Mooie doelstelling

Net aangesloten dus nog geen ervaring met VrijopNaam maar het concept spreekt mij erg aan.

Duidelijke communicatie

Zakelijk en privé zitten we bij Vrijopnaam. Dit bevalt echt super. Meedenkend, geïnteresseerd en flexibel.

• Gemak

Goeie klantenservice die snel de telefoon opnemen en je goed helpen. Het overstappen ging soepel en de app met de panelen op naam werkt top

Duidelijk en overzichtelijk.

Klantvriendelijk en financieel aantrekkelijk. De aanschaf van de zonnepanelen kan eigelijk in drieen elke keer een looptijd vsan max negen jaar. Voor mensen die niet ver vooruit willen kijken ideaal..

Geen problemen en een bijdrage aan een beter milieu

Geen problemen en een bijdrage aan een beter milieu

• Gemak

Redelijk duidelijke jaarnota maar het kan beter

Ik had een overstap boete van mijn oude energie leverancier. Deze was verwerkt op de jaarnota maar dat was niet echt duidelijk uitgewerkt. Dat gaf jullie klantenservice ook toe. Verder heel tevreden over Vrijopnaam!

• Gemak

Zonne-energie is een aangename groene oplossing. Ook de communicatie is aangenaam en zeer klantvriendelijk!

Duurzaam en niet duur

Vrijopnaam staat voor duurzaamheid, klantvriendelijkheid en innovatief. Duurzaamheid is voor mij de belangrijkste reden om energie af te nemen van een groene leverancier. VON investeert zelf in duurzame energie. De klantenservice reageert altijd snel en transparant met eerlijke informatie. Deze ingrediënten geven voor mij aan dat ik een goede keuze heb gemaakt door de energie via VON te betrekken.

• Gemak

Direct contact, goede uitleg over alles. Betrouwbaar. Blij met de zonnepanelen.

• Gemak

Nu ruim een jaar klant, geen enkel probleem tot nu toe. Duidelijke jaar nota.

uitstekende service

Al een jaar, ons eerste jaar, prima ervaringen met Vrijopnaam. Steeds binnen 1 dag reactie. Maar ik wil nog wel eens de locatie bekijken en een rondleiding krijgen waar onze zonnepanelen staan.

Uitstekende service

Je ontvangt wat gegarandeerd is. Bij vragen per omgaande antwoord. Wij zijn heel tevreden.

• Gemak

Tot nu toe correct behandeld

Op tijd een duidelijk overzicht gekregen

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Goede service, heldere communicatie

Bij Vrijopnaam doen ze, wat ze beloven: zonne-energie leveren en gas CO2 compenseren!

goede service

Tevreden over de directe en adequate reacties bij vragen. Twijfel over de gevoerde (gas)prijzen maar zal nog niet overstappen hoewel ik dat natuurlijk wel jaarlijks vergelijk

• Gemak

zeer goed contact snel een goed antwoord

bij het bellen geen wachtende voor u verhalen.

• Gemak

Honderd procent duurzaam, heldere communicatie en informatie, top!

Na ruim een jaar als klant van VrijOpNaam kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. De business case is goed (op eigen huis zijn panelen duurder en brengen panelen minder op), de communicatie met het Klantteam verloopt prima en persoonlijk. De app met verbruiks- en opbrengstgegevens vind ik prettig omdat het zowel details als de trends toont. Ik kan het aanbevelen, zeker voor huis eigenaren waar het dak niet echt goed is voor zonnepanelen.

Overzicht duidelijk.

Digitale ervaringen zijn prima.

• Gemak

Zeer goed bereikbaar, Volgens mij, de goedkoopste, denkt mee en altijd vriendelijk.

'n Paar keer contact gehad, Zeer goed bereikbaar. Handelen ook snel. Puik bedrijf!

Duidelijke communicatie

Ben erg tevreden met Vrijopnaam. De communicatie is duidelijk en eenvoudig.

Goede communicatie, zeer klantvriedelijk

Goede communicatie en zeer klantvriedelijk.

Prima!

Informatievoorziening over verbruik kan wat beter.

• Gemak

Ik maak me zorgen over zonnepanelen velden

Ik heb me aangemeld en zit bij zonnepanelen op een bedrijven dak - dat is heel mooi & ik zou jullie 5 sterren geven als jullie geen zonnepanelen in weilanden zouden plaatsen. Nederland heeft al teveel volgebouwde grond - een van de grootste problemen -Er is echt niets groens aan om in een weiland zonnepanelen te plaatsen - ook niet als je rondstrooit met excuus-zaden. vrienden van mij hebben om die rede niet voor jullie gekozen. Ik probeer het eeen jaar maar als er geen verandering in komt ben ik weg. Ik kan daar geen support aan geven

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Super klantenservice

Heel goede vriendelijke klantenservice, nemen echt de tijd voor je en belazeren je niet.

• Gemak

De ervaring met jullie is goed, al kwam de jaarnota toch als een schok aan. Maar was eigenlijk wel te verwachten omdat de gas prijs was gestegen.

Postbus 37019

3005 LA Rotterdam