Lokaal vakmanschap met zichtbaar plezier uitgevoerd
Met lokale vakmensen je huis verfraaien werkt zo goed en is zo leuk! Onze keuken is ruim 20 jaar oud. De kasten zijn nog prima, zeker met een nieuwe laag verf van de kwaliteitsverfzaak Kerkhoven zien de houten voorzetpaneeltjes er weer mooi uit. Alleen het aanrechtblad is op een kwetsbaar punt afgebroken. Vanwege duurzaamheid vinden we het belangrijk om wat goed is te behouden en te vervangen wat echt kapot is. In eerste instantie dachten we aan composiet, omdat dit gebruikersvriendelijk is. Maar eigenlijk houden we veel meer van echte levende materialen. Natuurlijk informeer je dan bij de beste lokale steenhouwer van de Zaanstreek, Bart Natuursteen. Met enige chroom vroegen we of ze ook composiet aanbieden en dat was het geval. We wisten al dat ze vakwerk afleverden, maar ook uitstekend advies. Vanwege corona konden we helaas geen afspraak maken in de showroom. Christell deed verschillende suggesties op grond van onze vraag en wens. Vervolgens konden we de proefstukjes ophalen om thuis te vergelijken zodat we een goede keuze konden maken. De keuze viel op gezoet zwart graniet, het voorstel van Christell. Dit bleek uiteindelijk perfect te werken bij onze keuken in ons jaren dertig huis. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit. Het was erg leuk om te zien met hoeveel enthousiasme en deskundigheid de mensen van Bart Natuursteen het vakwerk plaatsten.