daarbij werd duidelijk uitgelegd en ook aangegeven wat de oplossing was. Vervolgens werd er afspraak gemaakt om eea te herstellen, wat ook prima is gedaan. Dus blij mee.

Prima. Aardige mensen. Leuk vader en zoon

Netjes volgens afspraak en perfect geplaatst!

Net bedrijf! Kwalitatief hoogwaardige deuren en super vriendelijke monteurs! Alles volgens afspraak.

Positieve ervaring, sympathiek bedrijf

We zijn zowel in de showroom als tijdens het plaatsen van onze garagedeur zeer prettig geholpen. Echt een aanrader!

Heel erg prettig bedrijf

Heel vriendelijke ontvangst in de showroom, uitgebreide uitleg en vervolgens keurig plaatsing

Zeer goed en netjes

Fijn bedrijf

Op een zaterdag hebben we een afspraak met Monique gemaakt. Haar voorlichting was heel duidelijk en ook eerlijk. Plaatsing zou door levering en vakanties wel even gaan duren. We wisten precies waar we aan toe waren en besloten diezelfde dag met dit bedrijf in zee te gaan. De afspraak met Roel over het inmeten van de deuren werd keurig nagekomen. Voor hun vakantie belde Monique dat het tijdstip van plaatsing iets later kon worden door de aflevering door de fabrikant, na hun vakantie belde zij dat het oorspronkelijke tijdstip zou worden gehandhaafd. Precies om acht uur stonden Roel en zijn vader voor de deur. Binnen drie uur was de oude deur verwijderd en waren de nieuwe geplaatst. Het ziet er prima uit. Wij zijn zeer tevreden

Perfecte afhandeling van zaken. Goed advies en behulpzaam bij het vinden van een oplossing. Zeer goede montage van de garage deuren.

Zeer vriendelijk en professioneel

super

Het was meer dan uitstekend. Natuurlijk het contact, de werkzaamheden en de klantvriendelijkheid, maar als kers op de taart de snelle onverwachte plaatsing. Nogmaals heel hartelijk bedankt hiervoor!!!!!!!

Geweldig geholpen, geen onzinbedrijf

Zeer mooi afgewerkt

Klantvriendelijk

Goede montage en klantvriendelijk. Mooie garagedeur .

Alles is verlopen zoals afgesproken met een mooie garagedeur als gevolg

Een betere vind je niet

Bask bied een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar vooral een prima dienstverlening. Goede voorlichtingsavond alle mogelijkheden werden besproken en we ruim de tijd kregen voor vragen. Maar ook prima aftersale. We werden keurig op de hoogte gehouden tot en met de dag van montage. Op de montagedag werden alle afspraken waargemaakt. Op tijd en vlot. In een halve dag was alles klaar. Last but not least; We zijn erg blij met het resultaat.

Super service no nonsens top!

Goed ontvangen, eerlijk verhaal. Zeer tevreden over plaatsen garagedeur. Aanrader!

alleen goede ervaring met Baks nederasselt goede onderneming

goedenmorgen een heel goede ondernemig goede service en een korrekte behandeling en snel geholpn ook bij storingen daarom beveel ik Bask aan mijn ervaring met Bask Nederasselt is super met vr groetenDHR GJJ TANG

snelle, goede service

Binnen een paar dagen nieuwe aandrijving geplaatst voor de garagedeur. Hele fijne service, top bedrijf

Uitstekende service en fijne garagedeur!

We zijn erg tevreden over bask garagedeuren. De uitvoerige informatie, hulp bij keuze en vlotte installatie. Ik zou ze zeker aanraden!

Fijne duidelijke info vooraf en afspraken worden nagekomen.

Vooral klantgericht geholpen

Erg goede ervaring met BASK, zowel vooraf in het offerte traject als na opdracht een goede follow up en informatievoorziening naar mij als klant toe. Je wordt op de hoogte gehouden en geinformeerd, erg prettig. Ook de installatie verliep vlot en snel, goed overleg en duidelijk uitgevoerd door iemand die dit al veel vaker heeft gedaan, dan krijg je een soort automatisch aandacht voor de kleine dingen die voor mij als klant erg gewaardeerd worden.

Goed advies en perfecte service!

Goed advies in de winkel gekregen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de levering van de garagedeur. Installatie verliep soepel en volgens afspraak!

Broekstraat 29

6612AB Nederasselt