Ze geven zeer uitgebreide uitleg
mijn ervaringen zijn klunse en rennen en lol maken
In directe, duidelijk taal praktisch geoefend en kennis gedeeld. Direct toepasbaar in de praktijk. Tav brandveiligheid: goed dat er eerst voorkennis getoetst wordt, je hebt niet in de gaten dat je toch nog te weinig over de apparaten en plekken weet. Tav EHBO informatie die er echt toe doet, waar loop je op school tegen aan.... juist vanuit die invalshoek "de eerste hulp" besproken.
Alles weer een beetje opgefrist. Goed voor allen
Cursus verliep in een prettig tempo. De kennis werd zo gebracht dat deze goed blijft beklijven.
Ik vind het altijd fijn zo'n opfris cursus. Gekwalificeerde cursusleiders en een gezellige sfeer.
Zoals hierboven omschreven. Twee deskundige trainiers die de stof prima konden overbrengen.
De gevaren onder ogen zien.
Goed om te weten hoe je in bepaalde situaties moet handelen. Oefenen in de praktijk.
Goede en duidelijke cursus met enthousiaste cursusleider
Fijne en duidelijke "leraar"
Eendaagse cursus met heldere uitleg aan de hand van een boekje door een enthousiaste en heldere instructeur.
Nuttige cursus
Een duidelijke en vriendelijke ervaring waarbij het belang van BHV goed naar voren komt.
Een erg aardige docent, die op bevlogen wijze les gaf over de iso-norm. Ook een positieve sfeer en veel ruimte voor eigen inbreng en discussie.
Goede docent, goede catering, prima locatie. Onderwerp (ISO 9001) werd goed en begrijpelijk gebracht. Voldoende ruimte voor gesprek en vragen van deelnemers.
Veel gelachen met serieuze voorvallen
Duidelijk en informatief door filmpjes en zeker ook door het in de praktijk een keer uit te voeren.
Leerzame cursus, leuke sfeer, goede interactie met de nodige humor
N.v.t.
oefeningen zijn goede leermomenten en het bespreken ervan daarna
Weer dingen geleerd
Instructeurs waren duidelijk, hadden overal antwoord op, gaven duidelijke instructies en handige tips. Er wordt voldoende aandacht en tijd besteed aan ieders vragen. Zeer interessant en leerzaam. Ik zie er elk jaar toch tegenop, maar het valt altijd weer mee. Erg goed om een aantal punten weer te herhalen. Communicatie = goed luisteren.
Een cursus op het eigen bedrijf is heel leerzaam. Zeker voor de medewerkers die bijna altijd op dezelfde afdeling werken. De instructeurs komen al een lange tijd bij ons en kennen dan ook de werkwijze die wij hanteren. Tevens kunnen wij onze wensen dan goed aangeven.
Elsenhowerweg 14 D
5466 AC Veghel