Top service en vlotte respons op vragen

On-line bestelling gedaan, correcte afwikkeling en snelle terugkoppeling over factuur en afhaalbewijs.

Alles volgens verwachtingen

De website toont duidelijk de producten. Bestellen is gemakkelijk. De wishlist functie is handig om niet prioriteit gereedschap klaar te zetten voor een volgende bestelling. Met een account ben je een paar klikken verder klaar met je bestelling. De levering is volgens planning gegaan. Net als de eerdere keren. Prima club.

Netjes op tijd bezorgd

Goede kwaliteit producten. En zeer nette bezorging

In een zin?? In een woord: TOP

Snelle en duidelijke levering

Gemakkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden en netjes afgeleverd.

super

prijs kwaliteit verhouding is super en snelle levering

Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering

Geerldig!

Perfecte service en communicatie!

Producten goed verpakt maar levertijd was aan de lange kant

Geleverd zoals ze beloven

Mijn eerste ervaring met HBM is zeer positief. Zeer degelijke materiaal ik kan het alleen maar aanbevelen

Duidelijk, snel, degelijk, goedkoop!

Alles prima verlopen. Graag opnieuw

Netjes volgens afspraak geleverd

Altijd netjes geholpen en op tijd geleverd

Heel grote voorraad en goede prijzen.

Een goede winkel met grote voorraad een mooie prijzen.

zeer goed

mijn bestelling is altijd correct en snel goede service geen klachten is een aanrader

Zeer goede kwaliteit en snel verzonden.

Het product wat ik heb besteld was van zeer hoge kwaliteit en werd zeer snel verzonden was er super blij mee. Ik zag dat ze ook proxxon gereedschappen verkopen dus ik ga hier zeker veel vaker bestelle .

perfecte afhandeling van mijn bestelling

na het artikel bestelt te hebben, ben ik goed en correct op de hoogte gehouden, en is de machine snel geleverd.

Supersnelle levering en goede prijs

Nog niet gebruikt, mar de prijs was weer top en de levering ook, gewoon hbm dus.

Geweldige service!

Na mijn klacht een goede service en ik ben heel tevreden!

Goed product voor een goede prijs

Voor een zeer goede prijs een afkortzaag besteld. Erg tevreden mee. Communicatie en levering was uitstekend. Ga hier vaker bestellen.

Goed en snel

Goed snel en voordelig

Snelle en uitstekende levering

Mijn kolomboor en metaalboortjes werden zeer snel en zonder problemen geleverd. Heel blij met de materialen

Top matreaal en zeer snelle leveringen

Zeer goede service En zeer snelle leveringen

Geweldig snelle levering van top kwaliteitsapparatuur

Zeer snelle levering van top apparatuur. Enorme keuze. Als zij het niet kunnen leveren bestaat het artikel volgens mij niet. Topbedrijf.

Prima product

Dit is een prima product. Jammer dat het ruim een 1 week geduurd heeft voordat ik ermee aan de slag kon. Eerst 5 dagen wachten op de verwerking ervan. Daarna aflever gedoe met post NL.

Snelle service en volgens afspraak

Bedankt

Grote Esch 1010