Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent het ervaren en vakbekwame team. De zorg wordt als persoonlijk en betrokken ervaren, met aandacht voor de wensen van de cliënt. Duidelijke communicatie en bereikbaarheid worden herhaaldelijk genoemd, wat geruststellend werkt. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening als betrouwbaar, warm en aandachtvol ervaren.
Veel ervaring, kundig en fijne begeleiding
5 March 2026
Manuela
Huissen
Marloes & Jantien zijn 2 toppers. Persoonlijk, betrokken & experts in het vak. Van begin tot eind een fijne positieve ervaring gehad. Bedankt!
26 January 2026
Demi
Huissen
Fijne praktijk met fijne mensen. Drie kinderen en heel wat jaartjes verder is de praktijk gegroeid, maar het type zorg is hetzelfde gebleven. Persoonlijk en meelevend. Ook met de groei die jullie het komende jaar doormaken, weet ik zeker dat jullie dit kunnen en willen vasthouden. Succes!
18 January 2026
Patricia
Arnhem
First of all, a great big thank you and bedankt to all the staff at Verloskundigenpraktijk Huissen! The quality of the knowledge and advice that they provided was exemplary, and was only matched by the compassion and care that they displayed through what is a life-changing and daunting event. Renske and I can't thank you enough for helping bring Teddy into our world!
5 January 2026
Tony
Gendt
Beste verloskundigenpraktijk, voor de tweede keer
2 January 2026
Najbir
Huissen
(Snel overgenomen ziekenhuis )
8 December 2025
Miriel
Huissen
Jarenlange ervaring in en veel liefde voor hun vak, dat merk je aan alles.
8 December 2025
Peggy
Huissen
Fijn team, laagdrempelig met vragen die ook via whatsapp kunnen. Duidelijke uitleg met controles.
26 October 2025
Laura
Gendt
Hele relaxte maar behulpzame en betrokken verloskundigen. Kon altijd bij hen terecht en kwamen zelfs langs huis wanneer we wat onzeker waren.
13 October 2025
Isa
Huissen
Weer een perfecte begeleiding gehad van Jantien en Marloes. Zeer kundig en voeren met heel veel passie hun beroep uit!
6 October 2025
Bregje
Huissen
Marloes & Jantien zijn beide erg kundig, luisteren naar onze behoefte, goed bereikbaar voor vragen en erg betrokken tijdens én na de bevalling. Wij hebben het als erg prettig ervaren en vonden de persoonlijke aandacht erg fijn!
1 October 2025
Milou
Huissen
We zijn gedurende de zwangerschap en de periode daarna enorm fijn begeleid door Jantien en Marloes. Duidelijke communicatie en een fijne persoonlijke begeleiding. Mocht er ooit een tweede komen dan gaan we zeker weer hier heen.
30 September 2025
Lianne
Doornenburg
Marloes en Jantien kan je altijd bellen met vragen. Met liefde voor hun vak wordt je ook als moeder benaderd.
23 September 2025
Kim
Huissen
Voor ons derde kindje wederom voor verloskundigenpraktijk Huissen gekozen. De ondersteuning is professioneel, warm en kundig. Bedankt weer!
6 September 2025
Kimberley mathijssen
Doornenburg
Altijd goed geholpen in voor en tegenspoed. Fijn contact en een prettige sfeer.
2 September 2025
Angelica
Huissen
Marloes en jantien zijn betrokken, persoonlijk en professioneel. Ze staan altijd voor je klaar. Ze handelen snel, waardoor jij je nooit onzeker hoeft te voelen.
25 August 2025
Milou
Huissen
Vanaf het begin goed begeleid. Geen nare ervaringen gehad. Aanrader!
13 August 2025
Samantha
Huissen
Zeer prettige en professionele verloskundigen. We zijn met veel zorg door de zwangerschap en kraamperiode van ons eerste kind begeleid. Dank Marloes en Jantien. Pluspunt dat men een cursus hypnobirthing kan volgen op locatie in de praktijk. Minpunt was dat invaller verloskundige minder betrokkenheid toonde tijdens de controles en bevalling. Had wat meer initiatief mogen nemen en mij actiever mogen coachen tijdens de bevalling.
6 August 2025
Rita Simon-Rotman
Huissen
Wat een fijne verloskundige praktijk. De dames hebben veel ervaring en helpen je door de zwangerschap heen. Warm en deskundig tegelijk!
24 June 2025
Kirsten
Gendt
Je wordt gezien en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Heel prettig om hier het hele zwangerschapstraject te volgen. Voor ons was het de tweede keer en zou ze zeker blijven aanraden. Je leert de verloskundige goed kennen dat is erg prettig zodat je ook een vertrouwd persoon bij je bevalling hebt.
8 June 2025
Noor
HUISSEN
Tijdens mijn eerste zwangerschap en bevalling erg fijn, laagdrempelig en kundige zorg ontvangen van Marloes en Jantien. Het voelde al snel als vertrouwd!
25 April 2025
Jacqueline
Huissen
Ik ben het hele team erg dankbaar, geweldige mensen, ze heben ons met ales geholpen, ik ben erg dankbaar en ze zin geveldig
9 February 2025
Krasimira
Rietbaan 28
Marloes en Jantien zijn prettige, deskundige en zorgzame verloskundigen. Weten je ten alle tijden op je gemak te stellen en staan ook hier en daar zeker open voor een grapje. Heb twee zwangerschappen en bevallingen onder begeleiding van deze dames mogen doen en ben hun erg dankbaar! Mocht er een derde komen in de toekomst, zal ik zeker terug keren bij ze.
5 February 2025
Fanne
Huissen
Super fijn begeleid door de zwangerschap heen en daarna
3 February 2025
Daphne
Rosmolenstraat angeren
We zijn ook deze 2e zwangerschap geweldig begeleid door de dames van verloskundigenpraktijk huissen. Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de thuisbevalling en kraamweek hebben we de zorg als prettig ervaren. Een luisterend oor en waar nodig goed advies en zorg op maat is wat ze leveren.
3 February 2025
Hilde
Van Gelrestraat 4
6851LG Huissen
Branch
Zakelijke Dienstverlening
Specializations
Makelaardij, Vastgoed
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.