Prima geregeld!

Alles naar wens

• Gemak

Een duurzame no no noncence dienstverlener met prima tooling voor de klant.

Prima provider zonder veel poespas en gelukkig zonder ovendreven veel mailing e.d.

Top! Makkelijk geen poespas

Goede ervaring mee! Krijg vaak een overzicht van hoe ik er voor sta. Top! Geen gezeur, geen gedoe. Gewoon simpel. Ik houd daar van

• Gemak

scherp geprijsd en milieu bewust.

heb bij mijn contract zonnepanelen bijgekocht. heb na 1 jaar zoveel stroom opgewekt dat mijn vaste laten met 15 euro verlaagd zijn per maand. Vrijopnaam is scherp geprijsd en geeft ook nog een goed gevoel om milieubewust mijn huis licht en warm te houden.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Gemak

Prettige communicatie en heldere web-app.

Aansluit proces verliep soepel. Aanmelding via internet en wat verduidelijking via de telefoon. Prettig contact. App is fijn voor inzicht. Goede indicatie van het jaarbedrag. Enige minpuntje op de nota was de stortingsdatum, die kon ik niet terug vinden.

Absoluut geweldig!

Correct en eerlijk... app. Werkt prima en dus in een woord geweldig!

Ik ben super tevreden

Ik ben slechts een paar maanden klant, maar ik ben tevreden over de info en adviezen die ik gekregen heb.

Heel goed

Goed uitstekend

positief

Geen omkijken naar

• Gemak

Snelle en duidelijke communicatie. Enthousiaste en vriendelijke medewerkers achter de telefoon. Heldere app en hele duidelijke jaarafrekening. En heel leuk om per dag te kunnen zie wat mijn verbruik was en hoeveel "mijn" zonnepanelen hebben opgebracht.

• Gemak

I am very happy with the company. I like that electricity is green and local, but also, very important for me, that the customer service works so fast and good. Either you call or write an email you get an answer straight away, not like with other companies that keep you waiting in a line for 2 hours. Fair price too. Recommended

• Gemak

Vrij op naam vind ik de eerste energie maatschappij die actie onderneemt als het nodig is.Prima!

• Gemak

Het was kort maar correct

Vanwege de verkoop van onze huurwoning moesten wij tijdelijk energie afsluiten. Het pand was zeer snel verkocht en voor de overdracht in gebruik genomen waardoor wij het pas afgesloten contract inzake gas- en elektragebruik ook snel weer moesten opzeggen. De medewerking van Vrijopnaam was geweldig.

Goed geregeld

Duidelijke communicatie

• Gemak

Tot op heden (2 maanden na overstap) probleemloos.

Per 1 nov. 2020 ben ik overgestapt naar Vrijopnaam i.v.m. het energie-project Zonnepanelen A58 incl. aankoop 6 panelen. De overstap is zonder problemen afgewerkt en ook de communicatie met Vrijopnaam in de eerste 2 maanden (o.a. i.v.m. de installatie van de App op mijn laptop betr. energie-verbruiken per dag) is probleemloos verlopen. Wat de energie-kosten betreft kan pas een mening ge.geven worden na de definitieve jaarnota

• Gemak

Duidelijke informatie, niet teveel emails, heerlijk

Gewoon goed

Eenvoudige overstap. Prima App om van alles te volgen. Telefonisch goed bereikbaar en prima hulp als dat nodig is. Goede updates van informatie via e-mail.

Een prima energieleverancier

100% groene electriciteit en de opbrengst van "eigen panelen".

Snel en goed geholpen

Gunstige tarieven en duidelijke weergave verbruik cijfers via de app

Gunstige tarieven en duidelijke weergave verbruik cijfers via de app

• Gemak

Prima service en snelle reactie op vragen.

Te vroeg om een betekenisvolle mening te geven

Te vroeg om een betekenisvolle mening te geven

• Gemak

Goeie service en fijn contact

Omdat ik nog niet bekend was met hoe stroom en gas afnemen werkt, hoeveel je betaalt en hoe dit allemaal wordt georganiseerd wordt was dit best lastig. Door goed contact en duidelijke uitleg, zowel per mail als telefonisch, is alles duidelijk en ben ik heel tevreden. Een ecologisch bewuste en prettige keus dus!

• Gemak

Zeer tevreden over de werkzijze en overstap

De overstap was eenvoudig en snel verlopen. Aanschaf paneeldelen was helder en duidelijk uiteengezet. Zeer blij dat er een nieuwe mogelijkheid bestaat om groene stroom op te wekken op een dak van een derde.

• Gemak

mooi fris bedrijf met goede service

sinds kort overgestapt naar Vrijopnaam. Overgang was naadloos, goede en snelle reactie op berichten. Inmiddels hebben we ook zonnepanelen van dit bedrijf, ook hier hele vriendelijke, snelle en duidelijke service. Ze belden me persoonlijk om het e.e.a. in goede orde te regelen. Fijne manier om schone energie te gebruiken en de zonnepanelen zijn ook een goed idee, die staan door het hele land. Nu niet overgenomen worden door een grote energiereus graag.

Postbus 37019

3005 LA Rotterdam