duidelijke uitleg bij afsluiten

vriendelijke en ter zake kundige hulp over de telefoon

Vriendelijk service

Even gebeld en werd direct geholpen

• Gemak

Serieuze optie wanneer je geen (eigen) dak hebt.

Geen dak en wel panelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Voor tijdelijk stroom en gas kwam Vrijopnaam er goed uit. Echter het huis staat leeg totdat de overdracht plaatsvind en nu begon ik met een maandtermijn van 330 EUR, deze is vandaag teruggebracht naar 200 EUR. Ik schiet dus voor deze periode zo'n 750 EUR voor waarbij ik een eindafrekening wellicht zo'n 120 EUR aan verbruikskosten (totaal) heb. Het was gemakkelijk om het afte sluiten, aan de telefoon was men vriendelijk, maar ik behoor niet tot de doelgroep (flexibele klanten). Dan heb je je doelgroep en je dienst niet goed op elkaar afgestemd en krijg je een ontevreden klant.

Snelle adequate reactie op vragen

Naar tevredenheid afgehandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierig contact, één op één is mogelijk. Goed aangepast windpark in de natuur. Groet, At de Groot

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met klantenservice. Goede energieprijzen en belangrijkst: een goede en originele bijdrage aan groene energie. Jammer is dat je niet meer zonnepanelen mag kopen dan hetgeen je verbruikt, niet omdat je meer wilt investeren maar enkel omdat je meer wilt bijdragen aan groene energie. Daarnaast is het jammer dat je het niet kunt combineren met postcoderoosprojecten en dat je de energiebelasting niet kunt salderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De app is leuk word een sport om nog zuiniger te zijn Alleen jammer dat ik zelf de overstap boette moet betalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan nu aflezen wat ik heb aan zonuren heb opgebouwd dat vind ik prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijke mensen en overstap ging vlekkeloos. En lekker besparen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het afsluiten van een contract ging heel gemakkelijk. Ook krijg ik van de klantenservice steeds snel reactie bij vragen en worden "problemen" snel opgelost. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super persoonlijk en ben dus erg positief. Wel wat kleine hick-ups, maar allemaal snel opgelost. Zou wel fijn zijn als de app beter gaat functioneren; inloggen is echt een structureel probleem, moet vaak meerdere keren opnieuw inloggen om mijn data te zien. Ook het uitlezen van de slimme meter gaat alles behalve vlekkeloos.... en toch erg tevreden, want ik vertrouw er op dat het goed komt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben pas 5 weken aangesloten bij Vrijopnaam. Kan dus nog geen gefundeerde mening geven. Eerste indrukken zijn zeer echter zeer positief ...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Overstap goed/snel geregeld. Misschien nog verbetering van app. die ook kosten/besparing laat zien. En welk zonnepark in Nederland gebruikt wordt naast andere zonneparken van vrijopnaam met hun opbrengst/ rendement.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, met snelle reacties op mijn vragen. Verder is de app erg handig/informatief. Toch is de informatie nog wat beperkt. Zo is het lastig om in te zien hoe je panelen bijbesteld, daar staat nul info van op de website. En ook zou het aansluiten bij een postcoderoos makkelijker moeten zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben sinds kort klant maar tot nu toe vol lof over Vrijopnaam. Reden om ook bij anderen deze duurzame, milieu- en klantvriendelijke energieleverancier onder de aandacht te brengen hetgeen inmiddels tot twee nieuwe aanmeldingen (totaal 28 zonnepanelen) heeft geleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanmelding en communicatie verloopt soepel en snel. Leuke app.

Postbus 37019

3005 LA Rotterdam