Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben heel snel en vakkundig geholpen door Peter Baltussen van MOMENT.online. Echt geweldig!
8 September 2023
Jan
Hemmen
Correct, behulpzaam en vriendelijk
23 January 2023
Manuela
Rijswijk
Snelle beantwoording op de vragen en hulp op afstand, chapeau!
1 August 2022
Jacob Vitali
Egmond aan Zee
geen moeite was de heer Baltussen te veel om, nadat ik behoorlijk was vastgelopen, mij op een uiterst vriendelijke en geduldige manier behulpzaam te zijn.
27 January 2022
Luut
Losser
Heel servicegericht, kundig en snel.
18 November 2021
Safiye v. Goens
Den Haag
Het lukte mij niet de ANBI gegevens 2020 op de site te zetten. Na een telefoontje ben ik prima geholpen door Peter. Dank daarvoor.
11 August 2021
D Heil
Made
Goed georganiseerde basisstructuur voor de publicatie van vereiste ANBI-gegevens met zo nodig snelle, vriendelijke en deugdelijke ondersteuning voor de minder handige gebruiker.
6 August 2021
Ad
Amsterdam
Behulpzaam, adequaat en vriendelijk
18 June 2021
Manuela
Ulestraten
Het condoleanceregister heeft 2 maanden online gestaan, een prima periode, de boeken met alle condoleance worden rechtstreeks naar de familie gestuurd. Mooie service, goed geprijsd voor wat je krijgt.
In memoriam moment
1 June 2021
Desley
Heemskerk
Als ik hulp nodig heb, wordt er altijd, echt altijd, snel een oplossing aangeboden. En er wordt, zoals in het geval van de wijziging bij de belastingdienst, pro-actief actie ondernomen. Geweldig
31 March 2021
Johan
Ruinen
De structuur is heel eenvoudig en zorgt ervoor dat je heel eenvoudig in 3 stappen door het proces heen gaat. Ook andere kunnen toegang krijgen voor aanvullingen op de website.
11 November 2020
Henk van Kooten
Houten
Vriendelijk en altijd bereid om te helpen en te ondersteunen als je iets niet weet.
14 October 2020
Marion
Bristol
Voor Moment on line kon ik makkelijk een ANBI selecteren en daarover informatie vinden. Dat is nu een zoekplaatje geworden. Na overleg met de ANBI-medewerker is de website aangepast. Er resteert nog een knelpunt bij het zoeken op de site van de belastingdienst. Soms levert een zoekwoord voldoende informatie op, soms levert hetzelfde zoekwoord geen informatie op. Dit lijkt mij een aandachtspunt voor overleg tussen Moment.online en de belastingdienst
29 July 2019
Ton Rijerkerk
Den Haag
Vriendelijk en geduldig personeel,
6 June 2019
John
Roermond
Een makkelijk platform om mijn stichting te registreren en informatie beschikbaar te stellen. Bij vragen wordt er snel geantwoord door de organisatie.
27 September 2018
Chris
Nijmegen
Ik heb met een medewerker gesproken, ben zeer goed geholpen, ik kreeg duidelijke informatie.
28 June 2018
petra
Broek
Ofsc maak ik incidenteel gebruik van de site (bijwerken gegevens)hoon ik een waardering heb gegeven
27 June 2018
J.
Winsum
Sinds 2012 maak ik gebruik van de mogelijkheden bij Transparante Stichtingen. Als ANBI kan ik hiermee prima voldoen aan de eisen van de belastingdienst. Met al mijn vragen ben ik altijd zeer vriendelijk, snel en correct geholpen.
26 June 2018
Groningen
24 June 2018
Frans
Rotterdam
Ik heb niet echt hulp genoten
Pieter
Amsterdam
Het is aan te bevelen de Transparante Stichtingen te steunen. Zij zijn het fundament van het vrijwilligerswerk. Het stimuleert het onbezoldigde vrijwilligerswerk te steunen en de gulle gevers ontvangen er iets voor terug. Zonder de steun van de donateurs wordt het welzijnswerk financieel heel moeilijk vooral betreffende de cultuurinstellingen.
Wim
1131 VE Volendam
nvt
P.
Maastricht
Prima service en duidelijke instructies
22 June 2018
Philip
´s-gravenzande
MOMENT.online biedt websites in verschillende thema's, zoals: In memoriam en Stichtingen. Eenvoudig en uniek.
Zaagmolenlaan 4
3447GS Woerden