Perfecte presentatie en uitleg
Was heel leerzaam
Fijne leraar en erg leerzame stof
Alles was duidelijk en goed gepresenteerd
Perfect in elkaar gezet. In de ochtend alle stof goed en duidelijk doorgenomen door Rob Enzlin. Ook op een leuke manier met praktijk voorbeelden. Top locatie en een heerlijke lunch gehad.
De cursisten waren goed te spreken over de trainer, zijn presentatie en verder alles wat CertificeringsAdvies geregeld had om de dag tot een succes te maken
De communicatie in het voortraject van de cursus was al prettig! Erg behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. De cursus zelf was erg informatief op een interactieve manier. Had de verwachting dat het wat saai zou kunnen zijn, maar het is op een leuke manier gebracht, voldoende informatie wat we in onze praktijk kunnen toepassen.
Duidelijke en informatieve training over de norm van ISO 9001. De hoofdstukken werden stap voor stap eenvoudig uitgelegd waardoor het één geheel werd. Aan te raden om te volgen!
Duidelijke training, waarbij theorie werd afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Heldere voorbeelden en vlotte uitleg waar we mee verder kunnen!
Erg leuk uitgelegd en de tijd was zo voorbij!
Leuk en doeltreffend
Duidelijke uitleg en fijn met die opdrachtkaarten
Informatieve training met een fijne rustige kundige docent
Goede praktische training, jammer dat er geen tijd was voor praktijk brandpreventie
De EHBO was prima maar de brand en ontruiming vond ik onder de maat. Wij hebben bv geen blusoefeningen gedaan. Wel een soort dominospel met vragen. Geen ontruiming of hoe je iemand eventueel uit een ruimte kunt halen.
Super! Veel geleerd
Prettige herhaling EHBO + praktijk. Fijn om binnen de brandveiligheid ons gebouw te bekijken.
EHBO was veel informatie en even kort oefenen. Voor de korte tijd die we hadden was dit prima. Spijtig dat we bij BHV niets in praktijk hebben kunnen doen. Wel fijn om verbeterpunten te bespreken.
De instructeur past inhoud aan op behoeftes. Inleidend dominospel, leuke variant om kennis op te halen.
Goede ontspannen sfeer en uitleg was duidelijk
Goed om dingen te herhalen. Tempo mag/kan soms aangepast worden aan de groep. Kan praktischer, sneller aangeboden op enkele momenten.
Fijne middag
Elsenhowerweg 14 D