Vlot en netjes geleverd

Breed aanbod en interessant geprijst

Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat we als bedrijf niet op rekening kunnen kopen. Als dit wel zou kunnen zouden we sneller bij jullie bestellen.

Gereedschap van goede kwaliteit

Klink moertang van eigen merk besteld met 3 dagen in huis .Werkt perfect ben er zeer tevreden mee

Toppie

De levertijd was iets langer dan wat ik dacht, maar dat, komt door de corona. Goed product. Voor de rest prima.

prima artikelen voor redelijke prijs

Mooie duidelijk site, veel keuze ,makkelijk bestellen en goede artikelen voor een redelijke prijs. goede prijs prestatieverhouding.

Zeer goede webwinkel

Groot aanbod. Goede prijzen. Reeds meerdere aankopen gedaan. Prima service.

top product met snelle levering

Elektrische kitspuit gekocht voor een goede prijs. Goede suggesties om het product aan te vullen.

Geweldig apparaat

Lasapparaat wat lekker licht in gewicht is en last geweldig goed.

Redelijk

Eerst torxs doppen besteld kreeg geld terug het was uit verkocht Een week later was het product er wel weer ik had wel een berichtje verwacht van ze zijn er weer heb je nog interesse maar heb het zelf wel weer besteld

Heel correct en alles perfect afgehandeld

Heel positieve ervaring. Alles perfect afgehandeld. TOP Bedankt !!!

Bestelling geplaatst en 2 dagen later al ontvangen echt super snel

Snelle levering

Aluminium liniaal gekocht dacht voor die prijs zal het niet veel zijn.maar het is echt van goed kwaliteit stevig en accuraat.

Ze hebben spullen die je nergens anders vindt

Prijs/kwaliteit en heel vriendelijk en snel.

Hele snelle levering en heel goed verpakt. Had een grote bestelling geplaatst en er was iets kleins te kort, hebt dit gemeld en binnen de 10min hebben ze geantwoord en 2 dagen later stond het aan mijn voordeur geleverd, perfecte service.

Goede en snelle levering. Houden dur eigen aan de afspraak

Goed tevreden .beveel iedereen dit brdrijf aan

Uitstekend!

Gemakkeijk besteld, snel geleverd en een goed product van HBM kwaliteit.

Subliem

Professioneel apparaat voor een uitstekende prijs!

Topservice

Wilde mijn bestelling afhalen, maar was een bepaalde datum in de buurt en dat via whattsapp prima kunnen regelen. Echt top. En prijs-kwaliteitverhouding is ook uitstekend.

Snel en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Had diverse spullen besteld. Wat voorradig was werd direct verstuurd, de andere onderdelen zijn snel nagezonden. HBM doet wat hij belooft!

Zeer goede kwaliteit en de volgende dag al geleverd

De geleverde onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit en werden de dag na de bestelling al geleverd, top.

Super degelijke producten

Groot assortiment van super degelijke producten en uitstekende vlotte service.

TOP

overzichtelijke site, zeer redelijk in prijs en snel verzonden. Meer moet dat niet zijn

Goede service, kwaliteit en scherpe prijzen

Ik bestel vaker bij HBM. Op internet komen ze vaak als een van de voordeligste eruit, ze hebben een groot assortiment tegen een scherpe prijs. Levering is altijd goed en tijdig. ik winkel hier graag online.

Zeer goede prijs, zeer snelle levering van de landbouwkrik!

Zeer goede prijs, zeer snelle levering van de landbouwkrik!

vlotte bestelling, keurig verpakt, netjes afgeleverd.

zie boven

Grote Esch 1010