Prima energieleverancier

Prima leverancier, goede app, duidelijke informatie en volgens mij redelijke prijzen

Simpel en volledig

Precies voldoende info, geen overkill aan e-mails. Duidelijke factuur.

• Gemak

Zonnige energie voor een scherpe prijs

Flexibel contract met actuele energieprijzen per kwartaal en scherp geprijsd. Makkelijke app geeft inzicht in energiekosten en dagelijks energieverbruik. Betrouwbare energieleverancier. We zijn al jaren tevreden klant.

Alles adequaat.

Niets toe te voegen.

• Gemak

Fijne app en goede communicatie

Heldere en goede communicatie. Handige en overzichtelijke app. Gas tarief zou inmiddels wel wat lager mogen.

• Gemak

Ik ben heel tevreden. Jullie denken met mee. Ik krijg regelmatig de stand van zaken.

Goede prijs en afhandeling

Het initiatief met het huren van zonnepanelen is een mooi initiatief voor als je zelf geen zonnepanelen op je dak kunt hebben. Daarnaast heldere communicatie en goede prijs voor gas en stroom!

• Gemak

Duidelijk dashbord om verbruik en opwekking te volgen.

Degelijke stroomlevering zonder verrassingen. Ik kan via VON zelf stroom opwekken zonder eigen dak

alles prima hoor!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met vrijopnaam. Snelle reactie op mails. Snelle jaaropgave. En volgens mij een goede prijs. Ook in het jaar dat de energieprijzen omhoog gingen heb ik weinig last ervaren,en hebben ze mij nog een goed aanbod gedaan. Ik ben tevreden dus!

Top service!

geen klachten

helder

Prettig, makkelijk en overzichtelijk

Prettige app-omgeving, makkelijk en overzichtelijk

• Gemak

Zeer tevreden mee, Dus goed.

Duurder dan wat ik verwacht

Duurder dan wat ik verwacht

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Flexibele maatschappij met goede communicatie

Mijn ervaring met Vrijopnaam is eigenlijk bijna alleen maar positief. Met de app is alles snel te regelen en via de website kan je ook chatten met werknemers als dat nodig is. Het enige negatieve punt was dat we aan het einde van een jaar waarin onze meter stukging, eerst een hoog bedrag gestort kregen aan het einde van het jaar, en daarna te horen kregen dat we daarvan een deel weer terug moesten betalen. Volgens mij had dat best in 1 keer geregeld kunnen worden.

Geen gezeur gewoon goed

Nooit geen problemen gehad

• Gemak

Korte lijnen, duidelijk en overzichtelijk.

Heel goed

Klantenservice goed te bereiken, goed informereerd en hulpzam Snelle administratie Pro-actief

• Gemak

Fijne energie leverancier en goed bereikbaar

Al een aantal jaren goede energie leverancier en ook blij met mijn Panelen op naam.

• Gemak

Duidelijke informatie, verbruik en rekening.

Duidelijke app, goede inzage in verbruik, opbrengst zonnepanelen en kosten.

No nonsens

Fijn bedrijf goede klantenservice geen flauwekul ze doen wat ze zeggen ik heb panelen op naam gekozen omdat ik op mijn eigen dak geen zonnepanelen kan hebben vind dit een fijn alternatief. De app om je verbruik en kosten in te zien is ook makkelijk en duidelijk.

Duidelijke app

Geen omkijken naar, zeer makkelijke en duidelijke app

• Gemak

Persoonlijk, alsof we elkaar al jaren kennen.

Op een of andere manier lijkt het altijd alsof jullie me uit een persoonlijke motivatie bellen. Ik stel me altijd voor dat jullie met de telefoon tussen schouder en oor in een grote pan met soep staan te roeren terwijl de oude parketten vloer waar je op staat een zacht, verwelkomend gekraak laat horen. Dat wil zeggen, ik voel een grote, persoonlijke betrokkenheid wanneer we elkaar spreken.

• Gemak

Gewoon goed geregeld allemaal. Open en transparant. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Goed!

Makkelijk, goedkoop, duurzaam en overzichtelijk.

Postbus 37019

3005 LA Rotterdam