Correcte en snelle levering van een uitstekend product

Zeer tevreden over de correcte en snelle levering van de bestelde trilplaat.

Goede prijzen en perfecte levering!

Al een paar keer in de toonzaal geweest en alsook online gekocht. Super vriendelijke mensen, zeer goede artikelen en supergoede prijzen. Doe zo verder!!!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Perfecte bedrijf

Super geweldig,en alles op tijd bezorgd,snelle service, geweldig

Snel, netjes en als beloofd.

Overzichtelijke website met kwalitatief goed materiaal. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende je bestelling en het komt netjes en op tijd aan.

Tevreden met de levering.

Heb wel een klein vraagje of je de basis apart kunt bekomen van de takel die ik gekocht heb?

Een topservice geleverd door een top organisatie.

Bestelling geplaatst en vervolgens snel de spullen geleverd. Prijs / kwaliteit verhouding is dik in orde. Kortom super tevreden over HBM-Machines

Top !

Snelle afhandeling en levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. En zoals altijd weer probleemloos. Ga zo door !

Snelle en vlotte levering. Helemaal niets op aan te merken. Houdt mijn werkplek tenminste schoon

Goed gereedschap voor een goede prijs!

Snel geleverd! Goede kwaliteit gereedschappen!

Prijs kwaliteit

Goeie kwaliteit voor de prijs

Goed en goedkoop

De beste online winkel voor jou gereedschap. Prijs kwaliteit uitstekend

Geweldige service

Snelle levering Product voldoet aan verwachtingen Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Doet wat ie moet doen voor een schappelijke prijs.

Kan netjes recht zagen. Zou ook fijn zijn geweest als hij in een stevige box had gezeten.

Geleverd wat er is omschreven

Goede omschrijving van het product Product voldoet ook 100% aan de verwachting. Stipte levering

Uitstekende communicatie en snelle levering!

Goede communicatie over de bestelling/levering , snelle levering en product overtreft mijn verwachtingen!

levering was zeer goed

spijtig dat de bestelling niet was zoals gedacht klopte niet maar zal alles toch maar houden gr.robert

Mooie prijze, degelijk materiaal en vlotte levering

HBM, wij vragen, jullie leveren ! Top

Snelle levering Goede product omschrijving

Top! deskundig advies gekregen en top service!

Heb je raad nodig, met de online chat wordt je onmiddellijk van deskundig advies voorzien. Met enkele klikken had ik alles in mijn winkelmandje staan om te bestellen, even afrekenen en binnen de 2 dagen stond alles netjes aan de deur. Degelijk verpakt en getransporteerd. Top service dus!

Top service goede kwaliteit snelle levering

Bestelling was compleet snel geleverd top Sevice en goede kwaliteit allee 1 minpunt mijn bestelling kwam in 2 delen geleverd waardoor ik 2 keer thuis moest blijven voor de levering.

Top service goede kwaliteit snelle levering

Snel, correct, prima prijzen en goede feedback mbt verzendstatus.

Kreeg mail met aanbieding invalzaag van 199 voor 99 euro... precies wat ik even nodig had. Maar dacht er te lang over na en zaag was volgende dag alweer 149 maar Toch voor 99 kunnen kopen.... leuk toch! Top!

prima geregeld en goede prijs

bestelling vlot geleverd

zeer goed

Alles zeer goed verlopen en snelle levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht