Niet duur en snel geleverd

Ik had een stroboscooplamp bestel voor de motor van mijn VW t2 bus ik kreeg die de volgende dag binnen, gelijk de motor er mee afgesteld en hij loopt weer al een zonnetje;)

top product

Kwalitatief prima product voor een heel nette prijs. Geen rompslomp

Super!

Goede keuze en snelle afhandeling en levering.

tevreden en waar naar geld

Tevreden met wat ik besteld heb, zowel de prijs, de levertijd en de afwikkeling van het hele proces van bestellen tot ontvangen. top

snel geleverd en artikel zoals beschreven: goed

top

Product was niet op voorraad kreeg een melding toen het weer op voorraad was. Super geregeld.

Alles goed en snel geregeld

Alles werd snel verstuurd

Alles ging zeer soepel

Van bestellen tot ontvangen zeer verzorgd en netjes Mail waarbij je op de hoogte wordt gehouden hoe het staal met je bestelling erg fijn

super

Goede kwaliteit en prijsverhouding en snelle levering. zeer tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Snel geleverd goed verpakt prijs kwaliteit verhouding super bedankt

Zeer goede website en goede bezorging

Goede overzichtelijke website en nette bezorging. Goede communicatie vanuit het transportbedrijf

Top service

Komen de afspraken na over levertijd en bezorging, en een goede prijs kwaliteit verhouding. Als ik nog wat gereedschap nodig heb zal ik eerst kijken op HBM machines

goede ontvangst

Mijn bestelling was snel en correct geleverd

Mijn bestelling was goed en supper snel geleverd

Artikel worden snel geleverd en is ook het goede pridukt

Top kwaliteit

Goeie service! Erg fijne gereedschap ook!

Goed en snel

Een goed en stevig product ik zocht toevallig nog opbergruimte en deze was ook nog in de aanbieding en ook nog zeer snel geleverd top product

Geheel volgens verwachting

Geheel volgens mijn verwachting en gelijk aan mijn eerdere ervaringen

Op tijd enzo der problemen. Simpelweg goed.

Geweldige stempels

Geweldige stempels voor nog geen tientje per stuk. Keurig verpakt en ondanks de drukte op de dag voordat we met de plafondplaten aan de gang gingen geleverd. Ik en alle hulptroepen waren er zeer lovend over. We hebben er zelfs nog een steunbalk mee omhoog gekrikt.

Prima service correcte levering .

Super goede kwaliteit goede service en snel verzonden! Aanrader

Goede informatie en makkelijk te bestellen.

Voldoende specificaties zijn genoemd op site. Bestellen gaat makkelijk en snel bezorgd.

Sneller levering, materiaal was goed en naar wens. Omschrijving op de website was accuraat.

Snelle levering en goed verpakt.

Duidelijke site en uitstekende levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht