Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Prima product

Super site

Ik vindt het een hele mooie site. Zoveel keuze en top kwaliteit voor zo'n lage prijs. Plus het bestellen gaat ook heel gemakkelijk.

Betrouwbaar

Product was wederom zoals verwacht, degelijk en goede productomschrijving op de website.

Uitmuntend

Heb nu div dingen besteld en kan niet anders zeggen dan goed geregeld Goede prijs snelle levering Goed spul zeer tevreden

Goede producten

Producten en service is prima. Werden wel veel producten los geleverd. Mooiste zou zijn als dit in een keer komt. Dat is beter voor het milieu en ook nog eens prettiger voor de ontvanger. In mijn geval zaten er ook geen pakbonnen bij. Je weet dan dus niet zeker of je nog wat moet krijgen of dat het mis is gegaan.

Zoals verwacht!

Goede bankschroef voor erg weinig geld! Top!!

Prima producten en snelle levering

Nog geen één keer gehad dat het pakket te laat of niet compleet is geleverd. Ga zo door!!

zeer goed,snel geleverd

product van goedekwaliteit,en goede prijs

Bestelling

Snelle levering en topkwaliteit. Nergens beter!!

Snel geleverd en goede kwaliteit

De levering was heerlijk snel, verpakking uitstekend. Kortom ik ben heel tevreden

Top service!

Snelle service, vriendelijke mensen, goede kwaliteit en niet lang moeten wachten op de bestelling!

Vlotte service

De bestelde compressor werd vlot geleverd en er werd helder over de leveringsprocedure gecommuniceerd. De compressor voldoet goed. Een goed product voor een redelijke prijs.

Snelle levering, prima kwaliteit

HBM heeft een prima website en een uitgebreid aanbod. Dat is makkelijk uitzoeken. Kwaliteit is prima en een snelle levering

Heel positief

Heel tevreden van de bouwsteigers, ik gebruik ze in mijn lichte vracht als steun voor allerhande materiaal, maar ook als ik de fietsen meeneem.

Een heeeeel goed uitgeruste winkel

Voor een gereedschapliefhebber als ik is dit het pardijs! HBM is echt een volledig uitgeruste winkel, voor iedere technische richtingnis hiernhet gereedschap , van mini tot maxi gereedschap, ook online. Personeel heel vakkundig, behulpzaam en vriendelijk.

Groot assortiment met lage prijzen. Snel contact met klantenservice.

Ik had al eerder besteld bij HBM naar volle tevredenheid. Dit keer ontbrak er helaas een artikel uit mijn bestelling. 's Ochtends een mailtje gedaan naar het algemene e-mailadres en binnen een paar uur antwoord: geen probleem, we sturen het nogmaals op. Daags later het ontbrekende artikel alsnog ontvangen. Top service! Ga hier zeker (nog) vaker bestellen.

Snelle levering goed product

Na het product besteld te hebben 2 dagen later in huis en voldoet aan de verwachtingen

Prima gereedschap, snelle levering.

Na het gereedschap besteld te hebben kwam vrij vlot aan de deur. Het gereedschap zelf is ook van prima kwaliteit voor de hobbyist en pro tegenover een knappe prijs.

Snel ontvangen

Snel ontvangen en mooie machine

HBM staat volgens mij voor Hele-Boel-Mooie machines

Duidelijke website, goede machines, snelle levering en dat alles tegen mooie prijzen.

Goede producten en goede service

Altijd een correcte service en snelle levering van de producten! Goede producten

Alles perfect geregeld.

Wat ik had besteld was nog eerder hier dan wat jullie aanbevelen en t was goed geregeld .

snelle levering

mijn bestelling werd snel en correct geleverd

top producten en lekker snel geleverd

Top producten en lekker snel geleverd

Mooie bankschroef besteld en keurig op tijd bezorgt goed verpakt prima

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht