Goéd
Fijne ochtend gehad, leerzaam.
We waren maar met 3 personen maar dankzij de trainer en mijn mede cursist is het een leerzame dag geworden waarbij veel interactie was tussen de 3 personen. Bovendien was het ook nog leuk.
Ik wist in grote lijnen wat het was maar vond het moeilijk om dit toe te passen in onze kleine organisatie. Het is me nu meer duidelijk hoe hier invulling aan te geven.
Duidelijke uitleg en verdieping.
De slides behandelen zoveel dat het examen te halen moet zijn met logisch nadenken
Ondanks dat in de huidige tijden het lastig is om een herhalingscursus BHV te doen waarbij bijvoorbeeld afstand moet worden gehanteerd heeft de instructeur hier een goede invulling aan gegeven. Door een quiz en leuke groepsopdrachten in carousel vorm te doen was iedereen actief en betrokken, ook werden alle verschillende thema's behandeld.
Goede herhalingscursus. Zelfs nieuwe dingen bijgeleerd. Alle vragen wist Leonie goed te beantwoorden en vooral goede ervaring om een simulatietraining te doen. Zodat je echt goed weet wat je moet doen.
Na enkele jaren bij een ander bedrijf onze jaarlijkse BHV-cursus gevolgd te hebben, hebben wij gisteren voor het eerst de cursus laten verzorgen door Certificerings Advies. Een hele goede keuze! In één dagdeel hebben wij alle belangrijke onderwerpen behandeld d.m.v. een leuke quiz, zelf bedachte casussen en teamopdrachten. Je bent hierdoor er veel actiever mee bezig en pikt dingen sneller op. Alle deelnemers waren enthousiast en zeiden dat dit de beste BHV cursus tot nu toe was. Een aanrader dus!
Wij hebben een goede BHV cursus gevolgd. Leuk dat we zelf ook interactief bezig waren en een casus konden bedenken. Fijne cursus gehad.
De training was goed door duidelijke taal en de filmpjes maakte het nog maar eens duidelijk dat veiligheid heel belangrijk is. De duur van de training was ook goed, niet te snel afraffelen maar ook niet de tijd vol praten.
Prettige uitleg met een duidelijk verhaal.
Goede cursus Veel informatie In een keer geslaagd
Goede interactie met de groep, praktijk voorbeelden en theorie prettig afgewisseld.
Inhoud van de training zorgde voor andere inzichten en mogelijkheden om met de kraan te takelen en/of te kantelen.
Helder verhaal en naast de nodige handvaten voor de praktijk ook veel opgestoken over nieuwe en aankomende regelgeving over de safety culture ladder.
Veel bruikbare info om een plan op te stellen
De stof die je in de online cursus krijgt is niet makkelijk na te lezen, hiervoor dien je de filmpjes op nieuw te bekijken. Dit is nogal omslachtig. Zeker als het gaat om afbeeldingen en tabellen.
Vsn begin tot eind is alles top, zelfs n deze rare tijd.
Els wist de aandacht op een enthousiaste manier te houden. Het stukje praktijk (oefenen) had voor mij al voor de pauze mogen beginnen. Aan het einde ruimte om alles samen te vatten. We gingen met een positief gevoel naar buiten.
Ondanks de vele info, een heldere en duidelijke presentatie door de trainer.
Een goede mix van theorie en praktijk. Els de Bakker maakt van auditen een plezierige exercitie.
Voldoende handreikingen gekregen om aan de slag te gaan.
Elsenhowerweg 14 D
5466 AC Veghel