Fijn om alles weer op te frissen in de nieuwe situatie.
Training gehad van Rob Enzlin, erg plezierig in zijn omgang en duidelijk in zijn uitleg. het handboek kregen wij helaas pas 10 minuten voor aanvang van de training, dit is ergens mis gegaan. de theorie werd in 2 dagen opgesplitst, op deze manier was het prima te doen. al met al een geslaagde training. Mvg Franklin van Elburg Vertegenwoordiger Kingspan Unidek
Fijn en leerzaam om eens stil te staan op alle fronten van veiligheid op de bouw en hoe te handelen bij sommige voorvallen. Jammer dat er van heel veel saaie stof niet iets leuks gemaakt wordt tijdens de presentatie. Bijvoorbeeld werken met korte filmpjes per hoofdstuk. bijv. een filmpje laten zien hoe iemand in een silo gaat, dat er vooraf leidingen afgesloten worden, wat voor voorzieningen hij allemaal treft/moet treffen, manwacht etc. Beelden maken vaak de zaak duidelijker. Of een filmpje van het hijsen van producten/personen. Laat vooraf zien waaraan de kraanmachinist moet voldoen, hoe personen verankert worden, dat de windkracht (max 6) gemeten wordt, max. 120 graden hellingshoek etc. Groet Luc
Vandaag een praktische en effectieve herhalingstraining gehad. Complimenten aan Toine en Leonie.
Prima combitraining EHBO/Brand. Goeie samenwerking tussen beide trainers ook in de voorbereiding. Goeie afwisseling tussen theorie en praktijk. Denken en doen!
Prima cursus!
Alles wordt duidelijk uitgelegd met steeds andere onderwerpen en situaties.
opzet en manier van Examen is oke
Prima uitleg en een goede sfeer. Genoeg variatie waardoor de dag prima te behappen is zonder inkak momenten
De cursus was prima, de informatie was duidelijk en passend. Kortom een leerzame dag waarin alle belangrijke punten op brand en EHBO gebied besproken werden
Elsenhowerweg 14 D
5466 AC Veghel