Zeer correct en snel handelen

Nette site goede producten en een goede afhandeling

Zeer goed materiaal

Goede service en snelle levering

Perfecte transactie

Makkelijke en duidelijke site, makkelijke betaling en zeer snelle en correcte levering. Alles naar wens verlopen dus.

Goede levering, duidelijk wat je koopt

Voor het geld is het prima gereedschap, maar verwacht geen professioneel spul.

Goede snelle service

Volgende dag in huis en goede kwaliteit

geweldig produkt voor weinig geld en snel geleverd

zeer tevreden met mijn vrezen set, mooi handig koffertje en ziet er kwalitatief goed uit..

Snelle levering en goed vepakt!

Spullen waren netjes ingepakt, zelfs beter als noodzakelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden hoe ver de bestelling was en wanneer het zou aankomen op het afleveradres. Kwaliteit van producten zeer goed.

Snelle levering goed product

Alles kwam heel vlot. Product was in orde goed verpakt en goede kwaliteit.

Goed en duidelijk,snelle levering

uitstekend

snelle levering en ze komen na wat ze afspreken

Snel geleverd

Mailtje gekregen wanneer product weer op voorraad was. Meteen besteld en binnen paar dagen thuis gestuurd gekregen.

Snelle en correcte levering van de geadverteerde producten.

Goedkoop en handig gereedschap voor de hobbyist.

TOP Goed product ,snel geleverd

Het product voldeed volledig aan de verwachting van de beschrijving. Had het snel nodig ,was ook snel geleverd

Al een aantal bestellingen gedaan. Website duidelijk, snelle levering. Wat ik besteld had goede kwaliteit. Ik heb een bedrijf dus ik ga zeker vaker bestellen.

gewoon goed

Jammer dat veel producten tijdelijk uitverkocht zijn

Goede kwaliteit & prima prijs

Groot assortiment met heldere omschrijving en specificaties.

Overzichtelijke site, prima promoties.

Was reeds lang op zoek naar degelijke spanvijzen voor mijn hobby's. Toch nog even getwijfeld, dan knoop doorgehakt, ineens 5 stuks van verschillende lengtes besteld, drie dagen nadien geleverd, en al dadelijk in gebruik genomen. Zeer tevreden, degelijk materiaal, makkelijk verstelbaar, stevig en robuust.

het is super

Het is super

uitstekend!

Snelle levering/ goede factuur/ nette aflevering overeenkomstig afspraak. Pluim waard!

Zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ook garantie bij HBM is uitstekend. Een paar producten waren niet helemaal in orde maar netjes hersteld met garantie.

Snelle levering, goede communicatie

Levering was snel, duidelijke email communicatie en makkelijk bestelproces.

Uitstekende levering en producten

Uiterst tevreden

Prijs product zeer voordelig.

De prijs van het automatische lucht haspel is zeer scherp. Levering is snel en de hele bestelling is soepel verlopen. Aanrader!

Super aanbiedingen en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden.

Goed, snel