Mooie prijs en snelle levering

Er is altijd een mooie prijs te krijgen en de leveringen van artikelen zijn altijd snel.

Precies zoals ik het verwacht hebt

Vlotte levering en goed betaalbaar product

Super goed

Prijstechnisch goed en wordt snel geleverd

ruime keuze en aantrekkelijke prijzen

ruime keuze en aantrekkelijke prijzen en vlotte bezorging

Tot en snel

Perfect!

Zeer scherp geprijsde artikelen van prima kwaliteit gekocht (poets- en polijstmiddelen, oliefiltertangen, koplampen herstelset). Snelle levering! Kortom, 100% tevreden.

Perfecte service!

Duidelijke website, snelle bezorging en klantcontact is super vriendelijk. Tijdens verzending was de verzenddoos opengegaan en ontbraken er 2 items. Dit gemeld en de volgede dag de ontbrekende artikelen al in huis! Bedankt voor de top service!

Erg klantvriendelijk

Er was een klein probleem met de levering van een product. Dit is hersteld en zonder enige verdere kosten mij mij thuis afgeleverd. Klasse.

Bestelling verliep geweldig goed, goede en duidelijke communicatie

Het assortiment en de prijzen bij HBM zijn in één woord geweldig. Heb nu een aantal keer besteld bij HBM en iedere keer een correcte afhandeling van de order. Regelmatig krijg ik aanbiedingen die de moeite waard zijn in mijn mailbox!

Gewoon SUPER!!!

Alles prima verlopen, een echte aanrader

alles perfect verlopen

alles is toegekomen zoals he hoort en perfect op tijd!

Zeer snelle service

prijs kwaliteit top degelijk verpakt zeer snelle afhandeling

gewoon super goed

alles volgens belofte

Goed product snelle levering

Ik heb inmiddels meerder items besteld bij HBM. Het laatste een complete gereedschaps kar, deze was geheel compleet gevuld met gereedschap en netjes overzichtelijk verdeeld over de verschillende lades. grijp nooit meer mis.

Snelle goede service!

Prima website goed betaalbaar materiaal

deze zijn goed

ook in de winkel, goed geholpen, en snel

goed en snel geleverd

zeer tevreden

Goede en betaalbare producten

Goed geholpen! Duidelijke beschrijving van de producten, en waar voor je geld. Ook snelle levering. Enige reden waarom ik niet de volle 5 sterren geef is dat mijn bestelling van 4 producten in 3 verschillende leveringen kwam: beetje zonde van de dozen e.d. Verder helemaal top!

Geweldige website en geweldige levering van het bestelde.

Duidelijke en zeer goed omschreven website van de producten. Nette afhandeling van de bestelde producten en duidelijkheid wanneer het geleverd wordt.

Geweldig goede service

Heel tevreden over de service. Zowel de website als de nabehandeling. Doe zo verder.

Prijs en kwaliteit goed

Probleem gehad met verzending door koerier dienst maar goed opgelost door HBM.

goede machine en zeer snel geleverd

goede machine en zeer snel geleverd

Snelle levering , zeer goed materiaal

De bestelling werd snel geleverd en de materialen zijn van zeer goede kwaliteit

Prijs/ kwaliteit perfecte service en communicatie

Perfecte service Snelle levering Perfecte communicatie via mailverkeer Materiaal van zeer hoge kwaliteit

Wel in twee leveringen gehad maar dat is de moeite waard

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht