op een simpele manier duurzaam energie besparen

makkelijk en goedkoop, leuke app . door dat je zelf kan zien of je minder of teveel gebruikt blijft het een sport om nog meer te bezuinigen

Geen spijt van

Ook ik was een overstapper. Net voordat onze energieleverancier failliet ging was ik in een overstaptraject naar Vrij Op Naam. Toen ging het dus failliet en besloot ik even helemaal nergens meer heen te gaan. Ik zegde mijn aanstaande contract op met Vrij Op Naam buiten de afkoelingsperiode en Casper was zo begripvol dat ik na een goed gesprek uiteindelijk toch bleef. Alle keren dat ik de klantenservice nodig had, had ik binnen een halve minuut contact of antwoord, zelf 's avonds. Voor mij is de energievoorziening nu geen ding meer waar ik ten koste van alles op wil besparen. Ik ga voor de goede service en betrouwbaarheid.

1x investeren en rendement van zeker 5%

1x geld ingelegd wat i er al na 5-6 jaar geheel uit heb. De laatste 3 jaren worden dus rendement. Ik kan alleen niet participeren in andere zonne projecten. Dat laat deze constructie niet toe.

• Gemak

prima product, no nonsense benadering en persoonlijk contact bij vragen.

Elke keer dat ik contact heb met een van de medewerkers omdat er iets voor mij niet duidelijk is, verbreek ik met een glimlach de telefonische verbinding. Het lijkt me een fijn stel mensen die op de hoogte zijn bij vragen. Ook blij dat Vrijopnaam hoog scoorde in de laatste onderzoeken!

Na 1 jaar nog tevreden

Nu pas 1 jaar via VrijOpNaam mijn elektra/gas geregeld. Na een paar jaar Eneco. Prijs is beter - al in het 1e jaar. Leveren wat ze moeten. Word nu het 2e jaar nog stukken goedkoper dan de concurrentie. Dus tot zover super blij er mee. Ook niet te veel mailtjes e.d. Nog niet hun zonne-panelen actie gebruikt, maar dat komt misschien dit 2e jaar. (Huren van panelen op een bestaand park).

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Gemak

Waargemaakt wat beloofd is!

Na uitgebreid onderzoek, zeer bewust overgestapt naar Vrijopnaam. Voor mij waren volledig groen en duurzaam én in Nederland essentiële voorwaarden. En omdat ik op mijn eigen dak geen zonnepanelen kan leggen vind ik het concept van Vrijopnaam een erg goed initiatief.

• Gemak

Is in alle opzichten positief.

Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met Vrij op naam en dat was 100% naar tevredenheid. Ook de toegestuurde mails zijn heel netjes en ik heb in een overzicht van de energiebedrijven gezien dat Vrij op naam een 10 scoort. Geweldig. Ben ook blij met de zonnepanelen , waar ik zelf geen omkijken naar heb! Ik voel me goed bij Vrij op naam.

Uitstekende service

Goede inzicht in verbruik (in mijn geval, slimme meters voor gas en stroom in huis). Daarnaast is de klantenservice erg behulpzaam en reageert en handelt super snel. Erg verfrissend ten opzichte van andere klantenservice.

Makkelijk in alle opzichten

Goede informatie. Afsluiten gaat simpel Met de webapp is prima te volgen hoeveel opbrengst er is. Helpdesk geeft snel antwoord. Aanrader!

• Gemak

Groen concept met goede service

Een vooruitstrevende duurzame energieleverancier met een uitstekende klantgerichte focus. 100% groen en slimme aanpak met 'eigen' panelen!

• Gemak

Vorig jaar was ik enthousiast vanwege de actie met een extra zonnepaneel. Wilde dit jaar ook graag weer zo,n actie,dan had ik mijn terug bedrag daaraan kunnen besteden

• Gemak

Geweldig concept en zeer goeie persoonlijke service

Zeer positief. Mooi concept. Tevens een aantal zonnepanelen op afstand aangeschaft omdat mijn eigen dak niet geschikt bleek. Altijd vriendelijke en persoonlijke service aan de telefoon. Ga zo door!

Klantvriendelijk, goed bereikbaar, prima app zonnepanelen a58

Prima ervaring

Prima en zeer goed

Uitstekend in voorlichting en afhandeling van zaken. Zeer vriendelijk. Top bedrijf!

• Gemak

Bevalt heel goed ook goed voor portemonnee

100% groene stroom. Makkelijke en overzichtelijke app. En heel voordelige energie.

Gewoon goed

Voelt erg vertrouwd gewoon goed

• Gemak

App wordt steeds bruikbaarder, verder heel voordelige groene stroom!

Ben ontzettend blij met m'n 'zonnepaneel-aandelen' bij Vrijopnaam. Durf met stelligheid te zeggen dat als iemand bij mij aan de deur zou komen voor een alternatief, ze de prijs van Vrijopnaam nooit kunnen overtreffen. Duurde wel even voordat de web-app klaar was, en is nog steeds niet zo informatief/overzichtelijk als ik zou hopen, maar ach het voldoet voor ons niet smartphoners.

Erg fijn

Mijn ervaring met Vrijopnaam is goed. Vorig jaar al mijn verbruik kunnen opwekken en dit jaar ook goed! Afgelopen zomer problemen gehad met een overstap naar een ander wat ik niet wilde en is goed opgelost door Vrijopnaam.

Correct. Prettig contact

Vanwaar de verplichting? En in uw mail is het beter om niet te tutoyeren.

Goed bereikbaar, fijne app

Ik heb jullie een aantal keer gebeld en gelijk iemand aan de telefoon. Personeel weet waar ze het overhebben en jullie site, persoonlijke omgeving is erg transperant. Erg blij met mijn overstap. En het belangrijkste is nog 100% nederlandse greone stroom:)

• Gemak

Nog maar kort geleden overgestapt. De overstap ging reuze snel en gemakkelijk. Wij zijn zeer tevreden met ons eigen stukje zon. Zelfs als je de klantenservice benader wordt je zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Zowel via de telefoon als online.

Blij mee

Goede ervaringen met vrij op naam. Je wordt goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van milieu vriendelijke alternatieve. En als je vragen hebt wordt er snel gereageerd via de mail.

Uitstekende ervaring

Prima service, snelle reactie en actie bij vragen via email.

Snel geholpen en de juiste antwoorden op mijn vragen

Snel geholpen en de juiste antwoorden op mijn vragen

Eerlijk

Top ervaring open en eerlijk naar de klant!

Postbus 37019

3005 LA Rotterdam